Σύσσωμος ο καλλιτεχνικός κόσμος υποκλίθηκε στην εγκυμονούσα Queen Ελένη Φουρέιρα

Η πρώτη ανάρτηση του Αλμπέρτο Μποτία μετά την αποκάλυψη πως θα γίνουν γονείς με την Ελένη Φουρέιρα - Όταν ο κούκλος γνώρισε την θεά - Το love story 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά από πολλά δημοσιεύματα και φήμες, η Ελένη Φουρέιρα επιτέλους επιβεβαίωσε τα χαρμόσυνα νέα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, καθώς είναι για πρώτη φορά έγκυος, ένα γεγονός που επιθυμούσε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιτέλους επιβεβαίωσε με φωτογραφίες την εγκυμοσύνη η Ελένη Φουρείρα

 

Οι φήμες πως η Ελένη Φουρέιρα περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Αλμπέρτο Μποτία, είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από το καλοκαίρι όταν εντελώς ξαφνικά αποφάσισε να ακυρώσει όλη την καλοκαιρινή της περιοδεία ενώ δεν έκανε καμία συζήτηση για να εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο τον χειμώνα.

Τώρα όμως, η τραγουδίστρια αισθάνθηκε πως μπορεί πλέον να μοιραστεί τη χαρά με το κοινό της και έτσι αποφάσισε να ανακοινώσει τα ευχάριστα με μια ανάρτηση στο Instagram της το μεσημέρι της Κυριακής 13/11.

 

 

 

Λίγες ώρες αργότερα, ο σύντροφός της που είναι κατενθουσιασμένος που θα γίνει μπαμπάς, δημοσίευσε με την σειρά του ένα στιγμιότυπο με την αγαπημένη του, με τους δυο τους να ποζάρουν αγκαλιασμένοι στην παραλία ενώ χαμογελούν.

 

 

 

 

 

Όταν ο κούκλος γνώρισε την θεά - Το love story της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία

Τα τελευταία πέντε σχεδόν χρόνια, ένα από τα πιο ερωτευμένα και αγαπημένα ζευγάρια της showbiz είναι αναμφισβήτητα η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία. Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο κούκλος ποδοσφαιριστής, παρά τη σχέση από απόσταση, τα σύννεφα και τα σκαμπανεβάσματα, συνεχίζουν να ζουν ένα παράφορο έρωτα ο οποίος πρόκειται να ολοκληρωθεί με τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα πριν έξι περίπου χρόνια και ο πρώην άσσος του Ολυμπιακού δεν έχασε ευκαιρία για να την φλερτάρει. Όπως λέει άνθρωπος που γνωρίζει την Ελένη, εκείνη κολακεύτηκε πολύ, ωστόσο εν τέλει άργησε να συμβεί κάτι ανάμεσά τους. Πριν τέσσερα χρόνια, ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να επιβεβαιώσει τη σχέση της με τον γοητευτικό ποδοσφαιριστή και από τότε δεν ήταν λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί σε κοινές εξόδους και βόλτες.

 

 

 

Τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο στήριζαν ο ένας τον άλλον σε κάθε επαγγελματικό τους βήμα και προχωρούσαν μαζί, κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, κυκλοφορούσαν συνεχώς δημοσιεύματα που τους ήθελαν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας, κάτι που βέβαια δεν ίσχυε ποτέ, καθώς και οι δύο είχαν βάλει σκοπό να επικεντρωθούν στην καριέρα τους. 

Όλα έδειχναν να κυλούν ομαλά ανάμεσά τους μέχρι που τον Ιανουάριο του 2020 έγινε γνωστός ο χωρισμός τους.

Από τη μία η μεταγραφή του Αλμπέρτο από τον Ολυμπιακό για την ομάδα Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας και από την άλλη η εκτόξευση της καριέρας της Ελένης στο εξωτερικό, είχε δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στο πώς οι δυο τους μπορούν να συντονιστούν και να ρυθμίσουν την κοινή τους ζωή εκ νέου. 

 

 

 

Εκείνη την περίοδο μάλιστα, η Ελένη Φουρέιρα χρειάστηκε να μείνει για τρεις μήνες περίπου στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Los Angeles, για να κυνηγήσει τα όνειρά της και να κάνει ραντεβού με ξένους παραγωγούς. Κάτι που, όμως, είχε ως συνέπεια το τέλος της σχέσης της με τον Αλμπέρτο Μποτία…

Βέβαια ο χωρισμός αυτός δεν κράτησε πολύ αφού λίγους μήνες μετά, η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο γοητευτικός Ισπανός αποφάσισαν πως δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλον και έτσι έδωσαν μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση τους.

Στις αρχές του 2021 μάλιστα κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Αλμπέρτο Μποτία χάρισε στην Ελένη Φουρέιρα ένα εντυπωσιακό μόνοπετρο ζητώντας της να τον παντρευτεί. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να δίνει το παρών σε Live της αλλά και εκείνη να εκφράζεται με πολύ τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της σε συνεντεύξεις της.

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά…

Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…» είχε δηλώσει σε διαδικτυακή συνέντευξη στον Fipster  η τραγουδίστρια.

Και μπορεί κουφέτα να μην έχουμε φάει ακόμη, ωστόσο το μωρό που θα γεννηθεί σε λίγο καιρό αποτελεί την επισφράγιση του έρωτά τους που αποδείχθηκε πιο δυνατός από κάθε εμπόδιο χιλιομετρικής απόστασης.

 

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής #SuperΚατερίνα, η Ελένη Φουρέιρα αναμένεται να γεννήσει το πρώτο της παιδί τον Φεβρουάριο του 2023 και είναι περίπου έξι μηνών. Μάλιστα, νονός θα είναι ο κολλητός της φίλος Πέτρος Τσαπαρδώνης!

Από την πρώτη στιγμή που επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της, η Ελένη Φουρέιρα δεν σταμάτησε να δέχεται τις πιο θερμές ευχές από τους εκπροσώπους της εγχώριας showbiz. Φίλοι, καλλιτέχνες, παρουσιάστριες, influencers έστειλαν στην εκρηκτική pop star τις πιο θερμές ευχές τους.

Ανάμεσά τους η Κατερίνα Καινούργιου, η Φαίη Σκορδά, η Έλενα Παπαρίζου, η Σμαράγδα Καρύδη, η Κόνι Μεταξά, ο Σάκης Τανιμανίδης, η Δούκισσα Νομικού, η Μαίρη Συνατσάκη, η Αθηνά Οικονομάκου, η Μαρία Ηλιάκη και άλλοι.

 

 

  

  

  

  

  

  

 

 

Την είδηση για την πρώτη εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα σχολίασε με τους συνεργάτες της η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή #HappyDay το πρωί της Δευτέρας 14/11, στέλνοντας τις ευχές της.

«Με το καλό το μωράκι τους. Μια τόσο ωραία φωτογραφία, δεν ξέρεις τι να θαυμάσεις. Την κοιλίτσα; Γενικώς είχε κυκλοφορήσει η φήμη, αλλά ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός, μόνο όταν αποφασίζει ο άμεσα ενδιαφερόμενος να το επιβεβαιώσει, το επιβεβαιώνει.

Πριν από δύο χρόνια είχαμε συναντήσει την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία σε ένα παιδικό πάρτι μίας φίλης μας. Η Ελένη ήταν τόσο γλυκιά και τρομερή με τα παιδάκια όλα. Μιλούσε με όλα τα κοριτσάκια και ήταν πολύ γλυκιά.

Και μας εκμυστηρεύτηκε ότι “μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός”. Δεν αρνούνταν ότι ήθελαν ένα παιδάκι. Με το καλό Ελένη μου, να έρθει το παιδάκι σας», ήταν οι ευχές της Σταματίνας Τσιμιτσιλή για την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία.

 

 

Χαράς Ευαγγέλια και στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά που μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφώνησε: « Χάρηκε όλη η Ελλάδα!»

«Με τη χθεσινή ανάρτηση της Ελένης χάρηκε όλη η Ελλάδα. Για πολλούς λόγους, για τα ευχάριστα, για την εγκυμοσύνη, γιατί είναι ένα πάρα πολύ ωραίο ζευγάρι και πολλά άλλα. Εγώ καταλαβαίνω ότι είναι ερωτευμένοι, χαρούμενοι, χαμογελαστοί. Με το καλό, με το καλό».

 

 

 

Ελεονώρα Μελέτη: «Το κορίτσι μας το όμορφο που μας τρέλανε και μας τρελαίνει που μας τρελαίνει με τα κουνήματά της, τα τραγούδια της, τώρα έριξε και αυτή τη φωτογραφία στο Instagram και έριξε και το Instagram με αυτή τη φωτογραφία που ανέβασε. Τι ωραία φωτογραφία. Ένιωσε το ζευγάρι ότι μπορεί να το μοιραστεί με τον κόσμο. Καταλαβαίνεται τι παιδί θα βγει, κουκλί, λουκουμάκι όμορφο μέσα από αυτό το ζευγάρι που όταν είδα τη φωτογραφία στο Instagram είδα δύο τελειότητες μαζί. Από τη μια τους κοιλιακούς της Φουρέιρα και από την άλλη ο Μποτία, ο οποίος είναι ένα πολύ όμορφο αγόρι».

 

 

Μπέττυ Μαγγίρα: «Δεν θέλω να σας πω τι λένε οι γυναίκες στους διαδρόμους και στα καμαρίνια για τον Αλμπέρτο Μποτία. Όλες κοιτούσαν αυτόν στη φωτογραφία. Είναι τέλειο ζευγάρι, κουκλιά και οι δύο με το καλό να ευχηθούμε, να πάνε όλα καλά. Εγώ πιστεύω ότι περίμενε να περάσει ένα διάστημα που να είναι σίγουρη και να είναι όλα καλά. Επειδή όμως βγάζει και ωραίες φωτογραφίες πιστεύω ότι έψαχνε έναν την ιδανική φωτογραφία για να το ανακοινώσει». 

 

 

Γιώργος Λιάγκας: «Είναι η πιο ωραία, πρωτότυπη ανακοίνωση εγκυμοσύνης που έχει δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, Δεν έχω δει πιο ωραίο τρόπο να ανακοινώνουν εγκυμοσύνη. Τυχερός άντρας αυτός».  

 

 

 

Ελένη Μενεγάκη: «Ποια ανέβασε φωτογραφία μόνη της και πολύ καλά έκανε αφού το αισθάνεται έτοιμη να το πει. Η Ελένη Φουρέιρα που ανέβασε φωτογραφία με τον σύντροφό της. Με το καλό».

 

 

 

Νίκος Μουτσινάς: «Με το καλό ρε παιδιά! Τι ωραία! Πάρα πολύ ωραία! Είναι 6 μηνών; Υδροχόος ωραία! Επτά χρόνια τα παιδιά μπράβο τους!» ευχήθηκε με χαρά ο Νίκος Μουτσινάς.

 

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Χέρι χέρι στα σοκάκια της Μυκόνου για το φετινό Πάσχα
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Το μήνυμα στην Μπέττυ Μαγγίρα που αποδεικνύει ότι η Μαρία Αντωνά έπεσε θύμα χάκερ
Η παρατήρηση που δέχτηκε από θρησκόληπτο follower της η Κόνι Μεταξά και η αντίδρασή της
Το πρώτο ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου μετά το διαζύγιο από τον Φίλιππο Μιχόπουλο
Θοδωρής Αθερίδης και Σμαράγδα Καρύδη αγκαλιά στο ταξίδι τους στο Πήλιο
Το ισχυρό μήνυμά της Εριέττα Κούρκουλου για το Πάσχα και ο λόγος που έχει αποφασίσει να μην τρώει κρέας
Lila: «Έχω χάσει αρκετούς φίλους τον τελευταίο χρόνο και αυτό με στενοχωρεί»
Το αποκαλυπτικό φόρεμα της Ραταϊκόφσκι σε εκδήλωση για το φιλανθρωπικό ίδρυμα του βασιλιά Καρόλου
Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε βίντεο που χορεύει Έμινεμ και έγραψε στην ανάρτησή της «Επιτάφιος»