Η ανάρτηση Δημήτρη Αλεξάνδρου λίγο μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Τούνη

Τι συμβαίνει με το ζευγάρι; Γιατί έκανε την ανακοίνωση μόνη της; Που είναι ο Δημήτρης; - Από τον θάνατο της μητέρας της στην ανακοίνωση ότι είναι έγκυος για πρώτη φορά – Οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή της Τούνη

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

H Ιωάννα Τούνη μετά από τη νέα μικρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της επέστρεψε δυναμικά.

Η γνωστή επιχειρηματίας και Influencer βρέθηκε στο νοσοκομείο για χορήγηση βιταμινών και ενίσχυση του οργανισμού της δυο φορές μέσα στον ίδιο μήνα. Για εκείνη άλλωστε οι τελευταίοι μήνες είναι αρκετά στρεσογόνοι. Από τη μία είναι να διαχειριστεί την απώλεια της μητέρας της και τα αρνητικά σχόλια που ακολούθησαν αυτής, και στη συνέχεια τις φήμες χωρισμού της από τον Δημήτρη Αλεξάνδρου τις οποίες πυροδότησαν τα unfollow που έκαναν ο ένας στον άλλο, αλλά και τις φήμες περί εγκυμοσύνης σε συνδυασμό με το αρκετά αυξημένο επαγγελματικό της πρόγραμμα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Όλα αυτά φαίνεται πως καταπόνησαν αρκετά τον οργανισμό της Ιωάννας Τούνη η οποία όμως δεν το βάζει κάτω και μέσω της ανάρτησης που έκανε σήμερα στον λογαριασμό της στο instagram δείχνει ήδη πολύ καλύτερα.

«Τι κάνετε; Καλή εβδομάδα παιδιά. Ελπίζω να πάει έτσι όλη εβδομάδα γιατί ξύπνησα καλά. Φτύστε το να μην το ματιάσουμε. Σας χρωστάω από χθες νικητές που ήταν να κληρωθούν χθες το βράδυ αλλά επειδή δεν ένιωθα καλά όλες αυτές τις μέρες, δεν έχω κάνει τίποτα» αναφέρει η ίδια στο βίντεό της χωρίς να κάνει κανένα σχόλιο για την προσωπική της ζωή.

 

 

Την ίδια μέρα η Ιωάννα Τούνη ανακοινώνει οτι δεν θα μπορούσε να νιώθει περισσότερη ευτυχία καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media, η γνωστή Influencer αποκάλυψε ότι θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκυος η Ιωάννα Τούνη! Το ανακοίνωσε η ίδια στα social media

«Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε σχεδόν πριν από 3 μήνες… Την ημέρα που έμαθα ότι περιμένω το πρώτο μου μωράκι! Χαρά και λύπη και συγκίνηση… και όλα μου τα συναισθήματα τόσο έντονα και ανάκατα σαν ταραμοσαλάτα! Μέχρι σήμερα, ονειρευόμουν με λαχτάρα και προσμονούσα την ημέρα που θα έφτιαχνα την δική μου οικογένεια… μια οικογένεια που θα αποτελείται από δυο γονείς, που θα λατρεύουν το μωράκι που έρχεται…πράγματα απλά που εγώ στερήθηκα σαν παιδί μεγαλώνοντας μόνο με την μαμά μου! Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ, ΟΛΑ ΜΟΥ ❤️ Δεν ξέρω ποιοι από εσάς πιστεύετε ότι οι άνθρωποι μας είναι δίπλα μας, και μας ακούνε ακόμη και όταν «φύγουν» από την ζωή… θα σας πω απλά πως πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!». Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ! Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω ……. Ανυπομονώ! Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…».

​ 

  

 

Κι όμως είχε δείξει ότι ήταν έγκυος έναν μήνα πριν

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να κρατούσε το υπέροχο μυστικό της κρυφό και επτασφράγιστο όμως στις 15 Ιουνίου μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Instagram μαρτυρούσε... την εγκυμοσύνη της.

Η instagrammer είχε αναρτήσει μια φωτογραφία στην οποία φορά ένα εφαρμοστό φόρεμα και διακρίνεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα. 

 

Μάλιστα διαδικτυακή της φίλη είχε σχολιάσει πως είναι έγκυος.

 

Ο σύντροφος

Από την άλλη ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κρατάει σιγή ιχθύος ύστερα κιόλας από τις φήμες χωρισμού του από την γνωστή Influencer που κυκλοφόρησαν πριν λίγες ημέρες.

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση της Influencer, o Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε μια ανάρτηση στα social media, δημοσιεύοντας απλά μια… θάλασσα και χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην εγκυμοσύνη της συντρόφου του.

 

 

Η νονά

Όπως ήταν επόμενο από την πρώτη στιγμή άρχισε να δέχεται ευχές από τους αγαπημένους της φίλους. Οι στενοί της φίλοι, οι οποίοι είναι στο πλευρό της από την αρχή και τη στηρίζουν, έκαναν αναρτήσεις για την εγκυμοσύνη της Influencer.

Η Ιωάννα Τούνη κάνοντας repost το μήνυμα της Στέλας Πάσσαρη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι η κολλητή της και συνεργάτιδά της θα είναι φυσικά… η νονά του πρώτου παιδιού της!

 

 

Η κολλητή

Ανάμεσα σε εκείνους που της έστειλαν ευχές είναι η καλή της φίλη, Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία έγραψε: «Είσαι ο πιο δυνατός άνθρωπος που έχω γνωρίσει! Σε αγαπάω άπειρα».

 

 

 

Η Soula Glamorous

Κάτω από την φωτογραφία που δημοσίευσε η influencer, πολλά ήταν  τα πρόσωπα της showbiz που έσπευσαν να της ευχηθούν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο γνωστός λογαριασμός της Soula Glamorous στο Instagram.

Σε διάλογο που είχαν κάτω από την ανάρτηση, η Ιωάννα Τούνη ευχαρίστησε τη Soula Glamorous δημόσια, καθώς, όπως έγραψε, γνώριζε πρώτη για την εγκυμοσύνη της και δεν το επιβεβαίωσε δημόσια.

«Σε ευχαριστώ που ενώ το ήξερες πρώτη δεν το επιβεβαίωσες ποτέ, επειδή σεβάστηκες αυτό που ήθελα κολλητή», σχολίασε η Ιωάννα Τούνη, με τη Soula Glamorous να της απαντά : «Δεν το σεβάστηκαν άλλες όμως, όπως είδες. Με το καλό περιμένουμε να μάθουμε και φύλο».

 

 

Από τον θάνατο της μητέρας της στην ανακοίνωση ότι είναι έγκυος για πρώτη φορά – Οι μεγάλες αλλαγές στη ζωή της Τούνη

Πριν τρεις μήνες, η ξανθιά καλλονή έζησε την πιο δυσβάστακτη απώλεια της ζωής της. Η μητέρα της έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο, με την Ιωάννα Τούνη να βυθίζεται σε βαρύ πένθος.

«Πριν από 3 μήνες, η δική μου μαμά «έφυγε» από καρκίνο, έχασα την γη κάτω από τα πόδια μου, έκλαιγα μόνη, απαρηγόρητη, της μιλούσα στις προσευχές μου κάθε μέρα και της έλεγα συνέχεια: «μαμά μου δεν θέλω να είμαι μόνη, θέλω οικογένεια!». Λίγες ημέρες μετά συνέβη ΑΥΤΟ!» έγραψε μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Τούνη.

 

 

Ο τελευταίος χρόνος ήταν ένας από τους πιο δύσκολους αλλά και συνάμα όμορφους για την Ιωάννα Τούνη. Η επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη έχασε την οικογένειά της και λίγο μετά έμαθε ότι θα αποκτήσει τη δική της. Βράχος στο πλευρό της στάθηκε ο σύντροφός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

 

 

Από την πρώτη στιγμή που αρρώστησε η μητέρα της μέχρι την ημέρα που έφυγε, ο γνωστός παρουσιαστής δεν έφυγε από το πλάι της. Στο πλευρό της όμως ήταν πάντα και οι στενοί της φίλοι, όπως η Στέλα Πάσσαρη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

 

  

 

 

«Ξέρω ότι η μαμά μου με ακούει και με προσέχει -ακόμη και τώρα- από ψηλά! Όσο και να με στεναχωρεί λοιπόν, που δεν θα είναι εδώ να με αγκαλιάζει και να μου μάθει πως μεγαλώνει κανείς ένα μωρό… Ξέρω ότι θα είναι δίπλα μου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο… και αυτό το μωράκι που έρχεται στον κόσμο, είναι η απάντηση και το δώρο της για εμένα που έμεινα πίσω… Ανυπομονώ! Και ελπίζω να γίνω τόσο καλή μαμά, όσο η δική μου…» κατέληγε η Ιωάννα Τούνη στην ανάρτησή της.

Η Ιωάννα Τούνη δεν χάνει ποτέ την αισιοδοξία της και παρά τα εμπόδια που έρχονται στη ζωή της αλλά και τα δεκάδες αρνητικά σχόλια που δέχεται για το κάθε τι δεν το έβαζε ποτέ κάτω. 

Μέσα σε έναν χρόνο, η Ιωάννα Τούνη βίωσε τον απόλυτο έρωτα, την απώλεια αλλά και την απίστευτη χαρά που δίνει η έλευση ενός παιδιού. Όλα τα δύσκολα όμως θα ξεχαστούν και στη θέση τους θα μείνει μόνο η ευτυχία που θα της χαρίσει απλόχερα το μωράκι της!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη