Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Η τεράστια αλλαγή στο σώμα της Ρεγγίνας Μακέδου και η απίστευτη θέληση για ζωή

  07/10/2022 08:13
Η τεράστια αλλαγή στο σώμα της  Ρεγγίνας Μακέδου και η απίστευτη θέληση για ζωή

Η τεράστια αλλαγή στο σώμα της Ρεγγίνας Μακέδου και η απίστευτη θέληση για ζωή

  07/10/2022 08:13

Η Ρεγγίνα Μακέδου δείχνει τις αλλαγές που έχει υποστεί μετά από τις νοσηλείες και τα φάρμακα ενάντια στη λευχαιμία. Αυτό το κορίτσι είναι ένα απόλυτο παράδειγμα προς μίμηση!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Εδώ και αρκετούς μήνες η Ρεγγίνα Μακέδου δίνει τη δική της μάχη ενάντια στη λευχαιμία. 

Η ίδια μετά την μεταμόσχευση που έκανε ήρθε αντιμέτωπη με κάποιες επιπλοκές οι οποίες επιβάρυναν ακόμα περισσότερο την κατάστασή της με αποτέλεσμα ο οργανισμός της να έχει εξασθενίσει σημαντικά και να νιώθει πολύ αδύναμη ώστε να κάνει και τα πιο απλά πράγματα.

Ωστόσο, η Ρεγγίνα Μακέδου δεν το βάζει ποτέ κάτω και καθημερνά, μέσα από τα social media μοιράζεται συχνά λεπτομέρειες για το πως αντιμετωπίζει η ίδια την κατάσταση και τις καθημερινές μάχες που δίνει προσπαθώντας να περάσει τα δικά της μηνύματα αισιοδοξίας.

Αυτή τη φορά η Ρεγγίνα Μακέδου, ανήρτησε ένα βίντεο στο Tik Tok, μέσα από το οποίο έδειξε στους ακολούθους της τις αλλαγές στο σώμα της, αλλά και το ασκησιολόγιο που ακολουθεί και την έχει βοηθήσει κινητικά.

«Αυτές οι ασκήσεις νομίζω με έσωσαν κινητικά!!! Φυσικά με την άδεια των γιατρών δεν κάνω τίποτα παραπάνω όσο μπορώ όταν μπορώ… η προσπάθεια μετράει!!! Μην αρχίστε με τα κιλά τρώω πολύ καλά είναι τα φάρμακα και η κατάκλιση!»

@reginamakedou Αυτές οι ασκήσεις νομίζω με έσωσαν κινητικά!!! Φυσικά με την άδεια των γιατρών δεν κάνω τίποτα παραπάνω όσο μπορώ όταν μπορώ… η προσπάθεια μετράει!!! Μην αρχίστε με τα κιλά τρώω πολύ καλά είναι τα φάρμακα και η κατάκλιση! #teamrikadancecancer #cancerfighter #fuckcancer #tiktokgr #tiktokgreece ♬ Astronaut in the Ocean - Hedegaard & Kean Dysso Remix - HEDEGAARD & KEAN DYSSO

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας