Το μεγάλο γαμήλιο πάρτι που ετοιμάζουν JLo & Ben Affleck και τo 2ο μυστήριο

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφασή της να αλλάξει το όνομά της μετά τον γάμο της - Η πρώτη ανάρτηση της - Η πρώτη δημόσια εμφάνιση -  Η αντίδραση του πρώην της

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck παντρεύτηκαν μακριά από όλους και απ’ όλα υπό άκρα μυστικότητα σε ένα ξωκκλήσι στο Las Vegas! 

Έναν χρόνο μετά την επανασύνδεση και λίγους μήνες αφού αρραβωνιάστηκαν το διάσημο ζευγάρι επιτέλους αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Jennifer Lopez - Ben Affleck: Παντρεύτηκαν στο Λας Βέγκας!

 

Μάλιστα, σύμφωνα με το «People», το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει άλλον ένα γάμο, και μάλιστα άμεσα, που όμως δεν θα είναι σε κλειστό κύκλο, αλλά θα παρευρεθούν πολλοί συγγενείς και φίλοι τους. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το μέρος, όπου θα παντρευτούν… ξανά!

 

 

Από την άλλη, το TMZ αναφέρει πως αν και ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε κλειστό κύκλο αυτό δεν πρόκειται να συμβεί και στο γαμήλιο πάρτι που ετοιμάζουν. Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck πρόκειται να κάνουν ένα τεράστιο πάρτι με όλη τη χλιδή που τους αρμόζει για να γιορτάσουν την αγάπη τους.

  

 

Το δημοσίευμα αναφέρει πως το γαμήλιο πάρτι θα γίνει μέσα στις επόμενες εβδομάδες στο σπίτι του ηθοποιού στην Georgia, όπου θα δώσουν το παρών συγγενείς αλλά και πολλοί celebrities.

 

 

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφασή της να αλλάξει το όνομά της μετά τον γάμο της

Η Jennifer Lopez Δεν άργησε να επιβεβαιώσει την είδηση του γάμου, δημοσιεύοντας και φωτογραφίες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα μέσα από το Newsletter της με τίτλο On The J.Lo!

H διάσημη Λατίνα σταρ επέλεξε να υπογράψει το συγκεκριμένο άρθρο με το όνομα Jennifer Lynn Affleck, ενώ όπως αποδεικνύεται από τα έγγραφα που υποβλήθηκαν στο Ληξιαρχείο η τραγουδίστρια και ηθοποιός θα αλλάξει το επίθετό της σε… Jennifer Affleck.

Όπως ήταν επόμενο η κίνηση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δεν στηρίζουν να αλλάξει το όνομά της, καθώς θεωρείται αναχρονιστικό.

Μάλιστα, γνωστή παρουσιάστρια στις ΗΠΑ κατηγόρησε την Jennifer Lopez ότι «χάνει την ταυτότητά της» και πρόσθεσε «Αυτός είναι ο τέταρτος γάμος της, θα έπρεπε να μάθει ότι δεν πρέπει να αλλάξει το όνομά της. Οι γυναίκες που παντρεύονται δεν χρειάζεται να πετάξουν την ταυτότητά τους…».

 

 

 

 

Η πρώτη ανάρτηση μετά τον γάμο της

Η JLo με μία νέα ανάρτησή της έδειξε το ολοκαίνουργιο δαχτυλίδι, που κοσμεί πλέον τον παράμεσό της. Ξυπνώντας παντρεμένη πλέον με τον αγαπημένο της Ben Affleck δεν δίστασε να μοιραστεί με τους 281 εκατομμύρια ακόλουθούς της, τη βέρα της. Ποζάροντας τοπλες κάτω από τα σεντόνια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της.

 

 

 

 

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο 

Το πρωί της Τρίτης, απαθανατίστηκε να πηγαίνει σε ένα στούντιο χορού στο Λος Άντζελες, συνεχίζοντας κανονικά τις επαγγελματικές της δραστηριότητες.

   

 

 

Η αντίδραση του πρώην συζύγου της

Κάτι που μας εντυπωσίασε όμως, ήταν οι ευχές του πρώην συζύγου της J Lo, Alex Rodriguez ο οποίος της έστειλε τις πιο θερμές ευχές του.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O Alex Rodriguez ένα χρόνο μετά τον χωρισμό, μιλά για τη σχέση του με τη JLo

 

«Είναι ευτυχισμένος για εκείνη και χαρούμενος που είναι με το άτομο με το οποίο ήταν γραφτό να είναι. Ο Άλεξ είναι σε μια νέα σχέση τώρα και είναι επίσης ευτυχισμένος. Ταξιδεύει παντού και ζει τις καλύτερες στιγμές της ζωής του. Είναι πραγματικά επικεντρωμένος στην οικογένεια, την καριέρα του και αυτό που κάνει» αποκάλυψε πηγή αποκλειστικά στο Us Weekly τη Δευτέρα, 18 Ιουλίου.

Η πηγή πρόσθεσε επίσης ότι ο πρώην παίκτης του Baseball, έμαθε για τον γάμο της Λόπεζ και του Άφλεκ το Σάββατο, 16 Ιουλίου και «συνέχισε κανονικά τη ζωή του».

«Η σχέση του με την Jennifer τελείωσε και εκείνος συμβιβάστηκε με το πώς τελείωσαν τα πράγματα. Τη σέβεται και δεν της εύχεται τίποτε άλλο παρά το καλύτερο» ανέφερε επίσης η ίδια πηγή.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
Ελεονώρα Μελέτη: Η αντίδραση της κόρης της για τις Ευρωεκλογές, η σεξουαλική παρενόχληση & η επίθεση
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων