Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι, έχουν απωθημένα. Aν δεν είχαν, δεν θα χώριζαν»

  07/10/2022 12:16
«Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι, έχουν απωθημένα. Aν δεν είχαν, δεν θα χώριζαν»

«Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι, έχουν απωθημένα. Aν δεν είχαν, δεν θα χώριζαν»

  07/10/2022 12:16

«Βάλτε κάτω το εγώ σας, τα παιδιά έχουν τον μπαμπά και τη μαμά εικονίσματα και στο θρόνο. Δεν πρέπει ο ένας από τους δυο βασιλείς της οικογένειες να γκρεμίζει τον θρόνο του άλλου»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τη δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη σχετικά με τη διατροφή των παιδιών τους μίλησε για τον χωρισμό ενός ζευγαριού….

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής είπε: «Το θέμα είναι πως κατέληξε μια ιστορία αγάπης, όπως πολλές άλλες, οι περισσότερες ιστορίες αγάπης δυστυχώς, μην απογοητεύστε, έτσι καταλήγουν.

Όχι στα δικαστήρια, αλλά ο ένας έχει κόντρα με τον άλλον. Θέλω να πω κάτι και σας παρακαλώ πάρα πολύ, επειδή έχω παιδιά και έχουν και οι δυο τους παιδιά μην το γράψετε ότι το λέω για τη Σίσσυ και τον Θοδωρή, γενικά το λέω, σαν χωρισμένος πατέρας προς χωρισμένους ή προς αυτούς που πρόκειται να χωρίσουν.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι, έχουν απωθημένα μέσα τoυς. Γιατί αν δεν είχαν απωθημένα και κακίες, δεν θα χώριζαν, θα ήταν μαζί. Δεν υπάρχει το βελούδινο διαζύγιο, ότι σε αγαπάω και όλα τέλεια και χωρίζουμε και συνεχίζουμε να κάνουμε και παρέα.

Αυτά είναι μπαρμπούτσαλα. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, να είμαστε ειλικρινείς. Όταν χωρίζεις έχεις προβλήματα με τον άλλον, δεν είσαι καλά. Πρέπει να γίνει πανεπιστήμιο χωρισμένων γονέων.

Το ότι χωρίζω και μισώ εγώ την Φωτεινή, που μπορεί να είναι το πιθανότερο μετά από ένα διαζύγιο, να έχεις απωθημένα με τον άλλον όσο μάγκας και υπεράνω και να είσαι, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να το περνάμε στα παιδιά.

Δεν το λέω για εκεί, αλλά θέλει μεγάλη προσοχή, γιατί οι γονείς πολλές φορές κάνουν ένα λάθος. Το έχω δει γύρω μου, όχι σε εμένα, σε φίλους μου. Μισεί ο άλλος, γιατί την κεράτωσε, τον κεράτωσε, υπήρχε τρίτο πρόσωπο, δεν τα βρήκαν στα λεφτά, τους πέρασε το ερωτικό. Αυτό είναι προσωπικό. Βάλτε κάτω το εγώ σας, τα παιδιά έχουν τον μπαμπά και τη μαμά εικονίσματα και στο θρόνο. Δεν πρέπει ο ένας από τους δυο βασιλείς της οικογένειες να γκρεμίζει τον θρόνο του άλλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας