Summer vibes: To καυτό καλοκαίρι συνεχίζεται…. για τις celebrities

Ελένη Φουρέιρα, Ζέτα Μακρυπούλια, Ντόρα Μακρυγιάννη, Μαριέλλα Σαββίδου, Ελένη Πετρουλάκη, Ιωάννα Μαλέσκου, Κέλλυ Κελεκίδου, Νάνσυ Παραδεισανού, Σόφη Πασχάλη, Ζένια Μπονάτσου, Ραμόνα Μοροσάνου με το μαγιό τους  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ελένη Φουρέιρα μετά την ακύρωση της περιοδείας της απολαμβάνει χαλαρές στιγμές στις διακοπές της. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια ακύρωσε τις εμφανίσεις της σε όλη την Ελλάδα για λόγους υγείας, με συνέπεια να αρχίσουν να κυκλοφορούν φήμες ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα όλο αυτό το διάστημα δεν έχει σταματήσει να ανεβάζει στα social media φωτογραφίες με μαγιό, δείχνοντας μας την άψογη σιλουέτα που διατηρεί αλλά και την… επίπεδη κοιλιά της!

 

   

   

 

  

 

 

Τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της απολαμβάνει η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, λίγο πριν επιστρέψει στα τηλεοπτικά πλατό για να μας χαρίσει για ακόμη μια σεζόν στιγμές άπειρου γέλιου με το Ρουκ-Ζούκ απολαμβάνει για λίγο ακόμα τον ήλιο και τη θάλασσα χωρίς να διστάζει να μοιραστεί μερικές ακόμα φωτογραφίες της με μαγιό με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν, η Ζέτα Μακρυπούλια διαθέτει ένα αψεγάδιαστο κορμί ενώ το καλοκαίρι αποτελεί για εκείνη μια από τις αγαπημένες της εποχές.

  

 

 

Αναμφισβήτητα η Ντόρα Μακρυγιάννη είναι μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της αλλά και από τις γυναίκες που σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητες.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην ξεχωρίσει και στον... χαώδη κόσμο του Instagram. Χρειάστηκε να ανεβάσει μόλις μία φωτογραφία της για να γίνει talk of the day!

 

  

  

 

 

Μάλιστα, σε μία από αυτές πόζαρε και topless κατά τη διάρκεια των διακοπών της στη Μήλο που με τις ομορφιές της εντυπωσίασε την ηθοποιό.

 

 

 

Τις τελευταίες βουτιές του Αυγούστου αναζήτησε η Μαριέλλα Σαββίδου, που βρέθηκε σε παραλία για το μπάνιο της και για να απολαύσει ήρεμες στιγμές μακριά από την Αθήνα.

Η ηθοποιός πόζαρε χαμογελαστή στο φωτογραφικό φακό και ξεκίνησε τα παιχνίδια στην θάλασσα, διατηρώντας την ανεμελιά και την αισιοδοξία του καλοκαιριού. Επέλεξε να φορέσει ένα πολύχρωμο μπικίνι με πολλές λεπτομέρειες, που -αν μη τι άλλο- τράβηξε τα βλέμματα και κατάφερε να συγκεντρώσει πλήθος σχολίων στην ανάρτησή της.

«Splish-Splash 💦 ☀️ 💦» έγραψε απλά η Μαριέλλα Σαββίδου.

 

    

 

 

 

 

Η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία τον περασμένο Μάρτιο έκλεισε τα 50 της χρόνια, έδειχνε πιο ήρεμη και ευτυχισμένη από ποτέ, απολαμβάνοντας την κάθε της στιγμή στο νησί των Ανέμων.

Βέβαια, η ίδια με τίποτα δεν αλλάζει τον τόπο καταγωγής της, την αγαπημένη της Κρήτη στην οποία και φέτος βρέθηκε με την οικογένειά της για να απολαύσει όμορφες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Όσο για τη μικρή απόδρασή της στη Μύκονο, έδειξε να απολαμβάνει και εκεί τις στιγμές της δίπλα στη θάλασσα, κάνοντας πολλά ζευγάρια μάτια να στραφούν πάνω της μιας και ήταν άκρως εντυπωσιακή και δύσκολα θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη

 

  

  

  

  

  

 

Η Ιωάννα Μαλέσκου επανάκτησε τον έλεγχο των λογαριασμών της στα social media και συνεχίζει τις καλοκαιρινές αναρτήσεις στο Instagram, κάνοντας τα αγαπημένα της water sports.

Ταυτόχρονα, βέβαια, η πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ συνεχίζει και τις αινιγματικές λεζάντες… Το πρωί της Παρασκευής, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία όπου κάνει σερφ στην θάλασσα, στέλνοντας ένα ακόμη μήνυμα όλο νόημα.

«Σε μερικούς ανθρώπους σίγουρα χρειάζεται μια «βρεγμένη σανίδα». Αλλά τι λέμε τώρα;; Με τόσα που συμβαίνουν γύρω μας, προτιμώ να αφοσιωθώ στο σερφ και στο… «ασφαλές σερφάρισμα» στο Διαδίκτυο! Να προσέχετε τον εαυτό σας!», έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

 

Η Κέλλυ Κελεκίδου στα 44 της χρόνια και έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά με τον Νίκο Κουρκούλη, έχει αψεγάδιαστη σιλουέτα! 

Σε ένα διάλειμμα από τις συναυλίες της, έκανε τις βουτιές της και πόζαρε στο φακό με μαγιό 

 

 

  

  

  

  

  

 Στιγμές ξεγνοιασιάς και δροσιάς αναζήτησε η Σόφη Πασχάλη, η οποία βρέθηκε σε παραλία της Αχαϊας.

Η γνωστή γυμνάστρια πόζαρε λίγο στο φωτογραφικό φακό λίγο πριν ξεκινήσει τις βουτιές της κι ανέβασε τη θερμοκρασία στα ύψη. Φυσικό κι επόμενο ήταν τα likes να πέσουν ασταμάτητα κι η ανάρτησή της να δεχθεί βροχή σχολίων.

«Πώς να είσαι ευτυχισμένος; Επίλεξε τη διάθεσή σου» συμβουλεύει η Σόφη Πασχάλη τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

   

 

 

 

H Νάνσυ Παραδεισανού, αρκετά συχνά μοιράζεται στιγμές της καθημερινότητάς της και των διακοπών της.

Αυτήν τη φορά η δημοσιογράφος πόζαρε επάνω στον καναπέ, μετά από τις βουτιές της στην πισίνα, και κατάφερε να ανεβάσει τη θερμοκρασία στα ύψη στα social media. 

 «Συνεχίζεται….» έγραψε η Νάνσυ Παραδεισανού στην ανάρτησή της, που δεν θέλει να τελειώσει το καλοκαίρι ποτέ.

 

Η Ζένια Μπονάτσου, η εγγονή της Ζωής Λάσκαρης και κόρη του αξέχαστου Βλάσση Μπονάτσου, απολαμβάνει τις διακοπές της στις Κυκλάδες και δημοσίευσε μαγικές φωτογραφίες της με μαγιό στο instagram της!

Η 25χρονη απολαμβάνει τα μπάνια της με την παρέα της και μπορεί να μην δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες της, αυτή τη φορά μας εξέπληξε με τα στιγμιότυπα από τις διακοπές της!

 

 

 

Τους λόγους που το καλοκαίρι είναι ακόμα εδώ ακμαίο έδειξε η Ραμόνα Μοροσάνου με ανάρτησή της στο Instagram.

Η καλλονή μελαχρινή, που γνωρίσαμε από τη συμμετοχή της στο Big Brother, κατάφερε να κλέψει για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις και να μαγνητίσει τα βλέμματα με το καλλίγραμμο κορμί της. Η ίδια πόζαρε με το καυτό της μπικίνι κι ένα καπέλο κι ανέβασε τη θερμοκρασία επικίνδυνα στην Μύκονο. Τα likes πήραν φωτιά και τα σχόλια ήταν αποθεωτικά από τους διαδικτυακούς της φίλους.

«Το summer συνεχίζει ..» έγραψε η Ραμόνα Μοροσάνου, που απολαμβάνει όσο τίποτα το καλοκαίρι της.

  

  

 

 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του Αλέξανδρου Αντωνόπουλου: «Είπα ήρθε και μένα η ώρα μου!»
Μιχάλης Ρακιντζής: Οι αποκαλύψεις για την #Eurovision και το Playback - Αινιγματικός και για τη Σοφία Αρβανίτη
Μπαράζ αναρτήσεων του Δημήτρη Παπανώτα μετά την διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ - Αυτοί είναι στο πλευρό του
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης – Αντιμέτωπος με νέα απώλεια
Αιφνίδια αποχώρηση βόμβα της Πρωθιέρειας του Mega - H συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη ολοκληρώνεται
Ελεονώρα Μελέτη: «Δεν είμαι άνεργη παρουσιάστρια και αποφάσισα να κατέβω στις Ευρωεκλογές»