Ρούλα Σταματοπούλου & Ελένη Μενεγάκη συγκλονίζουν μιλώντας για τις αποβολές τους

Η Ρούλα Σταματοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Μενεγάκη και προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική εξομολόγηση για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού - Η on air αναφορά της Ελένης στις δύο εγκυμοσύνες της που δεν προχώρησαν και στην εμπειρία της καισαρικής 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η γνωστή make up artist συγκινήθηκε μιλώντας για το θαύμα της ζωής της, τον μικρό Άγγελο αλλά και την αποτυχημένη εγκυμοσύνη της πριν γίνει μητέρα για πρώτη φορά.

«Για μένα ήταν κάτι πολύ μακρινό, δεν είναι όλες οι γυναίκες να γίνουν μητέρες. Είχα σκεφτεί να κάνω τη δική μου οικογένεια. Σε είχα ρωτήσει πώς το κάνεις… Δεν μου χτύπησε καμπανάκι. Ο στόχος μου ήταν ότι ήθελα να κάνω παιδί. Ήρθε ο άνθρωπος στη ζωή μου και αποφάσισα να κάνω παιδί. Μου το έβγαλε… Το πιο σημαντικό ήταν ότι ήθελα να το ζήσω μαζί του. Στον Κωνσταντίνο αρέσει η οικογένεια. Εγώ είμαι πιο ατίθαση και ελεύθερο πνεύμα» εξομολογήθηκε αρχικά η Ρούλα Σταματοπούλου.

«Δεν περίμενα ότι εμείς θα κάναμε αυτή τη συζήτηση. Όλα αυτά που μου περιέγραφες δεν μπορούσα να τα καταλάβω και να τα νιώσω. Πόσο δίκιο είχες. Πόσο ευλογημένη νιώθω που ο Θεός μου χάρισε αυτό το πλάσμα. Και ευλογημένη που έχω αυτόν τον άνθρωπο δίπλα μου. Δεν είναι εύκολες οι σχέσεις. Χωρίζουν ζευγάρια για αυτό. Ο Θεός είτε μας δώσει παιδί είτε όχι, εγώ πείσμωσα τόσο πολύ που ήθελα να το κάνω όπως πρέπει, να έχω ένα παιδάκι. Νιώθω μεγάλη ευλογία για αυτό» ανέφερε επίσης η Ρούλα Σταματοπούλου. 

«Κάθε φορά που προσπαθούσα και δεν γινόταν, κάθε φορά ερχόμουν και πιο κοντά. Διαλυόμουν, όσο πιο πολύ πείσμωνα, πήγαινα πιο κοντά. Έλεγα δεν υπάρχει περίπτωση να μη γίνει… και έγινε. Επειδή είχαμε κάποιες αποτυχίες και έλεγα δεν θα έγινε πάλι. Δεν ξέρω πόση ώρα έκλαιγα όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Τώρα λέω έγινε… Πέρασαν δύο μήνες, ακούσαμε καρδιά και πήγαμε στο επόμενο ραντεβού και μας είπε ο γιατρός ότι δεν προχωράει… Η εγκυμοσύνη πριν από τον Άγγελο. Δεν μπορούσα να μιλήσω. Είναι απώλεια, είναι θάνατος. Δεν με άφησε πίσω ούτε μήνα. Είπα στον γιατρό πότε μπορώ να ξεκινήσω πάλι την προσπάθεια» αποκάλυψε η make up artist.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ των γυναικών, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στις δύο εγκυμοσύνες που είχε πριν από αρκετά χρόνια και δεν προχώρησαν, καθώς και στην εμπειρία της καισαρικής που έζησε με το τέταρτο παιδί της, τη Μαρίνα Παντζοπούλου.

«Μπορεί να υπάρχουν και δυσκολίες στη διαδρομή. Το έχω ακούσει σε πολλά κορίτσια που θέλανε να μείνουν έγκυες στη δεκαετία 20-30. Εγώ είχα πει η ίδια για τον εαυτό μου για τις 2 φορές που δεν προχώρησαν δύο εγκυμοσύνες τη δεκαετία 30-40. Θέλω να πω ότι όταν όλα όταν τα σκεφτόμαστε, νομίζουμε ότι γίνονται εύκολα. Για κάποιους γίνονται πολύ εύκολα, κάποιοι άλλοι όμως πρέπει να πασχίσουν λίγο παραπάνω» είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Και λίγο αργότερα, η παρουσιάστρια του Mega αναφέρθηκε στην καισαρική. «Η καισαρική είναι πάρα πολύ γρήγορη. Πλέον έχω και την εμπειρία λόγω και του τελευταίου μου παιδιού. Ξέρω ότι δεν προλαβαίνεις να το καταλάβεις, είναι αυτό που λέμε ότι σε ένα λεπτό το βλέπεις μπροστά σου…».

 

 

Αμέσως μετά την εμφάνισή της στην Ελένη Μενεγάκη η Ρούλα Σταματοπούλου μίλησε μέσα από το instagram για την συναισθηματική πίεση που προσπάθησε να κρύψει από τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Τώρα αρχίζω λίγο και συνέρχομαι, όση ώρα ήμουν στην Ελένη, αν και νομίζω η γλώσσα μου πάει ροδάνι, δεν μπορούσα να αρθρώσω λέξη, ήμουν τόσο συναισθηματικά φορτισμένη που σε όλη την εκπομπή κατάπινα αυτόν τον χείμαρρο που ένιωθα, που έτσι και να έβγαινε παιδιά νομίζω μετά δεν θα μπορούσα να τον μαζέψω με τίποτα», είπε η Ρούλα Σταματοπούλου, ενώ έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Προωρότητας.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»