Mαχαίρωσαν 15 φορές στη Βαρυμπόμπη τον επί χρόνια σύντροφο της Τζούλιας Νόβα

Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο γνωστός επιχειρηματίας Γιάννης Μάρκου, μετά από 15 μαχαιριές που δέχτηκε από 25χρονο άντρα στη Βαρυμπόμπη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Όλα ξεκίνησαν στις 4.30 τα ξημερώματα μπροστά σε μια καντίνα της Βαρυμπόμπης.

Δύο νεαροί 20 και 25 χρόνων αρχίζουν να τσακώνονται με τρεις άντρες, μεταξύ των οποίων και ο Γιάννης Μάρκου, που παλιότερα επί χρόνια είχε σχέση με την Τζούλια Νόβα, γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια.  

Οι πέντε μάλωσαν λεκτικά αλλά σωματικά για την ουρά στην καντίνα, όταν ξαφνικά ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε 15 φορές τον άτυχο άντρα. Αμέσως τράπηκαν σε φυγή.

Η ασφάλεια Κηφισιάς συνέλαβε τον 20χρονο, ο οποίος δεν έχει πει τίποτα στους αστυνομικούς, ωστόσο ο 25χρονος που μαχαίρωσε με τόσο μένος τον επιχειρηματία ακόμα καταζητείται από τις αρχές και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και βαριά σωματική βλάβη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας στους κοσμικούς κύκλους βρίσκεται στην εντατική, ήδη έχει υποβληθεί σε τρία χειρουργεία και σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις μαχαιριές τον έχει βρει στη μηριαία αρτηρία.

Την έρευνα για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Κηφισιάς με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 25χρονου, ο οποίος έχει απασχολήσει το παρελθόν τις αρχές για ναρκωτικά και όπλα.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Κηφισιάς, μόνο ένας 19χρονος έχει συλληφθεί, ο οποίος κατηγορείται για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο 25χρονος δράστης, που έχει ταυτοποιηθεί, συνεχίζει να αναζητείται από τις Αρχές.

 

 

Φίλος του και αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο #XamogelaKaiPali και στη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Ακούγεται λίγο περίεργο αλλά όλα έγιναν μέσα σε ένα λεπτό, το πολύ. Περιμέναμε στη σειρά, μπήκε τελευταία στιγμή ο 25χρονς να πάει μπροστά και υπήρχε μία λεκτική αντιπαράθεση. Στην αρχή ήταν κάτι φυσιολογικό, στη συνέχεια αυτό γινόταν πιο έντονο, βγήκαν έξω από το μαγαζί, φτάσανε στο σημείο κοντά στον δρόμο και εκεί ξεκίνησε όλο αυτό και ούτε που το καταλάβαμε» ανέφερε αρχικά ο αυτόπτης μάρτυρας στο Mega.

«Είδαμε τον Γιάννη να έρχεται προς το μέρος μας, γεμάτος αίματα. Έγινε σε κλάσματα του δευτερολέπτου η όλη επίθεση. Δεν γνωρίζονταν. Ήταν ένα ασήμαντο περιστατικό που οδήγησε σε αυτό. Δε μπόρεσε κανένας να δώσει εξηγήσεις, είχαμε μείνει όλοι άναυδοι. Προφανώς ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Το μαχαίρι το κουβαλούσε πάνω του. Υπήρχε έντονη λεκτική επίθεση και το έβγαλε μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Από ό,τι καταλαβαίνουμε όλοι, δεν ήταν η πρώτη φορά που το κάνει» πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όπως εξήγησε ο φίλος του Γιάννη Μάρκου, στη συνέχεια ο επιχειρηματίας, έχοντας τις αισθήσεις του, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ σύμφωνα με κοινούς γνωστούς φαίνεται πως εδώ και ώρες έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»