«Πιαστήκαμε και στα χέρια και παρά λίγο να απολυθώ, με κράτησε ο παραγωγός»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και ο καβγάς του με μεγάλο όνομα του θεάτρου: «Μου κόστισε πολύ. Επαγγελματικά έμεινα πίσω»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε μια εφ’ όλης ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής #ΠρωινόΜας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία που βίωσε στο #SurvivorGR αλλά και στον καβγά που είχε με μεγάλο όνομα του θεατρικού χώρου.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είπε:«Δυστυχώς οι ηθοποιοί μένουμε πολλές φορές επί ξύλου κρεμάμενοι και την πατάμε μένοντας για πολύ καιρό αμισθή. Έχει συμβεί να έχω κάνει και πιλότο σε μεγάλο κανάλι ιδιωτικό, έχω ετοιμαστεί και 17 Αυγούστου με παίρνουν για να μου πουν ότι δεν θα είμαι στη δουλειά παρά του ότι είχα πει όχι σε μια άλλη δουλειά».

Στη συνέχεια δήλωσε:«Στο Survivor πήγα γιατί ήμουν σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση και η πρόταση ήταν δελεαστική. Οι άνθρωποι που επικοινώνησαν με τους Τούρκους και τους Έλληνες στο γραφείο παραγωγής ήταν εκπληκτικοί. Δώσαμε τα χέρια και έκανα ένα ωραίο ταξίδι που στη ζωή μου είναι η δεύτερη φορά που πηγαίνω στο εξωτερικό αλλάζοντας και ήπειρο. Ήταν κάτι μαγικό για μένα η οργάνωση των 10 Survivor εκεί. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά να πήγαινα στο Survivor All Star αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένος φέτος γιατί με έχει αγκαλιάσει η οικογένεια των Αθηναϊκών θεάτρων και έχω έναν πολύ ωραίο ρόλο στην παράσταση Μπακαλόγατος. Δεν μου έχουν κάνει όμως πρόταση και νομίζω ότι ήξεραν ότι είχα μια άλλη επαγγελματική πρόταση».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Τα ζευγάρια που κλείδωσαν στο ερωτικό #SurvivorGR All Star & οι... ανακατώστρες - Διέρρευσαν τα 13 πρώτα ονόματα που υπέγραψαν - 2 ομάδες των 12 ατόμων. Υπογράφουν 30

 

Τέλος, ο Θανάσης Βισκαδουράκης ανέφερε:«Μου έχει τύχει να παίζω με συνάδελφο και να μην θέλω να τον βλέπω. Πιαστήκαμε και στα χέρια και παρά λίγο να απολυθώ, με κράτησε ο παραγωγός, μου κόστισε στο θέατρο και μου κόστισε στην τηλεόραση. Θα ασχοληθώ όμως με τον διπλανό μου γιατί τον βλέπω ότι υποφέρει και δεν μπορεί να παίξει. Πάω στον μεγάλο και του λέω ότι δεν μου αρέσει αυτή η συμπεριφορά, «φεύγεις, απολύεσαι» μου είπε και μου κόστισε πολύ επαγγελματικά και έμεινα πολύ πίσω».

 

    

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο Κωσταντίνος Μπογδάνος ζήτησε συγγνώμη που αποκάλεσε τον Θανάση Αλευρά gay και μετά είπε χειρότερα
Στην εντατική o Δημήτρης Σταρόβας μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο
Ο πατέρας της Silia Kapsis μετά το δημόσιο παράπονο της, βγήκε να απαντήσει στην τηλεόραση
O γοητευτικός επιχειρηματίας που είναι σε σχέση η Τατιάνα Μπλάτνικ μετά το διαζύγιο με τον Πρίγκιπα Νικόλαο
H Άντζελα Δημητρίου τα ξαναβρήκε με την κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη: «Ως μητέρα δεν γίνεται να μη τη συγχωρήσω»
Κήρυξε πόλεμο στην Μαρίνα Σάττι ο Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν μπορώ να την δικαιολογήσω που τουρλώνεται»
Θύμα απάτης ο Νίκος Οικονομόπουλος - Η έκκλησή του στα social media
Τέλος στη ζωή του έβαλε o 19χρονος πρώην παίκτης του #GNTMgr, Ερμής Καραγιάννης
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Από το πουθενά ένας τύπος αρχίζει ένα υβρεολόγιο… νομιζα ότι θα με χτυπήσει»
Οι διακοπές της Δέσποινας Βανδή & Βασίλη Μπισμπίκη με θαλαμηγό στην Μύκονο