«Oι haters ανεβάζουν το engangment στα social media, σε καλό μας βγαίνει»

Ιωάννα Τούνη για όλα: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η εγκυμοσύνη, οι φήμες χωρισμού και η συγκίνηση για τη μαμά της - To απίθανο μήνυμα στους haters

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μια από τις πιο γλυκιές περιόδους της ζωής της, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα. Η γνωστή Influencer παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη στο «Happy Day» μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της και μίλησε για όλα στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Ιωάννα Τούνη μίλησε για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης της, για το μωρό που έρχεται ενώ συγκινημένη αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας της πριν λίγους μήνες.

«Έχω συνέλθει τώρα, δεν ήμουν καλά για μερικούς μήνες… Είναι λίγο περίεργο αλλά ο Δημήτρης μου είπε να πάω να πάρω τεστ εγκυμοσύνης γιατί είμαι έγκυος. Παίρνω ένα τεστ απλά για να του αποδείξω ότι δεν είμαι. Είχε ένστικτο, ήταν οι πρώτες τρεις βδομάδες. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Δεν ξέρω τι κόλπα έκανε. Ένιωσα πολύ περίεργα, ήρθαν μαζεμένα πολλά. Είχε φύγει η μαμά μου πρόσφατα και έπρεπε να διαχειριστώ πολλά. Αποδιοργανώθηκα, μου ήρθε απότομο. Είναι πολύ όμορφο, ήθελα και εγώ και ο Δημήτρης παιδιά αλλά ήταν αναπάντεχο. Ο Δημήτρης είναι πλασμένος για να γίνει μπαμπάς» αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Η ξανθιά καλλονή συγκινήθηκε έντονα όταν αναφέρθηκε στον χαμό της μητέρας της: «Με συγκίνησες πρωί πρωί. Τη λατρεύω τη μαμά μου. Τον ίδιο μήνα έχασα τη μαμά μου και έμεινα έγκυος. Μέσα μου θέλω να πιστεύω ότι η μαμά μου δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου και μου έστειλε ένα μωράκι να ξέρω ότι με αγαπάει και να νιώθω ότι έχω κάτι πολύ σημαντικό και δικό μου».

«Βίωσα την εγκυμοσύνη μου πολύ διαφορετικά από αυτό που περιγράφουν. Είχα αναγούλες, αιμορραγίες, μπήκα στο νοσοκομείο, είχα λιποθυμίες, είχα τα πάντα, ήμουν ράκος σωματικά. Αυτή τη στιγμή πάει πολύ καλά η εγκυμοσύνη. Νιώθω ότι είναι κατακριτέο να πει μία έγκυος ότι δεν περνάει καλά στην εγκυμοσύνη της. Σε κοιτάνε λες και είσαι αχάριστη» σχολίασε για την εγκυμοσύνη της.

Η Ιωάννα Τούνη δεν γνωρίζει ακόμη αν θα παντρευτεί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ωστόσο τόνισε ότι είναι παραδοσιακή και θα ήθελε να γίνονταν τα πράγματα με τον πιο πατροπαράδοτο πράγμα. 

Όσον αφορά στα αρνητικά σχόλια στα social media και τις φήμες χωρισμού, η Ιωάννα Τούνη ήταν κατηγορηματική: «Υπάρχουν φορές που έχω νιώσει αδικημένη, γιατί είμαι ένας άνθρωπος πολύ έντονος. Γενικά τα social, η τηλεόραση και η έκθεση θέλουν να είσαι τόσο όσο, θέλει καθωσπρεπισμό, να κρύβεις λόγια. Μιλάω με τον κόσμο μου σαν να είναι πέντε άτομα, θα μιλήσω χύμα για όσα με στεναχώρησαν ή με νευρίασαν. 

Μου φαίνεται αστείο και νομίζω ότι είναι περιττό για μια κοπέλα που είναι σε σχέση καιρό με ένα αγόρι και το δείχνουν στα social, να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της και να πουν ποιος είναι ο πατέρας. Έπρεπε να κάνω μεγάλο tag Δημήτρης Αλεξάνδρου; Ο κόσμος πολλές φορές ψάχνει να βρει πράγματα γιατί πολλές φορές δεν ξέρω του φταίει η καθημερινότητά του; Ενδεχομένως κάτι από τη μίζερη ζωή του και θέλει να ξεσπάσει; Οι έξυπνοι του πληκτρολογίου είναι ένα φαινόμενο που υπάρχει. Πολύ σπάνια θα κάνω μπλοκ, βαριέμαι, αν το έκανα δεν θα έκανα τίποτα άλλο. Οι haters ανεβάζουν την απήχηση του λογαριασμού μου. Και τα αρνητικά σχόλια βοηθάνε».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»