«Kάποιος της έδωσε την ελευθερία να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα»

Γερμανού για Σπυροπούλου: «Γιατί δεν φταίει ποτέ αυτός που μας δίνε το δικαίωμα να έχουμε αυτήν την εξουσία και πάντα φταίει το κοριτσάκι;» - Πως σχολίασαν Σκορδά, Μαγγίρα & Kαινούργιου - Μικρούτσικος: «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στην εκπομπή #Kalytera για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, με αφορμή την συνέντευξη που είχε δώσει πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή #Ελένη. 

«Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…» ήταν μερικά από όσα είχε πει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη για συμπεριφορές που είχε στο παρελθόν στη δουλειά της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το τηλεφώνημα στην Μενεγάκη όταν ήταν έγκυος και η «απολογία» για τα λάθη της - Την εμφάνιση της σχολίασε Σκορδά - Γραμμέλη - Τσουρός - Μελέτη

 

Η Ναταλία Γερμανού και όλοι οι συνεργάτες της θέλησαν να σχολιάσουν μερικά από τα λεγόμενα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από την συνέντευξη που έδωσε πριν από μερικές ημέρες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη #Ελένη.

Στην εκπομπή προβλήθηκε ένα χαρακτηριστικό στιογμιότυπο και από εκεί και πέρα η Ναταλία Γερμανού σχολίασε όλα όσα ακούστηκαν σχετικά με την συμπεριοφορά που είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παλαιότερα ενώ στο τέλος είπε ότι πλέον έχει αλλάξει και πώς πλέον είναι ένας τελείως διαφορετικός άνθρωπος.

«Έχουμε κουβεντιάσει, έχουμε πει πολλά. Επειδή μας είναι πολύ εύκολο, όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν από την εποχή που κάναμε αρχικά μαζί το Μες την καλά χαρά και μετά αυτή έκανε το Σπίτι μου σπιτάκι μου κι ακούστηκαν πολλά για την εξουσία που είχε στο κανάλι. Η απορία μου είναι η εξής.

Πολύ εύκολα λέμε για την Κωνσταντίνα πως φερόταν, τι εξουσία είχε και τα λοιπά. Κανείς δεν λέει ποιος τής έδωσε αυτήν την εξουσία. Κανείς δεν λέει πως αυτό το κορίτσι, που ήταν 23 ετών, κάποιος τής έδωσε την ελευθερία να είναι και να συμπεριφέρεται σαν βασιλοπούλα.»

«Γιατί δεν φταίει ποτέ αυτός που μας δίνε το δικαίωμα να έχουμε αυτήν την εξουσία και πάντα φταίει το κοριτσάκι; Αυτός που τής λέει βγες κοριτσάκι μου, κάνε ό,τι γουστάρεις, διώξε όποιον θέλεις, πρόσλαβε όποιον θέλεις. Αυτό με πειράζει. Είναι πολύ εύκολο να λες ότι μου έκανε αυτό και μετά στους άλλους, στους πιο ισχυρούς είμαστε κότες.

Την κέρδισε με κάποιον τρόπο κι εξακολουθώ να λέω ότι ποτέ δεν φταίει μόνο ένας… Έχω κάνει κι εγώ τα λάθη μου και τής αναγνωρίζω εγώ το δικαίωμα να αναλογίζεται όσα έχουν συμβεί, να τα αφήνει πίσω και να ξεκινά το καινούριο κεφάλαιο της ζωής της με τον άνθρωπό της, με το μωρό που περιμένει και να τής ευχόμαστε όλα να πάνε καλά»

 

 

Ένταση επικράτησε στο πάνελ της εκπομπής #SuperΚατερίνα, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος κλήθηκε να σχολιάσει την τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού για την εξουσία που είχε δοθεί πριν χρόνια στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από τη διοίκηση του Alpha.

«Εγώ αυτό που ξέρω για την Κωνσταντίνα είναι ότι υπάρχει μία ομάδα ανθρώπων (τεχνικών, παρουσιαστών) που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος χωρίς να «μασάει» τα λόγια του, ενώ πρόσθεσε λίγο αργότερα: «Ένας ηθικός αυτουργός που μπορεί τώρα να μη βρίσκεται στη ζωή μετέτρεψε μία άμυαλη κοπέλα σε killer».

Μέρος στη συζήτηση πήρε και η Κατερίνα Καινούργιου, θέλοντας να κατευνάσει κάπως τα πνεύματα, επισημαίνοντας: «Μπορεί η Ναταλία Γερμανού να εννοεί και κάποιους κάτω από τη διοίκηση, κάποιους ισχυρούς παρουσιαστές ή κάποια στελέχη του σταθμού, που τώρα βρίσκονται σε άλλα κανάλια».

Παράλληλα, θέση στο ζήτημα πήρε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, σχολιάζοντας: «Μετά Χριστόν προφήτες δεν υπάρχουν. Γιατί δεν βγήκε τότε να τα πει αυτά η Ναταλία; Στην τηλεόραση δούλευε και τότε».

 

 

Δείτε πως σχολίασαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά τα λόγια της Ναταλίας Γερμανού

Στα όσα είπε η Ναταλία Γερμανού το σαββατοκύριακο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συζήτησαν σήμερα στο «Πρωινό μας». Η Αφροδίτη Γραμμέλη, μάλιστα, ήταν αυτή που στάθηκε περισσότερο στο θέμα.

«Έβλεπα τη Ναταλία χθες και λίγο παραξενεύτηκα. Ένιωσα την ανάγκη της να υπερασπιστεί την Κωνσταντίνα, το κατανοώ. Η Ναταλία το πήγε ένα βήμα παρακάτω και μας χρέωσε όλους εμάς που ασκούμε και κριτική στην Κωνσταντίνα και τους ανθρώπους που ήταν τότε στο κανάλι ότι ουσιαστικά είμαστε κότες. Καλά, δεν λέω ότι μας έβρισε η Ναταλία, μην παρεξηγηθώ τώρα.

Ότι κάποιοι στάθηκαν κότες γιατί καλά εντάξει, καλά έκανε η Κωνσταντίνα κι έκανε αυτά που έκανε, αλλά κάποιος έβαζε πλάτη για να τα κάνει. Εγώ παραξενεύτηκα λίγο γιατί η πρώτη μου απορία ήταν “ωραία, η Ναταλία το έκανε; Γιατί είναι όλοι κότες και η Ναταλία κόκορας;”», είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη και στη συνέχεια διάβασε μια ανάρτηση-απάντηση της Ναταλίας Γερμανού σε χρήστη του twitter.

«Όχι, συγκρουστήκαμε. Σεβάστηκα την αγάπη του στο κορίτσι του κι αποχώρησα από το κανάλι κακήν κακώς. Ήμουν πικραμένη για καιρό, αλλά το έλυσα, το ξεπέρασα. Και μαζί τους και μέσα μου», ήταν η απάντηση που έδωσε η Ναταλία Γερμανού σε χρήστη του twitter που την χαρακτήρισε “κότα”.

 

 

Δείτε πως σχολίασαν στην εκπομπή της Μπέτυς Μαγγίρα τα λόγια της Ναταλίας Γερμανού

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»