«Η πολιτική που βρίσκεται στην υπηρεσία του πολίτη είναι κάτι που με ενδιαφέρει»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Στην Κύπρο έρχεται να προστεθεί μια εξοργιστική η ατιμωρησία, όπου διερωτάσαι για την σημασία και το νόημα του δικαίου. Στην Κύπρο έρχονται εκλογές. Ευελπιστούμε να γίνει μια αλλαγή»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο πλατό του Νίκου Μουτσινά και της εκπομπής #ΚαλόΜεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού με τίτλο «Εσύ είσαι πάνω απ΄ όλα».

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης τον οποίο συνδέει μια φιλία χρόνων με τον παρουσιαστή, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους λόγους που έχει αποφασίσει το τελευταίο διάστημα να γίνει πιο εξωστρεφής στα social media.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επέλεγε να δημοσιεύει στα social media μόνο περιεχόμενο που είχε να κάνει με τη δουλειά του. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο, έχει αρχίσει να δημοσιεύει και βίντεο από πιο προσωπικές στιγμές του και την καθημερινότητά του που δείχνουν και μια πιο “ανάλαφρη” πτυχή του χαρακτήρα του.

«Ωριμάζοντας και μεγαλώνοντας και έχοντας περάσει πράματα και θάματα που δεν περίμενε κανείς να τα περάσει στο διάστημα αυτό της ζωής μου, αναθεώρησα με κάποιο τρόπο. Πάντα είχα μέσα μου πολλές σκέψεις περίπλοκες, με πολλές διακλαδώσεις αλλά τώρα βρήκα και τον τρόπο σιγά σιγά να τις επικοινωνήσω. Σιγά σιγά όμως. Δεν είμαι και ο απόλυτος Influencer… 

Τα δυο χρόνια του κορωνοϊού ήταν καταλυτικά στο να πω: δεν αφήνουμε στην άκρη τις επιφυλάξεις, τους ενδοιασμούς και τις ψευτοαβρότητες και να τα πούμε κανονικά» είπε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

 

 

«Βρίσκομαι ανάμεσα στους απλούς, φιλότιμους, φιλήσυχους πολίτες. Δεν μπορώ να μείνω διάφορος παρακολουθώντας αυτή την φθίνουσα και επικίνδυνη πορεία, που παρατηρείται κυρίως λόγω σήψης και διαφθοράς, σε ένα πλέγμα πολιτικών και οικονομικών παραγόντων και εξουσίας.

Στην Κύπρο είναι ένα πράγμα που έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Σε αυτό έρχεται να προστεθεί μια εξοργιστική η ατιμωρησία, όπου διερωτάσαι και αναρωτιέσαι για την σημασία και το νόημα του δικαίου. Και πως απονέμεται δικαιοσύνη.

Δεν είναι σχολιαστικό, δεν είναι επικριτικό για κανέναν, είναι απόψεις μιας παρατήρησης, που πιστεύω ότι πρέπει να την μοιραστούμε όλοι.

Νομίζω η πολιτική κατά μόνας, δεν μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, πρέπει να υπάρχει ένα κύμα που να θέλει να και να μπορεί να αλλάξει, το πολύ δυνατό κατεστημένο. Η πολιτική που βρίσκεται στην υπηρεσία του πολίτη είναι κάτι που με ενδιαφέρει.

Στην Κύπρο έρχονται εκλογές. Ευελπιστούμε να γίνει μια αλλαγή η οποία θα αποκαταστήσει καταρχήν μια τεράστια αδικία, η οποία επιτελέστηκε το 2013 όπου δεκάδες χιλιάδες οικογένειες, λόγω του κουρέματος, καταστράφηκαν μέσα σε μία νύχτα. Έγινε βία και ακαριαία. Είμαι μέλος των συνδέσμων οι οποίοι μετά από εννιά χρόνια διεκδικούν το αυτονόητο και περιμένουμε συσπειρωμένοι πλέον να ακούσουμε τους υποψήφιους και όποιος δεσμευτεί γραπτώς και σταθεί ηθικά απέναντι σε αυτό, τότε θα έχει τον πρώτο λόγο.»

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»