Ηλιάνα για Snik: «Στενοχωριόμουν πολύ για κάποιες επιλογές, ελπίζω να περάσει»

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον σύζυγο της και τη δικαστική εμπλοκή της στo διαζύγιο Χριστοπούλου - Καλλίτση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για όλους και για όλα στη Φαίη Σκορδά και το «Πρωινό μας». Ίσως στην πιο «ανοιχτή» συνέντευξη που έχει δώσει τα τελευταία χρόνια, η παρουσιάστρια του #LoveIsland 

 

 

 

 Ρωτήθηκε και για την προηγούμενη σχέση της, τον Snik

«Κάποιες επιλογές σου είναι τελείως αντίθετες από αυτό που βλέπω εγώ τώρα. Πώς γίνεται;» τη ρώτησε η Φαίη Σκορδά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Light ανάρτησε φωτογραφία του Snik στο πάτωμα χτυπημένο, στην Θεσσαλονίκη - «Στο βίντεο, ένα λεπτό να τρως κλωτσιές και μπουνιές και να λες μην με βαράτε»

 

«Το ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι. Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει από την αρχή. Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχει περάσει καλά στις επιλογές του, τώρα το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά» επεσήμανε αρχικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Και πρόσθεσε: «Στενοχωριόμουν για κάποια πράγματα και κάποιες επιλογές. Πολύ. Ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Δόξα τω Θεό έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή».

 

 

Η παρουσιάστρια και γνωστό μοντέλο απάντησε για για τη δικαστική εμπλοκή της στη διαμάχη που είχαν η Έλενα Χριστοπούλου και ο Πάνος Καλλίτσης. Η ίδια φάνηκε ιδιαίτερα φορτισμένη κατά τη διάρκεια της περιγραφής της…

«Ήταν ένας χωρισμός ενός ζευγαριού. Από εκεί και πέρα ήταν κάποια πράγματα που έπρεπε να απαντηθούν από μάρτυρες και ήταν η δική μας πλευρά και η απέναντι πλευρά. Εμείς είπαμε την αλήθεια και όσα γνωρίζαμε και το δικαστήριο αποφάσισε ξεκάθαρα ότι λέμε την αλήθεια.

Το πως το βίωσα έχει να κάνει με αυτά που είπαμε και στην αρχή. Υπήρχαν πολλά χτυπήματα κάτω από τη μέση, πολλές αναφορές, εξώφυλλα, δύσκολα πράγματα που δεν σχολιάσαμε ποτέ, που δεν μπήκαμε σε καμία διαδικασία να το κάνουμε αυτό. Προφανώς και έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και περιμέναμε το καλό αποτέλεσμα. Από την άλλη, όταν συμβαίνει κάτι τόσο δυνατό και το παρουσιάζεις τόσο άσχημα, πόσο δύσκολο είναι να με πάρεις ένα τηλέφωνο και να μου ζητήσεις τη δική μου πλευρά;», αναρωτήθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Αισθάνομαι δικαιωμένη και χαρούμενη γιατί είναι πράγματα πάρα πολύ απλά και σκέφτομαι πόσες γυναίκες περνάνε πάρα πολύ δύσκολα και μένουν μόνες τους και φοβούνται να διεκδικήσουν τα πράγματά τους. όχι κάποιο ψέμα και θέλουν τη στήριξη από τους φίλους τους και δεν μπορούν να το κάνουν γιατί φοβούνται, γιατί δεν έχουν χρήματα, γιατί δεν ξέρουν. Εγώ είμαι μια γυναίκα που δεν φοβήθηκα», κατέληξε συγκινημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

 

 

 

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μιλώντας με τη Φαίη Σκορδα επιβεβαίωσε τον «άγνωστο» γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη, ενώ παρομοίασε την επανασύνδεσή τους με μία Love Island ιστορία. 

«Δεν ισχύει ότι είχα παντρευτεί για να βγάλω βίζα. Έχω πράσινη κάρτα στην Αμερική λόγω δουλειάς. Παντρεμένη ήμουν. Με τον Γιάννη Καραβασάνη είχαμε παντρευτεί. Δεν ήταν για δικούς μου λόγους. Είχαμε παντρευτεί για να λύσουμε ένα μικρό πρόβλημα ώστε να μπορούμε να βρισκόμαστε πιο εύκολα. Έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Ήμασταν μαζί, ερωτευμένοι. Ταξίδια, Αμερικές κτλ. Ήμασταν επτά χρόνια μαζί. Τώρα ήμασταν και πάλι μαζί.

Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι… Τυχαία συνέβη. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δε με θέλει» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Εκτός από τα συναισθήματα που δεν σβήνουν, φαίνεται πώς το ζευγάρι ακολουθεί και ένα περίεργο timing. «Και τώρα που ξαναβρεθήκαμε θα φύγω πάλι στο εξωτερικό για το Love Island», σημείωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου που θα ταξιδέψει στην Τενερίφη για τις ανάγκες των γυρισμάτων του νέου reality show του ΣΚΑΪ.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
Μαρία Σολωμού: «Αν ο γιος μου, μου έλεγε πως έχει σχέση με συμμαθήτριά μου, θα τον άφηνα να το ζήσει»
Ιωάννης Απέργης: «Η νονά μου με παράτησε. Στην Αλβανία βαφτίζουν τα παιδιά για να ξεπλύνουν μία αμαρτία»
Νίκος Μπάρκουλης: «Έφαγα κέρατο, παρέλυσαν τα πόδια μου. Η κοπέλα μου πήγε με όλους μου τους φίλους»
Αίθρα Λυκουρέζου: «Ήμουν εθισμένη στην κόκα και την μαριχουάνα, χρειαζόμουν περισσότερη αγάπη»
Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»