H σεναριογράφος του «Dawson's Creek» έδωσε τέλος στην ζωή της, μετά από μάχη με τον Covid

 

 

H επιδείνωση της ποιότητας ζωής της το τελευταίο έτος «λύγισαν» την Χάιντι Φερέρ - Ποια συμπτώματα την ταλαιπωρούσαν 13 μήνες αφού κόλλησε τον ιό

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

H πολύμηνη «μάχη» με επιπτώσεις της νόσου Covid-19 και η επιδείνωση της ποιότητας ζωής της το τελευταίο έτος «λύγισαν» την Χάιντι Φερέρ, σεναριογράφο του Χόλιγουντ, γνωστή κυρίως για τη συμμετοχή της στην πετυχημένη σειρά «Dawson's Creek».

Σύμφωνα με τον σύζυγο της 50χρονης γυναίκας, τον σκηνοθέτη και παραγωγό Νικ Γκουθ, η Φερέρ έβαλε τέλος στη ζωή της στις 26 Μαΐου. Είχε κολλήσει κορωνοϊό τον Απρίλιο του 2020 και, έναν ολόκληρο χρόνο μετά, συνέχιζε να δίνει μάχη με σοβαρές επιπτώσεις της ασθένειας. Όπως αναφέρει η «New York Post» η Φερέρ ήταν κλινήρης και υπέφερε από βασανιστικούς σωματικούς πόνους τον περασμένο μήνα, εξαιτίας αυτών των «παρατεταμένων συμπτωμάτων» που περιλάμβαναν και έντονο νευρολογικό τρέμουλο.

«Ο πανέμορφος άγγελός μου έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη 13 μηνών με παρατεταμένη Covid-19. Ήταν μια εκπληκτική μητέρα. Πολέμησε αυτήν την ύπουλη ασθένεια με την ίδια ένταση με την οποία έζησε. Σε αγαπώ για πάντα, θα τα πούμε πιο κάτω στον δρόμο», έγραψε ο συντετριμμένος σύζυγος στο Twitter μετά τον χαμό της γυναίκας του. 

Σύμφωνα με τη «New York Post», η Φερέρ είχε γράψει για τη μάχη της με τον κορωνοϊό σε μια ανάρτησή της τον περασμένο Σεπτέμβριο. «Τις πιο σκοτεινές στιγμές μου έλεγα στον σύζυγό μου ότι, αν δεν καλυτέρευα, δεν θα ήθελα να συνεχίσω να ζω έτσι. Δεν είχα αυτοκτονικές τάσεις. Απλώς δεν διέκρινα την πιθανότητα να αποκτήσω κάποια ποιότητα ζωής μακροπρόσθεσμα και να τελειώσει αυτό που ζούσα», έγραφε η 50χρονη στο blog της «GirlToMom», το οποίο ξεκίνησε το 2008.

Σύμφωνα με το «Deadline», η Φερέρ μετακόμισε στο Λος Άντζελες από το Κάνσας τη δεκαετία του '80, για να κυνηγήσει το όνειρό της και να εργαστεί στη βιομηχανία του κινηματογράφου. Σύντομα, το όνειρο της υποκριτικής αντικατέστηκε εκείνο της συγγραφής σεναριων. Η γυναίκα είχε γράψει σενάρια για τις σειρές «Dawson's Creek» και «Wasteland».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»