Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Είμαι αθώος! Είναι σενάριο που έχει κατασκευαστεί από τα αστυνομικά όργανα»

  23/09/2022 13:55
«Είμαι αθώος! Είναι σενάριο που έχει κατασκευαστεί από τα αστυνομικά όργανα»

«Είμαι αθώος! Είναι σενάριο που έχει κατασκευαστεί από τα αστυνομικά όργανα»

  23/09/2022 13:55

Ξεκίνησε η δίκη του Μένιου Φουρθιώτη σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σχετικά με τις «στημένες επιθέσεις» με καλάσνικοφ έξω από το σπίτι του στα βόρεια προάστια Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο τηλεπαρουσιαστής δήλωσε γι’ ακόμα μία φορά αθώος και τόνισε ότι θα αποδειχθεί το σενάριο που δημιούργησαν οι αστυνομικοί.

«Είμαι αθώος και θα αναπτυχθεί το όλο αυτό σενάριο που έχει κατασκευαστεί από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα» ανέφερε ο κατηγορούμενος προς δικαστές και ενόρκους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκίνησε η δίκη του Μένιου Φουρθιώτη - Παρών στο δικαστήριο ο τηλεπαρουσιαστής

Στην έναρξη της διαδικασίας υποβλήθηκαν ενστάσεις από την πλευρά της υπεράσπισης σχετικά με ακυρότητες της διαδικασίας. «Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχουμε πάρει το σύνολο της δικογραφίας. Δεν είχε γνώση της δικογραφίας μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι που μας κάλεσαν στη γραμματεία. Αυτό το θέτω ως απόλυτη ακυρότητα της διαδικασίας» ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης, Κωνσταντίνος Γώγος με το δικαστήριο τελικά να απορρίπτει την ένσταση με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Το δικαστήριο απέρριψε και ένσταση σχετικά με ακυρότητα της κλήσης. Δικαστές και ένορκοι, ωστόσο, επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν σε ζητήματα που τέθηκαν από την υπεράσπιση και έκριναν ότι αφορούν την ουσία της υπόθεσης.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας