Ενοχλημένη η Τζούλια Νόβα μετά την επίθεση στον πρώην σύντροφό της Γιάννη Μάρκου

«Παιδιά θα σας παρακαλέσω λίγη διακριτικότητα... Δείξτε λίγη κατανόηση αυτή τη στιγμή! Ευχαριστώ» - «Τα πλήγματα είναι περισσότερα από 15 – Είχε θανατηφόρο πρόθεση ο δράστης» λέει ο δικηγόρος του

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ξέσπασε η Τζούλια Νόβα με ένα δημόσιο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Το μοντέλο και πρώην συμπαρουσιάστρια του Πέτρου Πολυχρονίδη στον «Τροχό της Τύχης» τα έβαλε με τους δημοσιογράφους, μετά την επίθεση με 15 μαχαιριές στον πρώην σύντροφό της, Γιάννη Μάρκου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Mαχαίρωσαν 15 φορές στη Βαρυμπόμπη τον επί χρόνια σύντροφο της Τζούλιας Νόβα

 

Η Τζούλια Νόβα παρακάλεσε για διακριτικότητα και κατανόηση και ξεκαθάρισε πως δεν θα προβεί σε καμία δήλωση για το δυσάρεστο συμβάν.

«Παιδιά θα σας παρακαλέσω λίγη διακριτικότητα για το γεγονός που συνέβη! Μην με παίρνετε τηλέφωνο γιατί δεν πρόκειται να κάνω καμία δήλωση εγώ, ούτε οι συγγενείς του Γιάννη. Όταν βγει από το νοσοκομείο, αν θελήσει, θα μιλήσει ο ίδιος. Δείξτε λίγη κατανόηση αυτή τη στιγμή! Ευχαριστώ» έγραψε η Τζούλια Νόβα στο Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Μάρκου έχει βγει εκτός κινδύνου, σύμφωνα με μαρτυρία φίλου και αυτόπτη μάρτυρα στην άγρια συμπλοκή στη Βαρυμπόμπη.

Δες την ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα:

  

 

 

Υπενθυμζουμε ότι σε αρκετά κρίσιμη κατάσταση οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ο Γιάννης Μάρκου τα ξημερώματα της Παρασκευής 28η Οκτωβρίου.

Ο γνωστός επιχειρηματίας δέχτηκε 15 μαχαιριές από 26χρονο, μετά από καβγά σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

Ένας 26χρονος που έχει ταυτοποιηθεί έριξε 15 μαχαιριές στον γνωστό επιχειρηματία που έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ έχει υποβληθεί και σε μια σειρά από χειρουργεία.

Στο βίντεο ντοκουμέντο του newsit.gr διακρίνεται η έναρξη της συμπλοκής, η οποία κατέληξε στον σοβαρό τραυματισμό του επιχειρηματία από μαχαιριές. Με την άσπρη μπλούζα είναι ο επιχειρηματίας και με την μαύρη ο 26χρονος.

Το προφίλ του δράστη

Ο άνδρας που μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία είναι 26 ετών και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Είναι κάτοικος δυτικών προαστίων, ενώ είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2021 και είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η αστυνομία κάνει έρευνες στην Αττική, ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει φύγει από τον νομό. Οι Αρχές κάνουν έρευνες και σε περιοχές της Αργολίδας, καθώς ο 26χρονος κατάγεται από εκεί.

 

 

Στο «Καλύτερα δε γίνεται» και στη Ναταλία Γερμανού μίλησε ο δικηγόρος του επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου, κ. Γιάννης Μαρακάκης.

Ο επιχειρηματίας δέχτηκε επίθεση με 15 μαχαιριές από 25χρονο άνδρα σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη τα ξημερώματα της Παρασκευής και νοσηλεύεται σε καταστολή στο νοσοκομείο.

«Νομίζω ότι τα πλήγματα που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου από το μαχαίρι είναι περισσότερα από 15. Το κρίσιμο δεν είναι ο αριθμός, αλλά τα σημεία στοχευμένα ο δράστης έπληξε τον άτυχο Γιάννη, που τελικά στάθηκε τυχερός επειδή έσπευσε ο ένας από τους φίλους του ο οποίος τον πήγε πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο. Γλιτώσαμε τα χειρότερα.

Οι γιατροί είπαν ότι υπήρχε ακατάσχετη αιμορραγία διότι το βασικό χτύπημα ήταν στην αρτηρία του μηρού και γύρω από αυτή. Άρα ο δράστης είχε θανατηφόρο πρόθεση. Είναι δεδομένο αυτό. Χτυπούσε με επαγγελματικό τρόπο» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μαρακάκης στον Alpha.

«Ο Γιάννης Μάρκου είναι ένας άνθρωπος ψηλός, γυμνασμένος κι έχει αρκετά κιλά, είχε τοποθετήσει με τέτοιον τρόπο τα χέρια του ώστε γλίτωσε τα χειρότερα γιατί έγινε προσπάθεια να χτυπηθεί και στο συκώτι και στα πλευρά. Χτυπήθηκε κι εκεί, αλλά όχι καίρια» πρόσθεσε στη συνέχεια ο δικηγόρος του 60χρονου επιχειρηματία.

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος, ακόμα ερευνάται αν η παρέα του δράστη βρισκόταν στο ίδιο μαγαζί με τον επιχειρηματία πριν την επίθεση, αλλά και ο λόγος της απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Μαρακάκη, ο Γιάννης Μάρκου βρίσκεται ακόμη σε καταστολή, καθώς ακολουθεί ακόμα ένα σοβαρό χειρουργείο που πιθανόν να γίνει απόψε το βράδυ ή αύριο το πρωί, ενώ ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό.

 

 

 

Kαι στην εκπομπή «#XamogelaKaiPali και στη Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος του επιχειρηματία.

«Οι Αρχές όταν έχουν ένα τέτοιου τύπου κακούργημα να ξετυλίξουν, πρέπει να δουν ακριβώς πώς αυτό το πράγμα δικαιολογείται, γιατί αλλιώς μπορεί να πούμε εντάξει, όπου και να βρεθείς μπορεί να βρεθεί ένας τρελός να βγάλει ένα στιλέτο ή να έρθει κάποιος να σε πυροβολήσει… Ήταν τελείως απρόκλητη η επίθεση του 26χρονου στον επιχειρηματία. Ακόμα και αυτός ο ήπιος διαπληκτισμός δεν έδωσε την εντύπωση σε κανένα ότι θα εξελιχτεί σε κάτι τέτοιο», είπε ο δικηγόρος.

«Οι Αρχές όταν διαπίστωσαν ότι μία ώρα πριν το περιστατικό βρίσκονταν ο καθένας με τις παρέες του σε ένα άλλο κατάστημα, είναι πάρα πολύ λογικό να θέλουν να ερευνήσουν μήπως έχει συμβεί κάτι που να δικαιολογεί αυτή την επίθεση» πρόσθεσε ο Γιάννης Μαρακάκης, ο οποίος σημείωσε ότι μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, ο πελάτης του δέχτηκε 15-20 μαχαιριές. 

Ακόμη, ο δικηγόρος τόνισε πως ο Γιάννης Μάρκου μπορεί να είναι σε καταστολή, ωστόσο διέφυγε τον κίνδυνο, ενώ για τον δράστη σημείωσε ότι όλα δείχνουν πως πρόκειται για ένα άτομο που έχει ξανακάνει παρόμοια επίθεση.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της