Κυκλοφόρησε βίντεο από τον άγριο ξυλοδαρμό του Snik στην Θεσσαλονίκη

Ο Light απαντά στον Snik συνεχίζει το beef Προσοχή το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες που ενοχλούν

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Σε έναν ατελείωτο κύκλο βίας έχουν μπει δύο από τους πιο δημοφιλείς στη νεολαία τράπερ, ο Light και ο Snik, μια κόντρα που κρατάει πολλούς μήνες, ενώ μονοπωλεί το ενδιαφέρον μετά τον αδιανόητο καβγά στα Mad Video Music Awards.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ο πρώτος είχε αποκαλύψει την επίθεση που είχε δεχθεί ο μεγάλος του… αντίπαλος στην Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτοντας μία φωτογραφία από το σκηνικό που έγινε.

  

 

 

 

 

Ο Snik με video που ανέβασε στο Instagram επιβεβαίωσε την επίθεση που δέχθηκε.

«Έλα μάγκες, καλησπέρα. Έχω πάρει πολλά μηνύματα για ένα σκηνικό που έγινε στην Θεσσαλονίκη που καθόμουν εγώ και ένας φίλος μου και ήρθαν 20 άτομα και σηκώσανε χέρι. Όπως βλέπετε δύο χέρια, τρία πόδια… Είναι η τελευταία φορά που μιλάω για τσακωμούς, μπιφς και τα λοιπά από το Ίντερνετ. Έχει καταντήσει αηδία η φάση. Σε όσους νοιαστήκατε αν είμαι καλά και το τι έχει γίνει ένα μεγάλο ευχαριστώ. 

Την αγάπη μου τα λέμε στο Λονδίνο! Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τα βραβεία ότι έχουν γίνει τόσοι τσακωμοί, τυχαία σε μαγαζιά. Karma is a bitch. Τώρα όσον αφορά βίντεο, φωτογραφίες, comments αν νομίζετε ότι θα με κουνήσετε έστω και λίγο, τόσα χρόνια δεν με έχετε κουνήσει. Είστε πολύ γελασμένοι. Έχουμε και εμείς βίντεο με τα φιλαράκια και τα καμώματά σου. Don’t worry».

 

 

 

Ο Light απαντά στον Snik συνεχίζει το beef 

Aνάρτησε βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram όπου μεταξύ άλλων αναφέρει: «Κάτσε καλά για να μην ανεβάσω και όλο το βίντεο! Να είσαι γερός να είσαι καλά πολύ το μάγκα μην κάνεις! Κατάλαβες; Επειδή δεν είσαι μάγκας!»

 

 

Εδώ και λίγες ώρες κυκλοφορεί και βίντεο ντοκουμέντο από το περιστατικό, στο οποίο υπάρχουν σκληρές σκηνές βίας.

Και αυτό γιατί όπως μπορείτε να δείτε, τον έχουν ρίξει στο έδαφος και τον χτυπάνε, βρίζοντάς και λέγοντάς του να μην ξαναπάει στην Θεσσαλονίκη.

«Ελάτε ξανά Θεσσαλονίκη. Θα σε μάθω εγώ. Μην ξαναέρθεις εδώ πέρα» του έλεγε χαρακτηριστικά.

 

 

  

Το βίντεο όμως από τον ξυλοδαρμό του Snik τελικά διέρρευσε από έναν άγνωστο λογαριασμό στο Instagram, με τον Light -όπως φαίνεται μέσα από τα stories που δημοσίευσε- να αρνείται ότι ευθύνεται ο ίδιος για τη διαρροή του αλλά να χαίρεται με την εξέλιξη αυτή. 

«Καλημέρα παιδιά. Όμορφες καλημέρες σε όλους. Έχω λάβει πολλά μηνύματα που μου λέτε να ανεβάσω το video και τι θα γίνει με το video. Ποιο video παιδιά; Δεν ξέρω κάτι» λέει με αρκετά ειρωνικό ύφος ο Light ενώ ώρες μετά, μέσω μιας σειράς από νέα stories και ενώ το βίντεο είχε ήδη διαρρεύσει αναφερόμενος στον Snik ακούγεται να λέει,

«Ρε φίλε, σε είπα και τις προάλλες. Σε λυπηθήκαμε, κατεβάσαμε τα story γιατί μου είπαν οι φίλοι μου να μην κάνω έτσι. Ήθελες να βγεις την επόμενη μέρα όμως να πεις “λεγκένηδες”, ότι κατεβάσαμε τα stories. Τι; Ότι τραμπούκισες κάποιον και κατέβηκαν τα stories; Ήθελες να κάνεις μαγκιές. Κάνε μαγκιές τώρα. Good Luck. Έλεγες τότε στα VMA που ήρθατε καμιά δεκαριά άτομα και ήμουν μόνος μου και με βαράγατε ατσούμπαλα, που και τότε σε γ@@@@α μόνος μου, έλεγες κάτι για make up. Τώρα που μου έχεις βάλει την τηλεόραση εδώ και μου έχεις παστωθεί με την πούδρα σαν τη Μαρία Αντουανέτα… Αυτά. Κarma is a bitch bro».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

  

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»