H τρίτη ασυλία και οι δύο νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο #SurvivorGR!

#SurvivorGR spoiler: Η απόλυτη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Δεν έχει δεχτεί πολύ καλά η Ασημίνα Χατζηανδρέου την υποψηφιότητά της προς αποχώρηση στο Survivor απέναντι στον Σπύρο Μαρτίκα και ξέσπασε τόσο εναντίον του όσο και των υπολοίπων παικτών.

«Πλέον δεν έχω να πω τίποτα με τον Σπύρο. Είναι ένας ψεύτης, ο οποίος είναι κ…οτούμπας. Πάντα λέει κάτι άλλο για κάποιον κι είναι όπου φυσά ο άνεμος. Μία πάει προς την πλευρά του Τάλα, μία προς του Στάθη, μία προς της Ασημίνας και μία προς της Σταυρούλας. Δεν θα αλλάξει. Χαλιέμαι όταν μιλώ μαζί του» είπε αρχικά η Ασημίνα στο Survivor.

Σε άλλο σημείο πρόσθεσε για την υποψηφιότητά της στο Survivor: «Όσοι έχουμε μείνει, κοιτά να φάει ο ένας τον άλλον. Οπότε νομίζω ότι η χθεσινή ψηφοφορία ήταν ξεκάθαρα για να φύγω από το παιχνίδι. Για να με βγάλουν απέναντι στον Σπύρο και να με διώξουν για να μην έχουν κάποιον απέναντί τους με βάση τη δημοτικότητα, την αγωνιστικότητα κ.λ.π. Ήταν τελείως στρατηγική για να με διώξουν γιατί ο Σπύρος έχει διώξει πάρα πολλούς»

 

 

Κατά της Ασημίνας Χατζηανδρέου στράφηκε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor και για το γεγονός πώς αντέδρασε με την υποψηφιότητά της.

«Είχε τρελαθεί για το αν θα βγει υποψήφια. Γιατί να μην βγει; Αγωνιστικά είναι η δεύτερη χειρότερη μετά από εμένα. Η συμπεριφορά της είναι από τις πιο πονηρές και κακές, που έχουν παρουσιαστεί φέτος στο Survivor. Συμπεριφέρεται με το χειρότερο τρόπο στον οποιονδήποτε χωρίς κανένα δισταγμό μόνο και μόνο για να ξεφύγει η ίδια από την κακιά συγκυρία που δεν την ευνοεί. Αυτό το κάνει από την πρώτη εβδομάδα.

Ασημίνα μου το Survivor είναι ένα παιχνίδι ζωής που μέσα από αυτό μαθαίνεις να συμπεριφέρεσαι καλύτερα… Αν δεν έχεις διδαχθεί πως κάποιος στέκεται απέναντι σε άλλους, δεν νομίζω ότι θα σου δοθεί ευκαιρία για να το μάθεις… Στέκεσαι φοβισμένη απέναντι στην υποψηφιότητά σου και στην κρίση του κόσμου. Γιατί; Νιώθεις ότι δεν έχεις κάνει κάτι σωστά; Ότι ο κόσμος έχει απογοητευτεί από τη συμπεριφορά σου; Αν νιώθεις καλά με τη συνείδησή σου, δεν ξέρω γιατί φοβάσαι. Θα μας απαντήσει ο κόσμος σε λίγες ημέρες» σημείωσε ο Σπύρος Μαρτίκας.

 
 

 

 

Με απώλειες ξεκίνησε ο 3ος αγώνας ατομικής ασυλίας στο Survivor.

Η Σταυρούλα, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, ταλαιπωρείται από μία ίωση και έτσι έπρεπε να βρεθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί σε ποια ακριβώς κατάσταση βρίσκεται η υγεία της.

Ο Γιώργος Λιανός όμως ανακοίνωσε και κάτι ακόμα, αυτή τη φορά για τον Άρη Σοϊλέδη.

Όπως είπε, ο γνωστός ποδοσφαιριστής θα απέχει και εκείνος από τον τρίτο αγώνα ασυλίας καθώς στους προηγούμενους δύο κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση. Έχει λοιπόν ασυλία και έτσι δεν θα χρειαστεί να αγωνιστεί.

 
 

 

Καθόλου εύκολη δεν ήταν η νίκη της Μαίης για την τρίτη ασυλία καθώς είχε να αντιμετωπίσει τον... σκληροτράχηλο Γιώργος Ταλάντσεβ. 

Οι δύο παίκτες κονταροχτύπηθηκαν με δυναμισμό στον τελευταίο αγώνα για την τρίτη ασυλία και τελικά η Μαίη ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει τον συμπαίκτη της.

Να θυμίσουμε ότι τις δύο πρώτες ασυλίες της εβδομάδας μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι το παιχνίδι γίνεται πλέον ατομικό, κατάφερε να κερδίσει ο Άρης Σοϊλέδης.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως παρ' όλο που η Ασημίνα δεν έφτασε στον τελικό, κατάφερε λίγο πριν να αποκλείσει από τη διεκδίκηση της ασυλίας τον μεγάλο της αντίπαλο, τον Μαρτίκα με τον οποίο είναι ήδη στον τάκο καθώς ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους προς αποχώρηση.

Αν κάποιος από τους δύο κατάφερνε να κερδίσει την ασυλία, τότε θα μπορούσε να βγει από την θέση του υποψήφιου προς αποχώρηση, όμως εφόσον έχασαν, συνεχίζουν να κινδυνεύουν να επιστρέψουν στην Ελλάδα άμεσα.

 

 

Χαμός ανάμεσα στους παίκτες για χαρισμένους αγώνες

 

 

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε στο Συμβούλιο του ριάλιτι επιβίωσης καθώς περιμέναμε έναν ακόμη υποψήφιο προς αποχώρηση και τελικά προέκυψαν δύο! 

Στο Συμβούλιο οι παίκτες που πλέον γνωρίζουν πως αγωνίζονται σε ατομικό παιχνίδι και όχι ομαδικό, αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο δύο πολύ δυνατούς παίκτες του φετινού κύκλου.

Με τον Σπύρο Μαρτίκα και την Ασημίνα Χατζηανδρέου να είναι ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους προηγούμενους δύο αγώνες ασυλίας και τα αντίστοιχα συμβούλια, περίμεναν ακόμα έναν υποψήφιο που θα στεκόταν απέναντι στο κοινό το οποίο και θα αποφασίσει για τον παίκτη εκείνον που επιστρέφει στο τέλος της εβδομάδας στην Ελλάδα.

Όμως, η ψηφοφορία απόψε ήταν γεμάτη ανατροπές. Εκτός από το γεγονός ότι η Σταυρούλα δεν συμμετείχε στον αγώνα καθώς βρίσκεται στο νοσοκομείο λόγω ίωσης που περνάει, απείχε από τον τρίτο αγώνα ασυλίας και ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος κέρδισε τους προηγούμενους δύο αγώνες ασυλίας.

Έτσι, τα πρόσωπα που είχαν να επιλέξουν προς αποχώρηση όσοι απέμειναν ήταν λίγα. Να σημειώσουμε ότι την τρίτη ασυλία κέρδισε η Μαίη έναντι του Τάλα και έτσι ο Στάθης και ο Τάλα ήταν στη διάθεση των συμπαικτών τους για να ψηφιστούν όπως βέβαια και ο Νίκος Γιάννης.

Τελικά η ψηφοφορία εξελίχθηκε σε... ντέρμπι μεταξύ Στάθη και Τάλα οι οποίοι ισοψήφησαν και έτσι είναι και οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση.

 

 

 

Ο Στάθης μαζί με τον Τάλα βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση καθώς ισοψήφησαν στην ψηφοφορία των συμπαικτών τους.

Είχαν από τέσσερις ψήφους ο καθένας και έτσι ήταν εύκολο για τον Στάθη να καταλάβει ποιοι τον είχαν ψηφίσει.

Έτσι, φανερά ενοχλημένος, ο Στάθης απευθυνόμενος στην Ασημίνα τη ρώτησε ευθέως γιατί ψήφισε εκείνον ενώ άλλα είχαν πει πριν τον αγώνα.

Μάλιστα, υπήρξε ένταση ανάμεσά τους, με τον Στάθη να κατηγορεί ευθέως την Ασημίνα ότι έστησε στρατηγική εις βάρος του προκειμένου να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού.

Κάτι που με τη σειρά της αρνήθηκε με κάθε τρόπο η Ασημίνα, θεωρώντας άδικη τη συμπεριφορά του εις βάρος της.

 
 
 

Σπύρος και Νίκος στήνουν στον τοίχο την Ασημίνα για την ψήφο της στον Στάθη

 

 

 

«Παγώνουν» οι παίκτες από τον τραυματισμό  του Νίκου Γιάννη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος στο ριάλιτι!

Η Ασημίνα βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν πως φέρει ευθύνη για το γεγονός πως ο Στάθης Σχίζας βρέθηκε στον τάκο μετά το χθεσινό συμβούλιο του νησιού.

Ο δε Στάθης δήλωσε πως είναι απογοητευμένος, τονίζοντας πως υπήρξε μια κλίκα εναντίον του για να τον βγάλουν από το παιχνίδι.

Οι παίκτες θα ριχτούν στη μάχη για το τελευταίο έπαθλο φαγητού της εβδομάδας.

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος θα υπάρξει ένας σοβαρός τραυματισμός.

Ο Νίκος θα έχει έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι έπειτα από μια προσπάθεια του να περάσει με μεγάλη ταχύτητα τα εμπόδια και τόσο οι παίκτες όσο και ο Γιώργος Λιανός παγώνουν!

Όλοι θα τρέξουν γρήγορα κοντά του για να τον βοηθήσουν!

Εκτός από τον τραυματισμό του Νίκου, ο Γιώργος Ταλάντσεβ θα τα χώσει στον Σπύρο Μαρτίκα για μια χαμένη του προσπάθεια.

Και στο τέλος θα δούμε ακόμα ένα συμβούλιο και… ένας παίκτης θα αποχωρήσει!

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχωρεί από το παιχνίδι απόψε και σίγουρα πρόκειται για μεγάλη ανατροπή!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»
Ο Γιάννης Καλλιάνος ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά για τον θάνατο του πατέρα του - Ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων