Η Μαρία Καβογιάννη και ο Γιώργος Καραμίχος, σε κοινή συνέντευξη για πρώτη φορά

«Φοβήθηκα πάρα πολύ στην αρχή να κάνω δραματικό ρόλο» - «Όταν πήγα στην Αμερική δούλευα πορτιέρης και οδηγός»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στον καναπέ του #Στούντιο4 βρέθηκε καλεσμένη η Μαρία Καβογιάννη και ο Γιώργος Καραμίχος, που φέτος πρωταγωνιστούν στη σειρά της ΕΡΤ «Μια νύχτα του Αυγούστου». 

 Η Μαρία Καβογιάννη που μας έχει χαρίσει όλα αυτά τα χρόνια μοναδικές ερμηνείες τόσο σε κωμικούς όσο και δραματικούς ρόλους αποκάλυψε πως όταν της προτάθηκε για πρώτη φορά να μεταπηδήσει από την κωμωδία στο δράμα, φοβήθηκε:

«Φοβήθηκα πάρα πολύ στην αρχή να κάνω δραματικό ρόλο. Η πρώτη μου δραματική απόπειρα ήταν στον #ΚόκκινοΚύκλο, του  Κοκκινόπουλου. Το φοβήθηκα γιατί είχα έρθει από την κωμωδία και φοβόμουν ότι η φωνή μου μπορεί να παραπέμψει σε κάτι πολύ κωμικό. Είχα όμως πολύ καλούς συνεργάτες και σκηνοθέτες που με βοήθησαν για να μη φοβάμαι. Νομίζω ότι όλοι οι ηθοποιοί όταν έχουν την ευκαιρία μπορούν να τα κάνουν όλα και κωμικά και δραματικά. Εγώ είχα την τύχη να μου δώσουν και κάτι δραματικά. Εγώ περνάω καλά και στα δυο. Έχουν άμεση σχέση» είπε η Μαρία Καβογιάννη. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γροθιά στο στομάχι η σκηνή ξυλοδαρμού της Μαρίας Καβογιάννη. Αποθεώθηκε στο Τwitter

 

Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η αγαπημένη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία που γνώρισε μέσα από τη σειρά #ΝτόλτσεΒίτα αλλά και τα πολλά όχι που είπε στη διαδρομή της.

Ειδικότερα, η Μαρία Καβογιάννη παραδέχθηκε πως «τα παράτησα όλα λίγο πριν ξεκινήσει το #ΝτόλτσεΒίτα. Δεν ήξερα πως θα πάει μια σειρά, δεν ήξερα ποτέ ότι θα έχει τέτοια διαχρονικότητα. Γι’ αυτό λοιπόν θεωρώ ότι καμιά φορά σε οδηγούν κάποια βήματα χωρίς να το ξέρεις κάπου που τελικά σε φτάνει σε ένα σημείο. Αυτές οι σειρές. είχαν μεγάλη απήχη στον κόσμο που ποτέ δεν το ήξερες. Πάντα έχουμε και κάποιες επιλογές και εμένα πολύ με παίδεψε αυτό το επάγγελμα σε σχέση με τις επιλογές γιατί είπα πάρα πολλά όχι στη ζωή μου».

«Δεν ξέρω αν έχω ένστικτο, γιατί πολλές φορές έχω κάνει και λάθη, αλλά τις περισσότερες φορές ήταν πραγματικά κάτι τόσο εμφανώς καλό που δεν υπήρχε επιλογή. Το #ΝτόλτσεΒίτα ήταν ένα τέτοιο από τα πρώτα επεισόδια που είχα διαβάσει».

«Την επιτυχία της σειράς τότε δεν την νιώθαμε. Η επιτυχία δεν ήταν όπως τώρα. Δεν είχαμε αυτές τις θεαματικότητες που κάθεσαι και βλέπεις τώρα πως πήγε μια σειρά ή μια εκπομπή ούτε και υπήρχαν τα social media. Το κατάλαβα πιο μετά από τις επαναλήψεις και από καιρό που κρατούν μέχρι και τώρα. Αμέσως μετά ήταν δύσκολο γιατί όταν κάνεις μια επιτυχία νιώθεις υποχρεωμένος στο επόμενο βήμα σου να την επαναλάβεις. Κάτι που δεν είναι πάντα εύκολο. Και σε μια αποτυχία, που συνέβη, ησύχασα» πρόσθεσε, επίσης, η Μαρία Καβογιάννη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος αποκάλυψε ότι είναι η πρώτη φορά που δέχεται τόσα μηνύματα και τόση αγάπη από το κοινό, από τη στιγμή που ανέβασε φωτογραφία με την Μαρία Καβογιάννη και γνωστοποίησε ότι συνεργάζεται μαζί της. Παρόλα αυτά, η τελευταία παραδέχτηκε ότι δεν έχει καμία αυτοπεποίθηση. Συγκεκριμένα είπε: «Δεν είχα και δεν έχω καμία αυτοπεποίθηση. Είμαι πάρα πολύ ευγνώμων που βρέθηκα σε αυτό τον χώρο. Συγκινούμαι με τον κόσμο και με τα μηνύματά του πολύ.».

Μεταξυ αλλων ο Γιώργος Καραμίχος αποκαλύπτει τι δουλειές έκανε όταν έμενε μόνιμα στο Los Angeles.

«Όταν πήγα στην Αμερική και πήρα την απόφαση να τα τινάξω όλα στον αέρα, να αφήσω προτάσεις που είχα εδώ εδώ και να ξεκινήσω από το μηδέν, άρχισα να δουλεύω σε ό,τι μπορείς να φανταστείς. Δούλευα πορτιέρης σε κλαμπ, έκανα θεραπείες διάφορες, μασάζ και οδηγός μιας κοπέλας με προβλήματα υγείας. Ήμουν 39-40 ετών, δούλευα για 10 δολάρια την ώρα» αποκάλυψε ο Γιώργος Καραμίχος.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο Κωσταντίνος Μπογδάνος ζήτησε συγγνώμη που αποκάλεσε τον Θανάση Αλευρά gay και μετά είπε χειρότερα
Στην εντατική o Δημήτρης Σταρόβας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο
Ο πατέρας της Silia Kapsis μετά το δημόσιο παράπονο της, βγήκε να απαντήσει στην τηλεόραση
O γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο
H Άντζελα Δημητρίου τα ξαναβρήκε με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη: «Ως μητέρα δεν γίνεται να μη τη συγχωρήσω»
Κήρυξε πόλεμο στην Μαρίνα Σάττι ο Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν μπορώ να την δικαιολογήσω που τουρλώνεται»
Θύμα απάτης ο Νίκος Οικονομόπουλος - Η έκκλησή του στα social media
Τέλος στη ζωή του έβαλε o 19χρονος πρώην παίκτης του #GNTMgr, Ερμής Καραγιάννης
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Από το πουθενά ένας τύπος αρχίζει ένα υβρεολόγιο… νομιζα ότι θα με χτυπήσει»
Οι διακοπές της Δέσποινας Βανδή & Βασίλη Μπισμπίκη με θαλαμηγό στην Μύκονο