Οι γεμάτες έρωτα ευχές του Μαυρίκιου Μαυρικίου στην Ιλάειρα για τη γιορτή της

«Γιορτάζει το φως του φωτός μου, ο ήλιος του ουρανού μου, η μελωδία της μουσικής μου, το άρωμα των λουλουδιών μου, η γεύση των χειλιών μου, το νόημα της ζωής μου...»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Λίγες εβδομάδες μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην Κύπρο, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση απολαμβάνουν έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο.

H Ιλάειρα Ζήση είχε την ονομαστική γιορτή της – έχει βαφτιστεί Δήμητρα – και γιόρτασε αυτή την ξεχωριστή ημέρα στον Άγιο Κωνσταντίνο με τον άντρα της ζωής της και την οικογένειά της.

«Σήμερα γιορτάζει το φως του φωτός μου, ο ήλιος του ουρανού μου, η μελωδία της μουσικής μου, το άρωμα των λουλουδιών μου, η γεύση των χειλιών μου, το νόημα της ζωής μου. Χρόνια πολλά Δήμητρα – Ιλάειρα. Εγώ προσωπικά αγαπώ και τα 2 ονόματα που είσαι βαφτισμένη. Να σε χαιρόμαστε αγάπη μου», έγραψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου για να ευχηθεί στη σύζυγό του Ιλάειρα Ζήση για την ημέρα της γιορτής της. 

 

  

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση παραχώρησαν συνέντευξη και μίλησαν για την γνωριμία τους, που εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στο ελληνικό περιοδικό #ΟΚ!, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση μίλησαν για τη σχέση τους και το πώς έγινε μεταξύ τους η πρώτη γνωριμία. Η Ιλάειρα παραδέχτηκε ότι έγραφε ραβασάκια στον καθηγητή της και στη συνέχεια κανόνισαν να βγουν ένα ραντεβού, για να γνωριστούν καλύτερα και να ξεκινήσει έτσι η σχέση τους.

Εσύ καθηγητής και εκείνη σπουδάστρια. Πώς εξελίχθηκε αυτή η σχέση σε ερωτική;

Ιλάειρα: Ξεκίνησε από έναν θαυμασμό που ένιωθα για τον καθηγητή μου. Για την αγάπη που έδειχνε σε όλους τους μαθητές.Όσο μάθαινα για εκείνον περισσότερα, άρχισε να χτυπάει η καρδιά μου. Δεν είναι κάτι που το προκάλεσα. Είναι κάτι που προέκυψε πολύ αυθόρμητα, γλυκά και ρομαντικά.

Μαυρίκιος:Έχω γνωρίσει πολλά παιδιά στον Όμιλο Ξυνή, αλλά κανένα κορίτσι δεν είχε τόσο ενδιαφέρουσα ιστορία. Τόσο έντονο βιογραφικό, για μένα ερωτεύσιμο, θα έλεγα. Γοητεύομαι όταν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι κάποιον. Και θέλησα να τη στηρίξω όταν είδα ότι η απόφαση της Ιλάειρας για την υποκριτική ήταν καθαρά δική της, ενώ η οικογένειά της ήταν λίγο αντίθετη γιατί την ήθελαν γιατρό ή κάτι άλλο. Με γοήτευσε ότι μπορούσα να είμαι κοντά σε αυτό το παιδί που είχε καλλιτεχνικές ανησυχίες και ήταν μόνο του.

Ιλάειρα:Όλα ξεκίνησαν από κάτι ραβασάκια σε χαρτί πενταγράμμου. Έγραφα εγώ στον πληθυντικό: «Σας σκέφτομαι» και το άφηνα κάπου για να το βρει.

Μαυρίκιος: Και εγώ το έβρισκα αλλά δεν είχε όνομα. Στην αρχή με έτρωγε να μάθω ποιος είναι. Αλλά μετά κατάλαβα ότιτα έγραφε η Ιλάειρα και τη φώναξα στο γραφείο μου. Συζητήσαμε και της ανοίχτηκα πρώτη φορά. Υπήρξε μια αμηχανία, αλλά μου είπε ότι θέλει να το σκεφτεί και έφυγε. Αισθάνθηκα κι εγώ λίγο περίεργα. Τότε μου πέρασε από το μυαλό «λες να πάει στη διεύθυνση και να με καταγγείλει;». (Γελάει.)Την άλλη μέρα μού έδωσε ένα γράμμα.

Και τι έγραφε το γράμμα;

Ιλάειρα: Του έγραφα ότι κι εγώ αισθάνομαι κάποια πράγματα, αλλά νιώθω μπερδεμένη και ότι θα ήταν καλό να γνωριστούμε καλύτερα.

Μαυρίκιος: Και άρπαξα την ευκαιρία και βγήκαμε ραντεβού.

Ιλάειρα: Μου άνοιγε την πόρτα για να κατέβω, μου έφερνε λουλούδια. Υπήρξε ένας απέραντος ρομαντισμός.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»