Summer vibes: Oι celebrities που ακόμα δεν αποχωρίζονται το μπικίνι τους!

Δέσποινα Βανδή, Υρώ Λούπη, Σίσσυ Χρηστίδου, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Μαρία Μπεκατώρου, Γιάννα Τερζή, Ντόρα Μακρυγιάννη, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Κυβελη Χατζηευστρατίου, Ιωάννα Σιαμπάνη με το μαγιό τους 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

O Βασίλης Μπισμπίκης έχει περιοδεία με την παράσταση, «Αντιγόνη» και βρέθηκε στην Βέροια, ενώ η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει να απολαμβάνει τις διακοπές της με τους φίλους της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΕΙΣΗΣ: Summer vibes: Oι celebrities αποχαιρετούν το καλοκαίρι ποζάροντας με μαγιό! Πρωτοψάλτη, Γκερέκου, Ντενίση, Καγιά, Χειλά Φαμέλη, Σαμαρά, Μπάρκα, Αφροδίτη Λιάντου, Αντιγόνη Νεοφύτου, Λάρμου, Συροπούλου, Βαΐτσου, Παυλίδου, Παναγιώταρου, Νόβα, Βαλαβάνη, Ελέτσι, Αβραμάκη με το μαγιό τους 

 

Η τραγουδίστρια άφησε για λίγο την πάρω και… βρέθηκε στην Αντίπαρο, απ όπου και δημοσίευσε μαγικές εικόνες!

Κάνει τα τελευταία της μπάνια και φορτίζει τις μπαταρίες, αφού σύντομα θα ξεκινήσουν και για εκείνη οι επαγγελματικές υποχρεώσεις!

 

  

  

 

Η Υρώ Λούπη είναι από τις ηθοποιούς με μεγάλη γκάμα συνεργασιών αλλά και τηλεοπτικών σειρών.

Είναι αγαπητή στο κοινό καθώς κρατά χαμηλό προφίλ και σε κάθε της συνέντευξη ξέρει να μετράει τα λόγια της και δίνει απαντήσεις που ενθουσιάζουν το κοινό.

Φέτος το καλοκαίρι, πέρασε φανταστικά και δεν δίστασε να ποζάρει φορώντας το μαγιό της.

 

  

 

Η Σίσσυ Χρηστίδου απολαμβάνει τις τελευταίες καλοκαιρινές της στιγμές στο νησί των Ιπποτών και η αλήθεια είναι ότι με τίποτα δεν θέλει να τελειώσουν οι διακοπές της!

Η παρουσιάστρια σε λίγες μέρες θα επιστρέψει στην Αθήνα, μιας και η εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι» θα ξεκινήσει το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022.

 

  

  

 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά της μετά τις διακοπές, κάτι που δείχνει να μην απολαμβάνει και πολύ, μιας και η ανεμελιά του καλοκαιριού έχει ήδη ξεκινήσει να της λείπει!

Η παρουσιάστρια είναι λάτρης του καλοκαιριού, μιας και βρίσκει την ευκαιρία να φύγει από την Αθήνα και να απολαύσει μαζί με τα παιδάκια της και τον σύζυγό της τις διακοπές τους.

 

  

 

Η Μαρία Μπεκατώρου δημοσίευσε αρετουσάριστες φωτογραφίες της με μπικίνι και μείναμε άφωνοι για ακόμα μία φορά με την αψεγάδιαστη σιλουέτα της!

Λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν απολαμβάνει τα τελευταία της μπάνια και δεν διστάζει να ποστάρει φωτογραφίες της με μπικίνι στην παραλία και χωρίς φίλτρα.

 

  

  

Η Ντόρα Μακρυγιάννη με μπικίνι και χωρίς ρετούς. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες φορά ένα υπέροχο μαγιό και απολαμβάνει τη θάλασσα λίγο πριν ξεκινήσουν πάλι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της!

 

  

 

Η Γιάννα Τερζή, η κόρη του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Πασχάλη Τερζή στα 41 της χρόνια έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα!

 

  

  

Η Αντιγόνη Δρακουλάκη την οποία γνωρίσαμε πριν πολλά χρόνια μέσα από τα «Μυστικά της Εδέμ» ενώ πέρυσι επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από την σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» κάνει τις βουτιές της και οι φωτογραφίες της με μπικίνι

 

 

Η Κυβελη Χατζηευστρατίου, η περσινή νικήτρια του GNTM συνεχίζει τις διακοπές της και τις πόζες με μπικίνι

 

  

  

  

 

 

Η Ιωάννα Σιαμπάνη ζει μερικές από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της, μιας και σε λίγο μόλις καιρό θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι!

Με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο είναι πολύ ερωτευμένοι και ζουν φανταστικές στιγμές μαζί, ενώ ταυτόχρονα νιώθουν ανυπόμονοι για την γέννηση του παιδιού τους!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»