Η Φαίη  Σκορδά παρουσιάστρια των Live του #TheVoiceGR;

«Καρφώνει» τη Σκορδά με ανάρτησή του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης: «30% σε τέταρτο έχεις να δεις από το 2016 που ήμουν κι εγώ στην εκπομπή»  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Καρφώνει» τη Φαίη Σκορδά με ανάρτησή του ο δημοσιογράφος, Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο οποίος φέτος βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής #SuperΚατερίνα με την Κατερίνα Καινούργιου.

Με αφορμή τη συνέντευξη της παρουσιάστριας του ΣΚΑΪ στο «#XamogelaKaiPali, στην οποία αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης και το πόσο έχουν αλλάξει το 2022, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης σχολίασε σε story στο Instagram του:

«Πόσο “παλιότερα” έβλεπες Φαίη μου ΠΑΝΤΑ το 3 μπροστά; 30% σε τέταρτο έχεις να δεις από το 2016 που ήμουν κι εγώ στην εκπομπή»

 

 

 

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε για την συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου, την Φαίη Σκορδά, τον Νίκο Μουτσινά, ενώ εξέφρασε την άποψή του ότι όποιος βγαίνει στην πρωινή ζώνη και λέει ότι οδηγεί την επικαιρότητα κοροϊδεύει τους τηλεθεατές.

 

 

Η Φαίη Σκορδά, δύο μήνες μετά την αποχώρησή της από τη στέγη του ΑNT1, μιλά για τη νέα της εκπομπή στον ΣΚΑΪ, τους λόγους που αποχώρησε, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τις επικειμενες αλλαγές στην εκπομπή της.

Δηλώνει άνθρωπος της ψυχαγωγίας και είναι κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν ασχολείται η εκπομπή με θέματα που αφορούν στην επικαιρότητα.

Ερωτώμενη για το εάν θα γίνουν αλλαγές στην εκπομπή απαντά: «Από την πρώτη στιγμή είπα ότι θα γίνουν αλλαγές για να ξεκαθαρίσω τα πράγματα και είναι ωραίο να γίνονται αλλαγές, είναι δημιουργικό».

Αποκαλύπτει πως η απόφαση της να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 ήταν συνειδητή και υπήρχαν σοβαροί λόγοι. «Η εκπομπή είχε αλλάξει μορφή και θεματολογία, είμαι άνθρωπος της ψυχαγωγίας, θέλω να κάνω τον κόσμο να ξεχνιέται» συμπληρώνει.

«Ο κύκλος με τον ΑΝΤ1 έκλεισε αλλά οι σχέσεις με κάποιους ανθρώπους παραμένουν» προσθέτει.

Σε ό,τι αφορά τον ανταγωνισμό και εάν την αγχώνει εξηγεί πως κάθε χρονιά είναι δύσκολη. «Έχει αλλάξει το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης, είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εκπομπές που κάνουν μέσο όρο 30» σημειώνει.

Στην ερώτηση εάν θα την ενδιέφερε η παρουσιάση του #TheVoiceGR δηλώνει πως δεν «φλερτάρει» με την βραδινή ζώνη αν και τις έχουν γίνει προτάσεις αρκετές φορές.

Ενώ άφησε να εννοηθεί, ότι θα είναι η παρουσιάστρια του σόου στα live, αφού ο Γιώργος Λιανός θα χρειαστεί να φύγει νωρίτερα όπως έκανα και πέρσι για το #SurvivorGR.

Αποκάλυψε παράλληλα πως είχαν ελάχιστο χρόνο στη διάθεσή τους για την προετοιμασία της εκπομπής στον ΣΚΑΪ καθώς η συμφωνία “έκλεισε” στις 20 Ιουλίου.

«Ίσως να φταίω εγώ που καθυστέρησα να συμφωνήσω με τον ΣΚΑΪ, ήθελα όμως να είμαι σωστή, να κλείσει η συνεργασία μου και ύστερα να βρω μια άλλη λύση» καταλήγει.

«Έχει αλλάξει το θέμα με τα νούμερα τηλεθέασης. Παλιότερα έβλεπες το 3 μπροστά, τώρα είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι εκπομπές που κάνουν μέσο όρο 30%. Αυτό έχει αλλάξει. Έχω έναν γνώμονα ότι επειδή δεν μπορούμε να αλλάξουμε τους άλλους, αλλάζουμε τον εαυτό μας. Και θα προσπαθήσω να γίνω καλύτερη. Δεν ψάχνω να βρω ποιος φταίει για κάτι, κάνεις την προσπάθειά σου και περιμένεις κάποια στιγμή να έρθουν τα αποτελέσματα» δήλωσε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου.

Φαίη Σκορδά και Στέφανος Κωνσταντινίδης συνεργάστηκαν στο #Πρωινό του ΑΝΤ1 για μία σεζόν πριν από έξι χρόνια. Ο δημοσιογράφος, κατά καιρούς, έχει δηλώσει δημόσια πως δεν πέρασε καλά στην εν λόγω συνεργασία του. 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων