Η Σάσα Σταμάτη αποκάλυψε το φύλο του μωρού της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι έξι μηνών. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Γενικά είμαι παραδοσιακή. Θέλω τα μυστήρια να γίνουν ξεχωριστά. Θα ήθελα να κάνουμε πρώτα βάπτιση και μετά τον γάμο».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες στα εγκαίνια εστιατορίου του αγαπημένου της Βασίλη Σταθοκωστόπουλου το βράδυ της Τετάρτης 14/9. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Η παρουσιάστρια που πριν λίγες ημέρες επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης της, μίλησε για πρώτη φορά μπροστά σε κάμερες γι΄αυτή την ευχάριστη εξέλιξη της ζωής της

«Αισθάνομαι πάρα πολύ μοναδικά. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Νομίζω δε το πιστεύεις εκείνες τις πρώτες στιγμές. Είναι ένα θαύμα που δε το συνειδητοποιείς. Και νομίζω ότι είναι κάθε μέρα που λες “όντως;” Η ανακοίνωση στον Βασίλη είναι μια προσωπική στιγμή, δεν υπάρχει μια μεγάλη ιστορία από πίσω. Απλά. Χάρηκε πάρα πολύ όταν του το είπα. Ήταν κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ απλά τον τελευταίο χρόνο δουλεύαμε πάρα πολύ.

Ήρθε νομίζω τη σωστή στιγμή. Είμαι έξι μηνών. Θέλουμε να κάνουμε ένα πάρτυ ανακοίνωσης του φύλου του μωρού μας. Διαβάζουμε πάρα πολλά για την εγκυμοσύνη μου. Αυτό μου δείχνει ότι ο κόσμος ενδιαφέρεται και χαίρομαι πολύ. Κύριο μέλημά μας είναι να είναι καλά το μωράκι. Κάθε φορά μέχρι να πάω στον γιατρό έχω αυτή την αγωνία. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να το πω στον κόσμο απλά ήθελα να έχω ολοκληρώσει κάποιες διαδικασίες πρώτα» είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Όσο για τις φήμες που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τις προηγούμενες ημέρες, η ίδια δε θέλησε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει κάτι. Είπε ωστόσο ότι θέλει ο θρησκευτικός της γάμος να γίνει σε ξεχωριστή ημερομηνία από τη βάπτιση του μωρού τους.

«Είπαμε κι αυτό να το κρατήσουμε για μας. Έχει γίνει πρόταση γάμου. Γενικά είμαι παραδοσιακή. Θέλω τα μυστήρια να γίνουν ξεχωριστά. Θα ήθελα να κάνουμε πρώτα βάπτιση και μετά τον γάμο».

 

 

Η όποια κόντρα είχαν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τη Σάσα Σταμάτη φαίνεται πως ανήκει στο παρελθόν και πως οι δυο γυναίκες έχουν λύσει οριστικά τις διαφορές τους.

Bρέθηκε στο Opening Party που διοργάνωσε ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος.

Εκεί τη συνάντησαν και οι τηλεοπτικές κάμερες και η Σάσα Σταμάτη δεν δίστασε να τους αποκαλύψει το φύλο του μωρού που περιμένει το ζευγάρι.

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών και αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η ρεπόρτερ μάλιστα σχολίασε ότι πλέον οι σχέσεις της με την εγκυμονούσα παρουσιάστρια έχουν αποκατασταθεί, καθώς... κέρδισε την αγωγή

Όσον αφορά στο φύλο του μωρού που εγκυμονεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η ίδια αποκάλυψε: «Μία φορά ρεπόρτερ για πάντα ρεπόρτερ. Έμαθα το φύλο, θα έχουμε Σταθοκωστόπουλο junior. Περιμένει αγοράκι»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

  

Δειτε Επισης

Το «ευχαριστώ» του Χρήστου Μάστορα και η δημόσια υπόσχεση στη Μαρινέλλα
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: «Η Παναγιά και ο Ταξιάρχης μου κράταγαν το χέρι και με ξαναγύρισαν…»
Αντώνης Ρέμος: «Δεν έχω τις καλύτερες σχέσεις με τη Νατάσα Θεοδωρίδου…» - Το beef με τον Νότη Σφακιανάκη
Συγκινεί η Γλυκερία για τον θάνατο της μητέρας της: «Είναι ξεριζωμός. Είναι ορφάνια. Kόβονται οι ρίζες σου»
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari