Έτσι αποχαιρετούν την Bασίλισσα Ελισάβετ, οι Βρετανοί celebrities

Το «αντίο» του Εlton John, Mick Jagger, Daniel Craig, Helen Mirren, Naomi Campbell, Tom Hardy, Hugh Grand, Liam Neeson, Victoria Beckham, Ozzy Osbourne, Paul McCartney, Αndrea Bocelli, Τοm Jones, Andrew Loyd Webber, Μαίρη Κατράντζου, στην Ελισάβετ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Τη θλίψη τους για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, εξέφρασαν στα social media πολλοί celebrities. Χαρακτηριστικά είναι τα μηνύματα του Εlton John, του Mick Jagger, του Daniel Craig ενώ και η Helen Mirren, που την υποδύθηκε στη μεγάλη οθόνη, κερδίζοντας ένα Όσκαρ Α' γυναικείου ρόλου, την αποχαιρέτισε με τον δικό της τρόπο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Μαζί με όλο το έθνος άκουσα με θλίψη τα νέα για τον θάνατο της Αυτής Μεγαλειότητας, Βασίλισσας Ελισάβετ. Ήταν μία εμπνευσμένη παρουσία, και οδήγησε τη χώρα μέσα από μερικές από τις πιο σπουδαίες και σκοτεινές στιγμές του έθνους, με χάρη,  ευπρέπεια και στοργική ζεστασιά. Η Βασίλισσα Ελισάβετ ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου από την παιδική μου ηλικία μέχρι και σήμερα και θα μου λείψει βαθιά» έγραψε ο Εlton John.

 

 
 

 

Από την πλευρά του, ο Μick Jagger ανάρτησε μία φωτογραφία της βασίλισσας και έγραψε: «Για όλη μου τη ζωή η Αυτής Μεγαλειότητα, η Βασίλισσα Ελισάβετ Β' ήταν πάντα εκεί. Στην παιδική μου ηλικία μπορώ να θυμηθώ ότι έβλεπα τα highlights του γάμου της στην τηλεόραση. Τη θυμάμαι σαν μια όμορφη κοπέλα, την πολύ αγαπημένη γιαγιά του έθνους. Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην βασιλική οικογένεια».

 

 
 

 

 

Σε ανάρτησή της στο Instagram η Helen Mirren έγραψε: «Θρηνούμε μια γυναίκα, που, με ή χωρίς το στέμμα, ήταν η επιτομή της αρχοντιάς».

 

 
 

 

 

Σε ανάρτησή τoυ στο Instagram ο James Bond, Daniel Craig έγραψε: «Το έθνος σιώπησε καθώς διαδόθηκε η είδηση ​​ότι η Αυτού Μεγαλειότητα η Βασίλισσα πέθανε δυστυχώς σε ηλικία 96 ετών. Συλλυπητήρια στη βασιλική οικογένεια καθώς θρηνούν τον θάνατο όχι μόνο του μονάρχη μας αλλά μιας μητέρας, γιαγιάς και προγιαγιάς. Είθε η ψυχή σας να αναπαυθεί εν ειρήνη Μεγαλειότατη ❤️»

 

 
 

 

Σε ανάρτησή στο Instagram της Naomi Campbell έγραψε:«ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΠΟΧΗΣ : Η ΜΕΓΕΙΟΤΗΤΑ Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ: μας δώσατε μια ισόβια υπηρεσία, απαράμιλλη από κάθε άποψη συλλυπητήρια σε ολόκληρη τη Βασιλική οικογένεια. Μια σύζυγος, μια μητέρα, μια γιαγιά και προγιαγιά. ΜΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ. Αναπαύσου εν ειρήνη Μεγαλειότατη»

 

 

Σε ανάρτησή στο Instagram της Victoria Beckham έγραψε:

«Η ημέρα αυτή είναι μια πολύ θλιβερή μέρα όχι μόνο για τη χώρα μας αλλά για ολόκληρο τον κόσμο. Είμαι βαθιά λυπημένη για τον θάνατο της αγαπημένης μας Μονάρχη, της Αυτού Μεγαλειότητας, της Βασίλισσας. Θα τη θυμούνται για τη σταθερή πίστη και την υπηρεσία της και οι σκέψεις μου είναι με τη βασιλική οικογένεια αυτή την απίστευτα θλιβερή στιγμή.»

