Summer vibes: Οι celebrities αποχαιρετούν τον Αύγουστο με το μαγιό τους!

Ζέτα Μακρυπούλια, Βίκυ Καγιά, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Κατερίνα Ζαρίφη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Λίνα Σακκά, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Μαρία Ιακώβου με το μαγιό τους 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

 

Ένα μοναδικό καλοκαίρι πέρασε η Ζέτα Μακρυπούλια, απολαμβάνοντας τις διακοπές της σε μέρη που δεν είχε επισκεφθεί ξανά, μακριά από όλους και όλα και κυρίως... ινκόγκνιτο. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η όμορφη παρουσιάστρια δεν αποκάλυψε ούτε μία στιγμή στις φωτογραφίες που ανέβασε από τις διακοπές της τον προορισμό των διακοπών της καθώς προφανώς είχε την ανάγκη να απομονωθεί και να ξεκουραστεί μακριά από τα πάντα. Σωστή αποτοξίνωση δηλαδή μιας και προφανώς το είχε ανάγκη μετά από έναν αρκετά απαιτητικό χειμώνα.

Γνωρίζοντας ότι και αυτός που έρχεται είναι το ίδιο, αν όχι περισσότερο, απαιτητικός, η Ζέτα Μακρυπούλια φρόντισε να «κατεβάσει ρολά» και να απομονωθεί σε μέρη που ήξερε πως δεν θα καταφέρει κανείς να χαλάσει την ηρεμία της και να την ταράξει, έστω και στο ελάχιστο.

 

  

Χθες όμως, τελευταία μέρα του Αυγούστου, που για πολλούς σημαίνει και το τέλος του καλοκαιριού, της ανεμελιάς και των διακοπών, η Ζέτα Μακρυπούλια θέλησε να αποχαιρετήσει τις όμορφες στιγμές που πέρασε με μία σειρά υπέροχων, σχεδόν επαγγελματικών φωτογραφιών.

Έχοντας καλύψει όλο της το σώμα με άργιλο, εντελώς άβαφη και με το μπικίνι της, η Ζέτα Μακρυπούλια πόζαρε για τον φωτογραφικό φακό με... άγριες διαθέσεις, γράφοντας στη λεζάντα τους:

«Αγρίεψαν τα πράγματα… Τελείωσε ο Αύγουστος».

Φυσικά, τα σχόλια που ακολούθησαν έπεσαν... βροχή με τα περισσότερα να εστιάζουν στην ομορφιά της που φυσικά δεν μπορεί να... σβήσει ούτε με τον άργιλο με τον οποίο είχε καλυφθεί η ηθοποιός και παρουσιάστρια, ακόμα και στο πρόσωπο.

 

  

  

 

Η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών, λίγο πριν επιστρέψει στην Αθήνα και συνεχίσει τα γυρίσματα για τον νέο κύκλο του GNTM. Η πρεμιέρα του Greece’s Next Top Model αναμένεται για τα μέσα Σεπτέμβρη.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και fashion expert επιστρέφει στο τιμόνι του reality μόδας, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού. Η Βίκυ Καγιά έκανε ένα διάλειμμα για να απολαύσει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά της στα ελληνικά νησιά.

H παρουσιάστρια δημοσίευσε λίγες ακόμη φωτογραφίες από τις διακοπές της όπου ποζάρει με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, το οποίο αναδεικνύει το άψογο κορμί της! Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες ποζάρει με την κόρη της Μπιάνκα μέσα στη θάλασσα.

Μαμά και κόρη απολαμβάνουν τις τελευταίες βουτιές του καλοκαιριού!

 

     

 

 

 

 

 

H Σταματίνα Τσιμτσιλή σχεδόν καθημερινά μας χαρίζει φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις υπέροχες διακοπές της στην Πάρο, οπού και πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών.

Αυτή τη φορά όμως η Σταματίνα έκανε τη διαφορά και πόσταρε την πιο epic καλοκαιρινή φωτό με την ίδια να ποζάρει μέσα στο νερό, μια φωτογραφία καλλιτεχνική.

«Να τώρα που διάβαζα για το έκτακτο δελτίο πρόγνωσης καιρικών φαινομένων αναζήτησα μια καλοκαιρινή στιγμή ευτυχίας ! #summerisinmysoul», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα.

 

 

Τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών απολαμβάνει η Κατερίνα Ζαρίφη και μόλις μας χάρισε ένα μοναδικό στιγμιότυπο.

Η ηθοποιός και ραδιοφωνική παραγωγός λίγο πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις μοιράστηκε μια απίθανη φωτογραφία με τους followers της με την ίδια να ποζάρει μέσα στο νερό φορώντας αθλητικό μαγιό.Η φωτογραφία έγινε viral σε μόλις λίγα λεπτά με τους διαδικτυακούς της φίλους να την αποθεώνουν.

Ανάμεσα στα σχόλια και αυτό του Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος την αποκάλεσε «χέλι» με την ίδια να δίνει την πιο επική απάντηση: «ακοκκαλωτο και μουσκεμένο», έγραψε.

 

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φέτος θα απέχει από την τηλεόραση, με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί όλο και να πληθαίνουν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η φωτογραφία και το μήνυμα της Συνατσάκη στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της 

 

Η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει επιλέξει να κρατάει κάποια προσωπικά δεδομένα για τον εαυτό της και θα τα μοιραστεί με τον κόσμο μόνο όταν νιώσει εκείνη έτοιμη.

Αυτή την περίοδο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύντροφό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο και δεν πτοείται από τίποτα! Μάλιστα, το απόγευμα της Τετάρτης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράστηκε στα Instagram Stories της μια νέα ολόσωμη φωτογραφία όπου ποζάρει με μαγιό σε αιώρα στην πισίνα. Βέβαια κανείς δεν γνωρίζει αν η φωτογραφία είναι τωρινή ή παλαιότερη, καθώς η κοιλιά της φαίνεται επίπεδη.

 

 

 

Η Λίνα Σακκά απόλαυσε ένα υπέροχο καλοκαίρι και δημοσίευσε φωτογραφίες της από τις ξέγνοιαστες στιγμές της με τα αγαπημένα της πρόσωπα!

Μπορεί να απέχει τα τελευταία χρόνια από τον χώρο της τηλεόρασης, ωστόσο παραμένει μια από τις πιο αγαπημένες παρουσίες στην ελληνική τηλεόραση. Η ίδια ασχολείται με το θέατρο, είναι μητέρα ενός παιδιού και είναι ιδιοκτήτρια ενός παιδότοπο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Η Λίνα έβγαλε μία selfie στην οποία φαίνεται να ποζάρει η ίδια με μπικίνι χωρίς ίχνος ρετούς, απολαμβάνοντας την ηλιοθεραπεία της!

 

 

Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να έχει επιστρέψει στην Αθήνα, ωστόσο συνεχώς αναπολεί τις ξέγνοιαστες στιγμές που έζησε στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στην Κρήτη και απόλαυσε τις διακοπές της στο έπακρο, χωρίς να την απασχολούν οι φήμες περί χωρισμού από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θέλησε να μοιραστεί ακόμη ένα στιγμιότυπο από τις διακοπές στα Χανιά. Η ίδια ποζάρει τόπλες μέσα στη θάλασσα!

 

 

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το survivor, μπορεί να έχει γίνει μαμά αλλά έχει το κορμί!  

Πέντε χρόνια μετά το survivor και η πιο εντυπωσιακή πρώην παίκτρια του ριάλιτι, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου άλλαξε τα πάντα στη ζωή της!

Σήμερα, είναι 31 ετών, πλέον παντρεμένη με τον Αντώνη Γαλάτη και μανούλα ενός αγοριού.

Να σας θυμίσουμε ότι ο γάμος είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2020 στην Παλαιά Φώκαια εκεί όπου ζουν οι δύο ερωτευμένοι.

Η Ελισάβετ Δοβλατίδου είναι λάτρης του instagram και δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες, όπως στιγμιότυπα από τις διακοπές της, φωτογραφίες με τον γιο της και τον σύζυγό της!

 

  

  

  

  

 

Η Μαρία Ιακώβου αποχαιρέτισε τον Αύγουστο φυσικά κάνοντας το μπάνιο της στη θάλασσα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από το τελευταίο της μπάνιο και μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

«Bye bye August! It was a pleasure💛

#theendofaugust #theendofsummer #beachday #sunnydays #bythesea #summerlover #greece #madeingreece #greeksummer #greekislands #plakanaxos», έγραψε η Μαρία Ιακώβου στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

«Αδειάζουν» στο Ισραήλ την Ελένη Βιτάλη για την ακύρωση συναυλίας: «Eνήργησε με ασέβεια»
Λύγισε ο Τάσος Κωστής για την απώλεια της συζύγου του: «Μετανιώνω που δεν μπόρεσα να της το κάνω αυτό»
Η Άντζελα Γκερέκου πρώτη φορά για το οικονομικό «πόλεμο» του Τόλη Βοσκόπουλου: «Φτάσαμε στον πάτο»
Παναγιώτης Στάθης: «Έφυγε 47 ετών ο αδελφός μου. Ήταν σαν να έχασα τον πατέρα μου δεύτερη φορά»
Η Ιωάννα Παλιοσπύρου τέσσερα χρόνια μετά την επίθεση: «Δυστυχώς ό,τι καίγεται χάνεται για πάντα»
Ιωάννα Μαλέσκου: «Όταν ανακοίνωσα την εγκυμοσύνη μου, κάποιες γυναίκες του χώρου έκαναν ανήθικα σενάρια»
Παραλήρημα Ερντογάν για #Eurovision: «Να γιατί δεν πάμε, δεν βρίσκεις πια ούτε έναν φυσιολογικό εκεί»
Demy: «Δεν είμαι έγκυος. Δεν συζητάμε για εγκυμοσύνες γυναικών αν δεν έχει πει κάτι η ίδια»
Ο Γιώργος Μαζωνάκης διαψεύδει την είδηση για διάρρηξη στο σπίτι του με λεία, 50.000 ευρώ
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»