«Δηλώνει δημόσια ότι ντρέπεται για κάτι που μέχρι χθες ντρεπόμασταν εμείς»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το τηλεφώνημα στην Μενεγάκη όταν ήταν έγκυος και η «απολογία» για τα λάθη της - Την εμφάνιση της σχολίασε Σκορδά - Γραμμέλη - Τσουρός - Μελέτη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο πλατό της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε καλεσμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία διανύει τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούσαν για την εγκυμοσύνη της πριν εκείνη ακόμα αποφασίσει να μιλήσει γι΄αυτή δημόσια λέγοντας πόσο άκομψο είναι οι δημοσιογράφοι να γράφουν για ένα τόσο ευαίσθητο θέμα. Με αφορμή τα λόγια αυτά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να της θυμίσει τι είχε κάνει εκείνη όταν η ίδια ήταν έγκυος στην Μαρίνα.

«Λοιπόν, θα σου θυμίσω τώρα, τότε που ήμουν έγκυος στη Μαρίνα και με παίρνεις κάποια στιγμή τηλέφωνο -που γραφόταν κι εγώ δεν έλεγα τίποτα και δεν είχα αφήσει να με ρωτήσει κανείς τίποτα- και μου λες: Βρε Ελένη ντρέπομαι αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι. Συγγνώμη κιόλας, αλλά το ακούω από παντού και δεν ξέρω πώς να στο πω, είσαι έγκυος;» είπε η Ελένη Μενεγάκη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να της απαντά, 

«Στο είχα πει ε; Ντροπή μου».

«Όχι ρε συ, ήταν τόσο χαριτωμένο έτσι όπως το είπες και σου είπα: «Κωνσταντίνα μου δεν έχω κάτι να σου πω. Αν με αγαπάς θα περιμένεις»….», απάντησε η Ελένη Μενεγάκη.

Σε άλλο σημείο της κουβέντας τους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναφέρθηκε και στα λάθη που έχει κάνει στην επαγγελματική της πορεία χωρίς να διστάσει να παραδεχτεί πως κάποιους ανθρώπους ντρέπεται να τους αντικρίσει.

«Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 

 

Την εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη σχολίασε το πρωί της Πέμπτης 3/11 η εκπομπή #ΠρωινόMας με τη Φαίη Σκορδά. Η Αφροδίτη Γραμμέλη, μετά την προβολή κάποιων δηλώσεων της παρουσιάστριας, η οποία παραδέχτηκε ότι ντρέπεται για τα λάθη της.

«Βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει…» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην #Ελένη.

«Εύχομαι στην Κωνσταντίνα, με απόλυτο σεβασμό, με το καλό να υποδεχτεί το μωράκι της. Είναι πολύ ωραίο να δηλώνει δημόσια ότι ντρέπεται για κάτι που μέχρι χθες ντρεπόμασταν εμείς. Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, υπήρχαν κάποιες δύσκολες στιγμές στην τηλεοπτική της καριέρα, πολλοί άνθρωποι στενοχωρήθηκαν» είπε η δημοσιογράφος στο #ΠρωινόMας.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εκτιμώ πολύ τη στάση της και την ειλικρίνειά της να βγει στον φακό και δημόσια πια, σε μία πολύ τρυφερή στιγμή της, ουσιαστικά να δηλώνει μετάνοια και να ζητά συγγνώμη από ανθρώπους που έχει στενοχωρήσει και πιέσει αφόρητα».

 

 

Τις δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη σχολίασαν σήμερα στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα». Ο Κώστας Τσουρός, μάλιστα, στάθηκε στην ατάκα της παρουσιάστριας ότι βλέπει ορισμένους ανθρώπους και ντρέπεται.

«Στην αυτοκριτική που έκανε, και ορθώς την έκανε, εγώ την άκουσα κάπως πιο κατασταλαγμένη την Κωνσταντίνα χθες από αυτό που είχαμε συνηθίσει.

Θα ήθελα βέβαια να μάθω το γιατί ντρέπεται που είδε κάποιους ανθρώπους στο πλατό, αλλά δεν ακούσαμε να εξηγεί το λόγο. Μπορώ να τον φανταστώ, αλλά θα ήθελα να τον ακούσω», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός είπε στη συνέχεια: «Δεν άκουσα γιατί ντρέπεται να τους δει. Ντρέπεται να τους δει, για ποιο λόγο; Όταν λες “ντρέπομαι να τους δω” σημαίνει ότι κάτι άσχημο έχει συμβεί».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η συγκινητική ανάρτηση της Ζωής Παπαδοπούλου για τη φίλη της που έχασε
Σοκάρει η Δήμητρα Λιάνη: «Μπήκε ο Νίκος Παπανδρέου, έλυσε τη ζώνη του και έκανε να με χτυπήσει»
Nέα καταγγελία για βιοπράγια του σκηνοθέτη, Κώστα Κωστόπουλου: «Mε βάρεσε με ντοσιέ & χαστούκισε ηθοποιό»
Ο Στηβ Ντούζος, νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες - Τι λέει από το νοσοκομείο
H Μaria Menounos βάφτισε την κόρη της - Το όνομα, το πάρτι, οι καλεσμένοι & το ζεϊμπέκικο του πατέρα της
Αυτός είναι ο λόγος που ανακοίνωσαν τώρα το διαζύγιο η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος
Οι φήμες που υπήρχαν για τρίτο πρόσωπο στην σχέση Αντωνά - Σοϊλέδη τελικά επιβεβαιώνονται...
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ο Justin Bieber «φωνάζει για βοήθεια» - Η νέα ανάρτηση που προκαλεί ανησυχία
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έχω μεγάλη ανάγκη τη συντροφικότητα, δεν μπορώ να μπαίνω σπίτι να κοιτάω το ταβάνι»