 

Paul McCartney, θρύλος του συγκροτήματος Beatles: «Ο Θεός να ευλογεί τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Είθε να αναπαυθεί εν ειρήνη. Ζήτω ο βασιλιάς!»

 

 

Ozzy Osbourne, Άγγλος τραγουδιστής των Black Sabbath: «Πενθώ όπως και όλη χώρα μου λόγω του θανάτου της σπουδαίας βασίλισσάς μας. Με βαριά καρδιά, δηλώνω ότι είναι καταστροφική η σκέψη της Αγγλίας χωρίς τη βασίλισσα Ελισάβετ Β΄».

 

 

Τοm Jones, Ουαλός τραγουδιστής: «Η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ ήταν μια διαρκής παρουσία και πηγή έμπνευσης σε όλη τη ζωή μου. Ήταν μια ήρεμη δύναμη σε δύσκολους καιρούς, η αφοσίωσή της ήταν άψογη και η προσήλωσή της στο καθήκον ασυναγώνιστη. Είναι τιμή και ευλογία που έζησα την περίοδο της βασιλείας της».

 

 

Andrew Loyd Webber, βρετανός συνθέτης: «Σε όλη τη ζωή μου, η βασίλισσα υπήρξε η σταθερή άγκυρα όχι μόνο της Βρετανίας και της αγαπημένης Κοινοπολιτείας μας, αλλά και πηγή έμπνευσης για όλον τον κόσμο». «Θα μείνει στη μνήμη μας ως ανιδιοτελής φάρος αγάπης, κατανόησης και σεβασμού προς τον συνάνθρωπό μας, ανεξαρτήτως φυλής ή θρησκεύματος». 

 

 

Με μία συγκινητική ανάρτησή της, η διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου, η οποία ζει μόνιμα στο Λονδίνο, αποχαιρέτησε τη βασίλισσα Ελισάβετ: «Μια βαθιά θλιβερή στιγμή για τον κόσμο.. Τι απίστευτη κληρονομιά. Μια υποδειγματική γυναίκα. Μια έμπνευση για όλους μας για την αίσθηση του καθήκοντος και την αφοσίωσή της στο έθνος της. Είμαι ευγνώμων και ήταν τιμή μου που είχα την ευκαιρία να γνωρίσω τη βασίλισσα Ελισάβετ Β ́ και είμαι τυχερή που έζησα στην εποχή της. Συμμετέχω με όλους στο πένθος και στον θαυμασμό της 70χρονης βασιλείας της. Αγγίξατε τις καρδιές τόσων πολλών και όλοι μπορούμε να νιώσουμε ένα μεγάλο κενό σήμερα. Θα είσαι για πάντα το πρόσωπο της αξιοπρέπειας, της πίστης και της χάρης. Καλό παράδεισο μεγαλειότατη. Σας ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας» έγραψε χαρακτηριστικά η διάσημη σχεδιάστρια μόδας.

 

 Αndrea Bocelli Ιταλός τενόρος: «Ήταν προνόμιο που είχα την ευκαιρία να τραγουδήσω για την Μεγαλειότητά της, τη βασίλισσα Ελισάβετ, σε αρκετές περιστάσεις. Μου προκαλεί μεγάλη θλίψη η είδηση του θανάτου της. Χάσαμε μια ξεχωριστή προσωπικότητα της σύγχρονης ιστορίας: μια εξαιρετική γυναίκα, έναν χαρισματικό ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνίας» 

 

 

  Tom Hardy

 

 Hugh Grand

 

  Liam Neeson

 

  Kate Moss

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη