Το χρονικό, ο απολογισμός & οι δηλώσεις του Snik μετά τα... παρατράγουδα σε club

Έξι τραυματίες μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη από το άγριο καβγά στην Κατερίνη - Τα νέα βίντεο: To πριν, η στιγμή που ξεκινά το ξύλο και το τέλος με τον Snik να τρέχει να κρυφτεί…

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 1/9, άγριο ξύλο έπεσε σε γνωστό παραλιακό κλαμπ της Κατερίνας κατά τη διάρκεια εμφάνισης του Snik. Ο γνωστός τράπερ και οι φίλοι-συνεργάτες του ενεπλάκησαν σε καβγά με μία παρέα, με αποτέλεσμα να υπάρξουν έξι τραυματίες. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 O απολογισμός 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, σε αυτό διακομίστηκαν με ασθενοφόρο έξι τραυματίες από την συμπλοκή στο κλαμπ με τον Snik, προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Οι 4 από τους 6 τραυματίες, αμέσως μόλις τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες έφυγαν για τις οικίες τους, ενώ δύο άτομα – μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη- παρέμειναν για περαιτέρω νοσηλεία.

Το χρονικό

Την τελευταία ημέρα του Αυγούστου ο Snik είχε προγραμματισμένο live σε γνωστό κλαμπ στην παραλία της Κατερίνης και μάλιστα από νωρίς είχε ανεβάσει εικόνα όπου μαζί με την παρέα του έτρωγαν σε μαγαζί της περιοχής. 

 

Τίποτα δεν προμήνυε αυτό που θα επακολουθούσε καθώς θα ήταν μία βραδιά διασκέδασης την τελευταία μέρα του καλοκαιριού. Όλα κυλούσαν ομαλά όταν για άγνωστη ακόμα αιτία, μία παρέα που διασκέδαζε μπροστά ακριβώς από τον trapper, ξεκίνησε να προκαλεί την παρέα του τραγουδιστή.

Ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ένας από τους θαμώνες του μαγαζιού καταγράφει τα δευτερόλεπτα πριν αρχίσει ο καυγάς.

 

Νέα βίντεο:

 

@siscos_ Before the fight #fy #mpesfy #mpesfypgamw #μπεςφοργιουγαμω ♬ πρωτότυπος ήχος - Εμμανουηλ Σισκος Γολ

 

Όπως μπορείτε να δείτε, o «YT» που είναι μαζί με τον Snik ανοίγει μία σαμπάνια και αρχίζει να βρέχει τον κόσμο που ήταν μπροστά, κάτι που έκανε και κάποιος άλλος από το κοινό προς τον ράπερ.

 

@siscos_ How it was started #fy #mpesfy #mpesfypgamw #μπεςφοργιουγαμω #snik #viral #trap ♬ πρωτότυπος ήχος - Εμμανουηλ Σισκος Γολ

 

 

Από τη σκηνή του κάνουν νόημα να σταματήσει, όμως ένας άλλος που βρίσκεται εκεί, αρπάζει ένα μπουκαλάκι με αντισηπτικό και το πετάει προς τον κόσμο. Η συνέχεια, μετά είναι γνωστή από χθες. Κατέβηκε κάτω, άρχισε ο καυγάς και το νυχτερινό μαγαζί θύμισε πεδίο μάχης…

 

 

@siscos_ Start the fight #foryou #fy #mpesfy #μπεςφοργιουγαμω #snik ♬ πρωτότυπος ήχος - Εμμανουηλ Σισκος Γολ

 

 

 

Στις 4.10 τα ξημερώματα ξεκίνησε η άγρια συμπλοκή μεταξύ τους με κλωτσιές και μπουνιές και με μπουκάλια, σκαμπό, σταντ και τραπέζια να εκσφενδονίζονται εκατέρωθεν. Οι φωνές και τα ουρλιαχτά πήραν τη θέση της μουσικής.

  

 

Νέο βίντεο:

Τις τελευταίες ώρες, ένα νέο βίντεο από τη νύχτα των επεισοδίων στην Κατερίνη βλέπει το φως της δημοσιότητας. Σε αυτό, βλέπουμε τον Snik να τρέχει να κρυφτεί…

 

 

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και έξω από το κλαμπ κατέφθασαν δύο περιπολικά και τρία ασθενοφόρα, ωστόσο αμέσως μετά το περιστατικό, κάποια από τα άτομα που είχαν συμμετάσχει στην συμπλοκή είχαν ήδη εξαφανιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν υποβλήθηκε καμία μήνυση, όποτε οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να προβούν σε κάποια σύλληψη.

 

 

Οι δηλώσεις του Snik

Τη δική του απάντηση για τα επεισόδια που έγιναν στο χθεσινό live του στην Κατερίνη με μπουνιές, ιπτάμενα ποτήρια και τραυματίες έδωσε o Snik

«Ήταν λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια», είπε ο τράπερ σε βίντεο που δημοσίευσε, προσθέτοντας ότι όσο ο ίδιος τραγουδούσε, μία παρέα τους προκάλεσε πετώντας μπουκάλια. 

«Καλησπέρα μάγκες καλό μήνα ξύπνησα τώρα και είδα για ότι για άλλη μία φορά υπάρχει παραπληροφόρηση για ένα θέμα που έγινε χθες στην Κατερίνη σε ένα club που έπαιζα. Αυτό θέλω να πω είναι ότι είναι λογικό να μη μείνουμε με σταυρωμένα χέρια όταν μια παρέα από κάτω όσο κάνω τη δουλειά μου μας πετάει μπουκάλια. Θέλω να ζητήσω ένα συγνώμη από τον κόσμο που ήταν στο club εχθές που είδαν αυτές εικόνες και καλό μήνα», είπε. 

 

 

Ξανά τα ίδια

Δύο μήνες πριν, ο Snik, πρωταγωνιστούσε στα επεισόδια κατά τη διάρκεια της απονομής των μουσικών βραβείων MAD.

Οι τράπερς Snik και Light είχαν πιαστεί στα χέρια, μπροστά στη σκηνή. Θερμόαιμοι, ανεξέλεγκτοι και χωρίς καμία αίσθηση του χώρου και του χρόνου, αλλά και κανένα σεβασμό σε όσους είχαν παρευρεθεί στην εκδήλωση, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών που πανικοβλήθηκαν, έβαλαν τα κλάματα και τις φωνές, Light και Snik, που έχουν χρόνια κόντρα, έβγαλαν τον χειρότερό τους εαυτό.

Η δεύτερη φορά ήταν και χειρότερη, με τους άνδρες της προσωπικές ασφάλειας των δύο τράπερ να μπλέκουν απευθείας στον καβγά και την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου ώσπου επικράτησαν οι ψυχραιμότεροι.

Οι νεαροί θαυμαστές των δύο trapper, γνωρίζουν ότι Light και Snik, εδώ και αρκετά χρόνια, «συντηρούν» μία μεταξύ τους κόντρα, κάνοντας κάποιους να μιλούν για έναν «στημένο» τσακωμό, για να κρατάνε ζωντανή τη «φιλοσοφία» της μουσικής που εκπροσωπούν.

Ίδιος παραλογισμός και στις σκηνές που επικράτησαν, με πρωταγωνιστή ξανά τον Snik, τα ξημερώματα στην Κατερίνη. Ίδια τακτική, ίδια βίαια ξεσπάσματα, κανένα πάθημα από το πρόσφατο παρελθόν, δεν έχει γίνει μάθημα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της