Summer vibes: Oι celebrities αποχαιρετούν το καλοκαίρι ποζάροντας με μαγιό!

Πρωτοψάλτη, Γκερέκου, Ντενίση, Καγιά, Χειλά Φαμέλη, Σαμαρά, Μπάρκα, Αφροδίτη Λιάντου, Αντιγόνη Νεοφύτου, Λάρμου, Συροπούλου, Βαΐτσου, Παυλίδου, Παναγιώταρου, Νόβα, Βαλαβάνη, Ελέτσι, Αβραμάκη με το μαγιό τους 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ποζάρει με ολόσωμο μαύρο μαγιό στα 67 της χρόνια στη Γαύδο και... μείναμε άναυδοι με τη σιλουέτα της! 

Σε ένα διάλειμμα από τις συναυλίες της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, βρέθηκε στη Γαύδο, όπου απόλαυσε ξέγνοιαστες στιγμές.

Η τραγουδίστρια η οποία είναι λάτρης του instagram δημοσίευσε φωτογραφίες της με ολόσωμο μαγιό και πάθαμε πλάκα με το κορμί της!

Μάλιστα, έστειλε και ένα μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Γαύδος: Στο νοτιότερο σημείο της Ευρώπης. 22 ναυτικά μίλια από τα Σφακιά και 170 ναυτικά μίλια από το Τομπρούκ της Λιβυής… Τόπος εξορίας του Άρη Βελουχιώτη … διαβάστε την Ιστορία του νησιού, είναι συγκλονιστική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

  

 

Στο αγαπημένο της νησί που δεν είναι άλλο από την Κέρκυρα περνά το καλοκαίρι της η Άντζελα Γκερέκου.

Μετά από μια ιδιαίτερη χρονιά, με τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου να αλλάζει τις ισορροπίες στη ζωή της αλλά και την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη σειρά του Mega, «Γη της Ελιάς» η Άντζελα Γκερέκου είχε ανάγκη να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει μακριά από τη φασαρία και το άγχος της πρωτεύουσας.

Η Κέρκυρα άλλωστε αποτελεί για εκείνη το μέρος που την κάνει να ξεχνιέται και φροντίζει να επισκέπτεται το νησί σε κάθε ευκαιρία.

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, έκανε και την έκπληξη δημοσιεύοντας στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία της με μαγιό με την ίδια να απολαμβάνει το απέραντο γαλάζιο καταφέρνοντας να εντυπωσιάσει με τις αναλογίες της.

 

 

  

 

Η Μιμή Ντενίση, δημοσίευσε μια φωτογραφία, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία την βλέπουμε ξαπλωμένη στο γρασίδι και μάλιστα δίπλα της βρίσκεται ο τετράποδος φίλος της, ο αγαπημένος της σκύλος!

«Photo shooting . Με τον Ορφέα!! Ορφέας Ήρα Joy!! Τον Ορφέα τον πήραμε μωρό από τον δρόμο κ είναι γλύκας!!! Η Ήρα το jack russel είναι πρωταθλήτρια κολύμβησης κ η Joy ο καλύτερος χαρακτήρας!!! Όποτε φωτογραφίζομαι εναλλάξ!!! #dogville #countryside #countrylife #countryhome #greeksummer #photoshoot #actress», έγραψε χαρακτηριστικά στη φωτό της η Μιμή Ντενίση.

Να θυμίσουμε πως η Μιμή Ντενίση το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού, το περνάει στο εξοχικό της στον Θεολόγο και από εκεί μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. Το σπίτι της είναι ένας μικρός παράδεισος και η ίδια λατρεύει να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορεί εκεί!

 

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η Αργυρώ από τη σειρά, «Σασμός» δροσίζεται σε καταρράκτη φορώντας ένα ψηλόμεσο μπικίνι και οι φωτογραφίες της είναι άκρως εντυπωσιακές.

Λίγο πριν την έναρξη του δεύτερου κύκλου της δραματικής σειράς του Alpha οι ηθοποιοί απολαμβάνουν τις τελευταίες μέρες των διακοπών τους πριν ξεκινήσουν γυρίσματα.

Η ηθοποιός πριν επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και στην πρωτεύουσα, δημοσίευσε φωτογραφίες της από τις ξέγνοιαστες στιγμές της και… εντυπωσιαστήκαμε!

«Πόσο ωραίο συναίσθημα να τελειώνουν οι διακοπές σου ένα Τσακ πριν αρχίσεις να βαριέσαι! #backtoreality πρωτόγνωρα πράγματα», έγραψε στη λεζάντα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τα likes και τα σχόλια «έπεσαν βροχή» από τους followers της.

 

  

 

Η Στέλλα του «Σασμού», μετά την λήξη της φετινής σεζόν, ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις, μιας και αυτό που είχε πραγματικά ανάγκη ήταν να χαλαρώσει και να ξεφύγει από την ρουτίνα της καθημερινότητάς της.

Η Ευγενία Σαμαρά έχει ταξιδέψει σε διάφορα μέρη ανά την Ελλάδα με τον σύντροφό της, αλλά και με την παρέα της. Ανάμεσα μάλιστα στους προορισμούς που επισκέφθηκε ήταν και η Αφρική, όπου η ηθοποιός μας εξέπληξε με τα απίθανα φωτογραφικά κλικ που δημοσίευε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

  

Σε νέο της post που δημοσίευσε την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η ιππασία ήταν η δραστηριότητα που αγάπησε και ξεκίνησε να λατρεύει!

Μάλιστα, έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: «Όσοι με γνωρίζετε ή είστε εδώ γύρω καιρό ξέρετε ότι ένα από τα αγαπημένα μου μέρη σ’όλο τον πλανήτη είναι ο Ολύμπος. Μαζί με τη φύση του, την ενέργεια του, τη μυρωδιά του, τα ζώα του. Άλλωστε νιώθω πάντα σαν να είμαι σπίτι μου! Έτσι με αυτήν την ενέργεια, την θεϊκή, γέμισα ολόκληρη και κάλπασα προς το φως»

 

 

Η Ελεονώρα Μελέτη που σε λίγες ημέρες πρόκειται να μπει και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό αφού για ακόμη μια σεζόν θα καλημερίζει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Θέλοντας να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι της. αποφάσισε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να περπατά πιασμένη χέρι χέρι με τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη σε μια από τις πανέμορφες παραλίες της Κεφαλονιάς.

«Και με αυτή τη φωτογραφία αποχαιρετάμε το καλοκαίρι κ υποδεχόμαστε το φθινόπωρο! Έξω βρέχει!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας της η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Στα ελληνικά νησιά απόλαυσε φέτος η Βίκυ Καγιά τις διακοπές της και φυσικά δεν ήταν μόνη της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, μοντέλο, επιχειρηματίας και κριτής του GNTM, μοιράστηκε μαζί μας στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στις οποίες δεν είδαμε μόνο εκείνη με το μαγιό της αλλά φυσικά και τα παιδιά της, Κάρολος και Μπιάνκα Κρασσά.

«🌞🧿🤍 #greekislands», έγραψε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά στη λεζάντα των φωτογραφιών που πόσταρε και όπως ήταν φυσικό τα likes και τα comments από τους διαδικτυακούς της φίλους «έπεσαν βροχή»!

 

 

 

 

 

Στην Πολύαιγο, το μικρό αυτό αλλά πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί περνά τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών της διακοπών η Δανάη Μπάρκα.

Λίγο πριν μπει και πάλι στα τηλεοπτικά πλατό για τις ανάγκες της εκπομπής «Πάμε Δανάη» η οποία θα συνεχιστεί για τρίτη σεζόν, η Δανάη Μπάρκα ταξίδεψε με την παρέα της.

 

 

Tις γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από την αγαπημένη δραματική σειρά «Γη της Ελιάς» και τις έχουμε λατρέψει, αφού κάθε φωτογραφικό τους κλικ είναι μοναδικό!

Η Αφροδίτη Λιάντου και η Αντιγόνη Νεοφύτου είναι κολλητές φίλες στη σειρά του Mega, αλλά, όπως βλέπουμε είναι κολλητές φίλες και στη ζωή. Οι δυο τους, αυτό το καλοκαίρι, απολαμβάνουν παρέα μέρος από τις διακοπές τους ενώ δεν λείπουν τα φυτογραφικά κλικ, τα οποία είναι κοινά και απίθανα. Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, οι δυο πανέμορφες κοπέλες απόλαυσαν το μπάνιο τους και πόσταραν μερικές φωτογραφίες.

Η Αντιγόνη Νεοφύτου δημοσίευσε τα κοινά τους φωτογραφικά κλικ με τα πολύχρωμα μπικίνι τους, ενώ στα σχόλια δεν έλειψαν και εκείνα των συναδέλφων τους από την σειρά, που πρωταγωνιστούν παρέα και είναι όλη μέρα μαζί στα γυρίσματα.

 

  

  

 

Μέσα στα στιγμιότυπα, είδαμε και ένα φανταστικό βίντεο, όπου οι δυο τους τραγουδούσαν και ένιωθαν ότι το απολαμβάνουν.

 

Η Βαρβάρα Λάρμου, απολαμβάνει τα μπάνια της και εμείς τις φωτογραφίες της με μπικίνι!

Δεν έχει μόνο απίστευτες αναλογίες αλλά διαθέτει και… ευλυγισία και τα χάσαμε με τη σιλουέτα της!

 

  

 Η Ευαγγελία Συροπούλου απολαμβάνει το πρώτο καλοκαίρι με το παιδί της και δημοσιεύει απίθανες φωτογραφίες της από τις ξεχωριστές διακοπές της. 

Η ηθοποιός μας χάρισε απίθανα στιγμιότυπα φορώντας το μπικίνι της και δείχνοντάς μας την αψεγάδιαστη σιλουέτα της αλλά και ένα σπάνιο ενσταντανέ με τον αγαπημένο της σχολιάζοντας: «Εγώ κι εσύ μαζί»!

 

 

Αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις διακοπές της και δες τις απίθανες φωτογραφίες της από το πρώτο καλοκαίρι με το παιδί της και τον σύντροφό της.

 

  

  

 

Η Ελένη Βαΐτσου διανύει μια πολύ ωραία περίοδο της ζωής της και φέτος το καλοκαίρι περνάει φανταστικά.

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η ίδια, έβαλε δύο φωτογραφίες της στις οποίες την είδαμε να ποζάρει με μαγιό μπικίνι και χωρίς ίχνος μακιγιάζ και ήταν πραγματικά μια κούκλα!

«Ήθελα να γράψω κάτι σχετικό με ζούγκλα κ λιοντάρια (επειδή είμαι λέων στο ζώδιο) αλλά μου είπαν πως τα λιοντάρια ζούνε στη Σαβάνα και θα ήταν πιο ταιριαστό να γράψω κάτι για πιθήκια…! δεν γράφω τίποτα.

#summer #summervibes #summertime #vacationvibes #green #jungle #travel #escape #vacation», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της η Ελένη Βαΐτσου.

 

 

 

Η Σοφία Παυλίδου είναι πλέον 47 ετών και δείχνει υπέροχη, μιας και το χαμόγελό της πάντοτε μαρτυρά την λάμψη που έχει, αλλά και την αυτοπεποίθηση που αποπνέει γενικότερα. Η ίδια, αυτό το καλοκαίρι θέλησε να πάρει λίγο χρόνο για τον εαυτό της και για αυτό άλλωσε έκανε και αρκετές διακοπές σε νησιά της Ελλάδας, με τελευταία εξόρμησή της εκείνη στο Ηράκλειο της Κρήτης, όπου βρίσκεται και τώρα.

Με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη βλέπουμε να ποζάρει με πολύχρωμα μπικίνι, αλλά και με ολόσωμα μαγιό.

