Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου, 2022 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Καταπέλτης η Μελέτη με τον ΣΚΑΪ: «Εμένα με έδιωξαν ενώ ήμουν έγκυος...»

  18/06/2021 13:24
Καταπέλτης η Μελέτη με τον ΣΚΑΪ: «Εμένα με έδιωξαν ενώ ήμουν έγκυος...»

Καταπέλτης η Μελέτη με τον ΣΚΑΪ: «Εμένα με έδιωξαν ενώ ήμουν έγκυος...»

  18/06/2021 13:24

Η Ελεονώρα Μελέτη παίρνει θέση στην κόντρα ΣΚΑΪ – Γιώργου Τσαλίκη «Πήγα δικαστικά το κανάλι, δικαιώθηκα και αποζημιώθηκα» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Θέση στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες ανάμεσα στον Γιώργο Τσαλίκη και τον ΣΚΑΪ θέλησε να πάρει η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει.. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θυμήθηκε τον άδοξο τρόπο με τον οποίο έληξε η δική της συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό και πέρασε το δικό της μήνυμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Επειδή έχω πάθει ακριβώς το ίδιο με αυτό που έπαθε ο Τσαλίκης, πριν τέσσερα χρόνια να σας θυμίσω ότι με τον ίδιο τρόπο εκτέθηκα και εγώ από τον ΣΚΑΪ όπως εκτέθηκε ο Γιώργος. Και εγώ είχα κάνει τις συμφωνίες μου, και εγώ τις είχα ανακοινώσει με άδεια του σταθμού και εγώ τις είχα προχωρήσει, είχα κλείσει ομάδα και ξαφνικά βρέθηκα κρεμάμενη γιατί άλλαξε γνώμη ο σταθμός. Άλλαξε η διοίκηση του σταθμού και και και…

Όταν εγώ είχα πει ότι θα τους πάω δικαστικά, που σαφώς θα τους πάω δικαστικά γιατί ενώ με ζήταγαν τρία κανάλια υπέγραφα στον ΣΚΑΪ και τελικά ο ΣΚΑΪ με άφησε εκτός σεζόν. Δούλεψα εκεί για λίγους μήνες, Και δεν είναι μόνο αυτό αλλά είχαν πει στην επιθεώρηση εργασίας και είχαν πει ότι έκανα οικειοθελή αποχώρηση. Πήγαν και δήλωσαν ότι δεν εμφανίστηκα ποτέ στη δουλειά μου που ήταν ψέμα. Εγώ εν τω μεταξύ ήμουν έγκυος γιατί δε μπορείς να διώξεις μια έγκυο από τη δουλειά. Πήγα στα δικαστήρια. Τότε είχαν βγει συνάδελφοι και έλεγαν ότι δεν είναι σωστό να πηγαίνεις στα δικαστήρια γιατί είναι μικρή η αγορά. Ρε φίλε όμως ο άλλος με αφήνει άνεργη ενώ έχω συμβόλαιο….» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας