Η απάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά την ανακοίνωση του Γιάννη Σμαραγδή

Ο νικητής του πρώτου #SurvivorGR στον ΣΚΑΪ απάντησε και στον Σάκη Κατσούλη και τα όσα δήλωσε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, για τον οποίο γράφονται διάφορα το τελευταίο διάστημα σχετικά με τη συμμετοχή του στο All Star #SurvivorGR.

Ο νικητής του #SurvivorGR, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για μια ακόμη φορά αν θα λάβει μέρος στο All Star, ενώ δεν κατάφερε να κρύψει τον εκνευρισμό του με τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις που δέχεται και το συγκεκριμένο θέμα. 

«Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ έχω τοποθετηθεί για το #SurvivorGR τόσο πολύ και ενώ αυτή τη στιγμή σας λέω ότι είμαστε στη δημιουργία τριών ταινιών, πρέπει να μιλήσουμε πάλι για το παιχνίδι;», είπε αρχικά ο Ντάνος.

«Σίγουρα είμαι ο πρώτος που εκτιμώ που ήμουν σε ένα παιχνίδι που με βοήθησε πάρα πολύ, αλλά σας λέω ότι έχω τρία χρόνια που προσπαθώ πάρα πολύ για αυτά τα δύο project και τα θεωρώ πολύ σημαντικά, οπότε ας μείνουμε σε αυτά», συμπλήρωσε εκνευρισμένος ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

 

Το βίντεο προβλήθηκε το πρωί της Δευτέρας 17/10 στην εκπομπή #MegaΚαλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της να έχουν έναν έντονο διάλογο για την αντίδραση του Γιώργου Αγγελόπουλου στην κάμερα.

«Από τι έγινε γνωστός ο Γιώργος Αγγελόπουλος; Από το #SurvivorGR. Όσα χρόνια και να περάσουν, θα θυμούνται ότι έγινε γνωστός από το #SurvivorGR και για αυτό σήμερα μιλάει στις τηλεοπτικές κάμερες, γιατί τον αγάπησαν από εκεί. Προφανώς και κάνει δικά του project και θέλει να τα προωθήσει αλλά αν δεν υπήρχε το #SurvivorGR δεν θα είχε την ευκαιρία να τα προωθήσει. Λογικό που τον ρωτάνε για το All Star, γιατί τώρα αναμένεται να βγει στον αέρα», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός. 

Και συνέχισε: «Όποτε και να τον συναντήσει και όσα χρόνια και να περάσουν, τον Γιώργο Αγγελόπουλο για το #SurvivoGR θα τον ρωτήσεις, είτε του αρέσει είτε όχι».

 

 

Λίγα 24ωρα μετά τις δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου ότι ο Σάκης Κατσούλης «είναι ένας άγνωστος άνθρωπος για εκείνον», ο νικητής του προπέρσινου κύκλου τον «αδειάζει» on camera.

Μιλώντας στην Πένυ Καβέτσου και το #OpenWeekend, ο Σάκης Κατσούλης δήλωσε συγκεκριμένα:

«Δεν μπορούν να σε ξέρουν όλοι ή να δηλώνουν ότι σε ξέρουν. Αν κάποιος θέλει να δηλώσει ότι δεν με ξέρει ή δεν με βλέπει  -γιατί στην ουσία η δήλωσή του δεν είναι ότι δεν με ξέρει αλλά ότι δεν με βλέπει- έτσι μεταφράστηκε από τις εκπομπές κι από τον κόσμο. Αν κάποιος δεν με βλέπει δικαίωμά του. Εγώ σέβομαι κάθε παίκτη που πέρασε από το Survivor, πόσο μάλλον τους νικητές… Πρέπει να σε σέβονται όσοι έχουν περάσει για το τι έχεις ζήσει».

Όσο για την αντίδραση του Ντάνου on camera όταν ενοχλήθηκε με ερώτηση για το #Survivorgr All Star, o Σάκης Κατσούλης σχολίασε: «Αυτό θα πρέπει να το δει η παραγωγή. Δαγκώνει το χέρι το οποίο τον έκανε γνωστό και τον αγάπησε όλος ο κόσμος. Μιας και μιλάμε για αυτόν σήμερα, για εμένα ίσως δεν έχει θέση στο παιχνίδι».

 

 

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βγήκε σε τηλεφωνική επικοινωνία στη Ναταλία Γερμανού και την εκπομπή #ΚαλύτεραΔεΓίνεται». 

«Κύριε Ελέησον! Δεν ξέρω γιατί αυτό το παιδί ανοίγει έναν διαφορετικό διάλογο εμμέσως, δεν τον γνωρίζω προσωπικά, είναι ξεκάθαρη η τοποθέτησή μου απέναντι σε έναν άνθρωπο που με ρώτησε κάτι για κάτι που είπε. Δεν συνηθίζω να μιλάω για ανθρώπους που δεν γνωρίζω γιατί δεν ξέρω το σκεπτικό τους» είπε χαρακτηριστικά ο Ντάνος.

«Ο Σάκης Κατσούλης αλλάζει και ο ίδιος και κατευθύνει τον έμμεσο διάλογο αλλά δεν με απασχολεί αυτό το πράγμα. Ο καθένας έχει την αντίληψη να καταλάβει τι λέω και τι εννοώ» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Γιώργος Αγγελόπουλος – Η απάντηση μετά την ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής για την ταινία του Γιάννη Σμαραγδή

 

 

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε και στη φημολογία που τον ήθελε να συμμετέχει σε ταινία του Γιάννη Σμαραγδή, κάτι που φαίνεται να έκανε έξαλλο τον Γιάννη Σμαραγδή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκνευρισμένος ο Γιάννης Σμαραγδής με τον Ντάνο – Η μακροσκελής ανακοίνωση του

 

 

«Είναι δυνατόν να μην έχω πει κάτι και να έχω απρεπή συμπεριφορά;» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»