Οι διάσημοι προσκεκλημένοι στο fashion event του Dior στο Καλλιμάρμαρο!

 

 

Η πολυαναμενόμενη επίδειξη του οίκου Dior έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη και αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την Ελλάδα παγκοσμίως. Δες τo εντυπωσιακό show του οίκου

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο το πολύπλευρο υπερθέαμα «Dior celebrates Greece», με το οποίο ο γαλλικός Οίκος θα τιμήσει τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής Επανάστασης και το ρόλο της Ελλάδας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού.    

Με φαντασμαγορικά πλάνα από το Καλλιμάρμαρο, που φωτιζόταν ειδυλλιακά από τις αναμμένες φωτιές των παραταγμένων κατά μήκος του κέντρου του Σταδίου βωμών, παραπέμποντας στην Ολυμπιακή φλόγα, κύλησαν τα τελευταία λεπτά της αναμονής για την επίσημη έναρξη της πολυαναμενόμενης παρουσίσης της νέας συλλογής του Dior «Cruise 2022» στην Αθήνα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Με αυτόν τον τρόπο επισφραγίστηκε επισήμως ο πρωτότυπος αυτός «διάλογος» της παγκόσμιας μόδας με την ελληνική ιστορία, τον επιδραστικό επί αιώνες ελληνικό πολιτισμό αλλά τη σύγχρονη Ελλάδα που τόσο υποδειγματικά την φιλοξένησε.

 

 

 

Οι ήχοι των οργάνων της ζωντανής ορχήστρας που βρισκόταν πάνω σε μια στρογγυλή, υπερυψωμένη σκηνή, απολύτως εναρμονισμένη με το ύφος και τις γραμμές του χώρου, και οι πρώτες νότες που βγήκαν από το στόμα της ελληνικής καταγωγής ερμηνεύτριας Ιωάννας Γκίκα (κάνει καριέρα στην Αμερική), που κατέβαινε τα σκαλιά σαν σύγχρονη Ελληνίδα θεά, σήμαναν το ξεκίνημα του τόσο διαφορετικού αλλά και τόσο λιτά φαντασμαγορικού αυτού θεάματος που εντυπωσίασε, τόσο τους 400 προσκεκλημένους όσο και τα εκατομμύρια θεατών απ΄ όλο τον κόσμο που το παρακολούθησαν μέσω live streaming.

Δες τo εντυπωσιακό show του οίκου:

 

Η Maria Grazia Chiuri γνωστή για την φεμινιστική της στάση δεν θα μπορούσε να διαλέξει άλλη χώρα από την Ελλάδα για την συλλογή της, μία χώρα που τιμά την γυναίκα από την Αρχαιότητα. Στην φετινή της cruise συλλογή ενώνει μοναδικά τα αρχαιοελληνικά στοιχεία με τα futuristic και μας παρέδωσε μία collection που αναβιώνει το ολυμπιακό πνεύμα με τον καλύτερο τρόπο!

Οι έννοιες «Phos» (φως) και «Kallos»(ομορφιά) που ξεκίνησαν να λάμπουν πριν 2.500 χρόνια στην Αθήνα είναι απόλυτα ταυτισμένες με τις αισθητικές αξίες και την ποιότητα που πρεσβεύει o Dior και ενέπνευσαν αυτήν την ειδική συλλογή που είδαμε. Ένα collage από πολλές γλώσσες έκφρασης που θα ενώσει το παρόν με το παρελθόν, ένα συνονθύλευμα τέχνης, ιστορίας, πολιτισμού και μόδας.

Οι διάσημοι καλεσμένοι:

Το υπερμοντελο Cara Delevingne

H εκπληκτική ηθοποιός από την δημοφιλή σειρά του Netflix, The Queen Gambit, Anya Taylor Joy, βρέθηκε στην Ελλάδα για την επίδειξη και ήταν με το μοναδικό αέρινο Dior φόρεμά της, σαν νεράιδα του παραμυθιού! Με τα μαλλιά της ξανθά μακριά και πιασμένα πάνω είναι πραγματικά αγνώριστη σε σχέση με το κορίτσι που είδαμε να διαπρέπει στο σκάκι στο δημοφιλές σήριαλ!

​H Catherine Deneuve

​H Miranda Kerr​

Η Virgine Efira 

O Beatrice Borromeo είναι ο μικρότερος γιος από τα τρία παιδιά της Caroline, Princess of Hanover, με την εντυπωσιακή σύζυγό του, Pierre Casiraghi 

H Tatiana Blatnik​

​H Bianca Brandolini 

Η Suki Waterhouse

Μάλιστα, ανάμεσα στα 85 μοντέλα παγκοσμίου φήμης που θα παρελάσουν στο εντυπωσιακό show θα είναι και μια Ελληνίδα! Ο λόγος για την Ροζάνα Γεωργίου, το όνομα της οποίας είχε ακουστεί για την τέταρτη θέση της κριτικής επιτροπής του GNTM, μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.

 

Tα looks:

  

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

​​

Εκπρόσωποι από όλους τους χώρους έδωσαν το λαμπερό παρών στο Καλλιμάρμαρο και μαγνήτισαν τα φωτογραφικά φλας:

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η σύζυγός του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκρεμπόφσκι-Μητσοτάκη, η υπουργός Πολιτιμού Λίνα Μενδώνη, η ιδρύτρια και πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Όλγα Κεφαλογιάννη, η Λάουρα Λαλαούνη, η Ευγενία Νιάρχου, η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Αννα Βίσση,  η Μαρία Σάκκαρη, η Βίκυ Καγιά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Γιώργο Αρσενάκο, ο Λάκης Γαβαλάς κ.α. 

 ​

  

  

 

  

  

  

  

  

  

  

 

 

  

 

  

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η γνωστή επιχειρηματίας, Πόλυ Χατζηγεωργίου παρουσιάζει τις νέες ultra sexy & chic Raffia bags, των Blue Turtle
Στέλιος Κουδουνάρης: Η συμβουλή του στις γυναίκες & τι πρέπει να έχει μια γυναικεία ντουλάπα
Η Celine Dion, επέστρεψε με μια τόπλες φωτογράφιση στην #Vogue – Όσα είπε για την ασθένειά της
Lewis Hamilton και George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix της Σανγκάης
H Victoria Beckham γιόρτασε τα 50α γενέθλιά της - Ο χορός με τις Spice Girls και o ιππότης David Beckham
Grand reopening για το Nammos Limassol και το The Retail Village
Όταν η Καίτη Γαρμπή είχε φωτογραφηθεί μαζί με τον Roberto Cavalli στην έπαυλή του - Το μήνυμα της
Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Roberto Cavalli
Η Έλενα Στρογγυλιώτου παρουσιάζει τη νέα Special Occasion Collection 2024!
To κατάστημα GUESS στο MyMall Limassol επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και είναι το ultimate shopping destination!