 

  

  

 

 

Ο νικητής του φετινού Survivor το Σαββατοκύριακο το πέρασε με την κόρη του, Χρύσα, στην όμορφη Σαντορίνη όπου έδειξαν και οι δύο να περνούν πολύ καλά. Μπαμπάς και κόρη είχαν στη διάθεσή τους χρόνο για να τον περάσουν μαζί και φρόντισαν αυτές οι στιγμές τους να είναι μοναδικές.

Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σάλπαρε για τα Κύθηρα όπου αρχικά ήταν μόνη μιας και ο αγαπημένος της βρισκόταν στη Σαντορίνη.

Όταν όμως εκείνος και η μικρή Χρύσα επέστρεψαν στην Αθήνα μετά από ένα υπέροχο σαββατοκύριακο, εκείνος έφυγε αμέσως με τις ίδιες αποσκευές για τα Κύθηρα προκειμένου να συναντήσει τη γυναίκα της ζωής του, όπως συχνά αποκαλεί την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μάλιστα, ήδη ανέβασαν τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους, δείχνοντας να περνούν πολύ καλά μαζί.

 

  

 

 

Μία από αυτές ξεχωρίσαμε και δεν θα μπορούσε να μην είναι αυτή που απεικονίζονται να ανταλλάσσουν ένα καυτό φιλί στο στόμα.

 

H Τζούλια Νόβα έχει επιλέξει την Πάρο για να περάσει το μεγαλύτερο μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών. Το μοντέλο απολαμβάνει τη μητρότητα ενώ παράλληλα ξεκλέβει και λίγο χρόνο για να κρατάει επικοινωνία μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Τζούλια Νόβα ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με το μπικίνι της και είναι πασαλειμμένη με άργιλο.

Όπως γράφει στην ανάρτησή της βρέθηκε στην παραλία Καλόγερος η οποία είναι φημισμένη για τον άργιλό της.

  

 

 

 

Στην Κρήτη περνά το μεγαλύτερο μέρος των φετινών της καλοκαιρινών διακοπών η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η δημοσιογράφος φαίνεται ότι έχει βρει στο νησί τον απόλυτο παράδεισο και δε χορταίνει να ανακαλύπτει συνεχώς νέα μέρη και πλευρές του. Όλα αυτά βέβαια, δε χάνει την ευκαιρία να τα μοιράζεται και με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε με τους φίλους της να επισκεφθούν τη Γαύδο και οι εικόνες που αντίκρυσε φαίνεται να την έχουν αφήσει άφωνη. 

«Παιδιά σαν την Γαύδο ΔΕΝ έχει» έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε.

 

  

 

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι κάθε καλοκαίρι περνάει μέρος των διακοπών της στη Μύκονο.

Άλλωστε, το νησί των Ανέμων είναι εκείνο που της έδωσε στο παρελθόν τροφή για θέματα και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι λοιπόν που φέτος βρέθηκε στο κυκλαδίτικο νησί, γιόρτασε εκεί τα γενέθλιά της με αγαπημένα της πρόσωπα όμως οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, την ανάγκασαν να επιστρέψει στην Αθήνα.

 

  

  

  

Τη νύχτα της Τρίτης, η Σοφιάνα Αβραμάκη επιφύλασσε το πιο δυνατό της χαρτί για τους διαδικτυακούς της φίλους! Και αυτό καθώς επέλεξε να δημοσιεύσει ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο στο οποίο… κολάζει και Άγιο με τις αψεγάδιαστες της αναλογίες που αναδεικνύει στον μέγιστο βαθμό ατο μικροσκοπικό της μπικίνι.

Καμιά λεζάντα, μάλλον, δεν ήταν ικανή να χωρέσει την εικόνα και για αυτό ποτέ δεν την συνόδευσε.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Οι δυναμικές κυρίες του επιχειρείν, έκλεψαν τις εντυπώσεις και στο Red Carpet των 16ων #INBusinessAwards
Δήμητρα Μακρυγιάννη & Στέλλα Στυλιανού παρουσίασαν την λαμπερή βραδιά των 16ων #INBusinessAwards
Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli