Η Καινούργιου τα πήρε στο κρανίο με το Νικηφόρο και τον έκραξε δημόσια πατόκορφα

Ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε άναυδος: «Μωρή ΚατΚαιν συγκεντρώσου. Τι έχει πάθει κι αυτή; Έλα … στον τόπο σου!»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Με αφορμή τη νέα του συνεργασία του Νικηφόρου σε νυχτερινό κέντρο, η τηλεοπτική κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε το «παρών» στην έναρξη, με τον τραγουδιστή όμως, να αρνείται να κάνει δηλώσεις. Η παρουσιάστρια αναρωτήθηκε, πώς γίνεται να κάλεσαν τα τηλεοπτικά συνεργεία εκεί, αλλά ο ίδιος να μην κάνει δηλώσεις στις κάμερες.

«Πάμε καλά; Πάρτε μου τηλέφωνο τώρα τον Νικηφόρο να βγει στον αέρα. Μας κάλεσε για την έναρξη και δε μίλησε; Ο Νικηφόρος; Ο Αργυρός μιλάει… Για να είμαστε δίκαιοι δεν του έκαναν κάποια ερώτηση περίεργη. Πάρτε μου τον Νικηφόρο τώρα. Από την άλλη, επειδή ξέρω τον Νικηφόρο ότι είναι καλό παιδί, δεν τον ρωτήσαμε και κάτι. Είχε πει από την αρχή ότι δε θα μιλήσει;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του «Super Κατερίνα».

Στη συνέχεια, θέλοντας να μάθει από τον ίδιο τον τραγουδιστή τι ακριβώς είχε συμβεί, τον κάλεσε, αλλά εκείνος αφού σήκωσε το τηλέφωνο, όταν τον ρώτησε γιατί δε μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της την καλημέρισε και το έκλεισε.

Στην πορεία η Κατερίνα Καινούργιου έκανε κι άλλη προσπάθεια. «Θα τον ξαναπάρω τώρα. Μπορεί να έχει ξυπνήσει και να είναι σε καλό mood. Κάτσε να τα βρούμε. Θα θέλει γιουβέτσι το αγόρι αυτό, είναι εργένης, έχει και το σκυλάκι του, θα το θέλει» είπε. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και ενώ ο σεφ της εκπομπής έδινε τη συνταγή στους τηλεθεατές, εκείνη κάλεσε τον Νικηφόρο στο τηλέφωνο και όπως αποδείχθηκε, το προηγούμενο τηλεφώνημα ήταν απλά μια παρεξήγηση.

«Έλα αγάπη μου, μου μιλάς; Γιατί πότε δε σου μίλησα λέει ο γλυκούλης. Γιατί μου έκλεισες το τηλέφωνο πριν; Α, δε μου το έκλεισες; Αγάπη μου συγγνώμη σου ζητάω. Σε βρίζαμε σε όλη την εκπομπή γιατί νομίζαμε ότι μας έκλεισες το τηλέφωνο και τελικά κατά λάθος έκλεισε; Ωραία δεν έχει δει λέει. Μη δεις εκπομπή σε έχουμε καταθάψει. Το παίρνουμε όλο πίσω παιδιά, δε μας έκλεισε το τηλέφωνο…. Καθόμαστε και τον θάβουμε» ακούστηκε να λέει η Κατερίνα Καινούργιου.

Με την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Νικηφόρο ασχολήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την Χρυσή Τηλεόραση. 

«Αρχικά γιατί έχει το τηλέφωνο της Καινούργιου ο Νικηφόρος; Αυτή το δικό του γιατί το είχε; Εν πάση περιπτώσει. Εγώ διαφωνώ με όλα, αλλά συγκεκριμένα με τον τρόπο που τόνιζε ότι ο Νικηφόρος το έκλεισε; Απλά μην τα κάνετε αυτά γιατί τι είναι; Ένας Νικηφόρος δεν θα τολμούσε να κλείσει το τηλέφωνο σε μία Καινούργιου; Μωρή ΚατΚαιν συγκεντρώσου. Τι έχει πάθει κι αυτή;»

Όταν προβλήθηκε το βίντεο, όπου λύθηκε η παρεξήγησή τους, ο Νίκος Μουτσινάς έμεινε άναυδος: «Έλα … στον τόπο σου, αυτό ταιριάζει… Αυτήν την τηλεόραση τη θέλω. Σύγχρονη… Το βρήκε καινούριο παιχνίδι. Λέω, λέω και το μαζεύω. Καινούρια, ολοκαίνουρια τηλεόραση».

  

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»