O Light τα έβαλε με τους γονείς και τους παρουσιαστές στην τηλεόραση

Light: «Θα έπρεπε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο επιλέγοντας αν είστε τραγουδιστές, συγγραφείς, ηθοποιοί, παρουσιαστές και λίγο περισσότερο να είστε γονείς. Είστε σαν την Μαρία Αντουανέτα με το παντεσπάνι.»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Light ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ακούγοντας όλα τα σχόλια που έγιναν γύρω από το όνομά του και όσα δήλωσε στις κάμερες για την τραπ μουσική και την διαπαιδαγώγηση της σημερινής νεολαίας.

Ο δημοφιλής τράπερ τα «έβαλε» με τους παρουσιαστές των ελληνικών εκπομπών, ύστερα και από το ξέσπασμα του Δημήτρη Μακαλιά στον αέρα του Open. 

Ο Δημήτρης Μακαλιάς μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» δεν κατάφερε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του και ξέσπασε ακούγοντας τις δηλώσεις που έκανε ο ράπερ Trannos για τη σύλληψή του και τα όπλα και ο Light για το περιεχόμενο των τραγουδιών του και το πως οι γονείς διαχειρίζονται τα παιδιά τους σε σχέση με το τι θα ακούνε.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο τράπερ Τrannos αναφέρθηκε στο περιστατικό με το όπλο - Light: «Αν θέλετε ραπ, αυτό είναι, αλλιώς ακούστε εκκλησιαστικά, Ζήνα και Γαρμπή»

 

«Δεν καταλαβαίνω τι εννοούν και δεν έχουμε βγει από τα ρούχα μας αυτή τη στιγμή με αυτές τις δηλώσεις; Σέβομαι αυτή τη μορφή τέχνης και τον στίχο, αλλά δεν μπορείς αυτό να πρεσβεύεις στη ζωή σου. Είναι σε άλλη πραγματικότητα. Δεν μπορείς να βγαίνεις στην τηλεόραση και να λες “είχα ένα όπλο, δεν σκότωσα κανέναν”. Σώπα καλέ!

Σαν μορφή τέχνης να υπάρχει, αλλά όχι παραβατικότητα. Δεν μπορούμε να μιλάμε για ένα όπλο που έχεις κάποιος παράνομα πάνω του και να λέει “ε, ναι, και τι έγινε; Πήρα μια ποινή, τα ξέρει ο δικηγόρος μου, εμείς θα έχουμε όπλα γιατί έτσι είμαστε”. Δεν μπορείς να μιλάς για την παραβατικότητα έτσι. Δεν υπάρχει ένας εισαγγελέας να τους μιλήσει και να δει τι παραβατικά πράγματα κάνουν;», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε στη συνέχεια: «Είναι σοκαριστικό να μιλάμε ότι η παραβατικότητα είναι κανονικότητα, αυτό είναι το αδιανόητο. Το πώς θα το διαχειριστεί κάθε γονιός είναι δικό του θέμα. Κι εγώ, το παιδί μου όταν παίζει και κρατάει ένα όπλο του εξηγώ ότι είναι ένα παιχνίδι και δεν θα γίνει αυτό με ένα κανονικό όπλο».

«Εδώ, οι άνθρωποι πρεσβεύουν ότι όχι, θα γίνει με ένα κανονικό όπλο γιατί αυτή είναι η δική μου φάση, να έχω ένα όπλο πάνω μου. Αυτές οι δηλώσεις πρέπει να κρίνονται από τη δικαιοσύνη, δεν μπορείς να βγαίνεις και να λες αναρχία, παραβατικότητα είναι φυσιολογικό, κάντε το, έτσι είμαστε εμείς στις γειτονιές μας», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Μακαλιάς.

 

 

 

To ξέσπασμα του Light 

«Επίσης ως προς απάντηση σε κάποιους κυρίους και κυρίες που τα μοναδικά τους credentials είναι ότι στολίζουν πάνελ πρωινών και μεσημεριανών εκπομπών που είχαν πολλά να πουν για τις δηλώσεις μου χθες το βράδυ, να σας απαντήσω ότι αν θεωρείτε ότι η διαπαιδαγώγηση των παιδιών σας και ο δρόμος που θα επιλέξουν να πάρουν σε αυτή τη ζωή και το τι είδους άνθρωποι θα γίνουν είναι μια ευθύνη που βαραίνει εμένα σαν καλλιτέχνη ή οποιονδήποτε άλλον και δεν είναι δική σας ευθύνη σαν γονείς και σαν παιδαγωγοί, ίσως να έπρεπε να ξοδεύετε λιγότερο χρόνο επιλέγοντας αν είστε τραγουδιστές, συγγραφείς, ηθοποιοί, παρουσιαστές και λίγο περισσότερο να είστε γονείς.

Να δείχνετε στα παιδιά σας τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Δεν φέρουμε εμείς κάποια τέτοια ευθύνη. Αυτά με πολύ αγάπη και σεβασμό. Και επειδή άκουσα και κάποια άλλα σχόλια, δεν θα αλλάξουμε εμείς την πραγματικότητα, την οποία ζούμε, την οποία ζήσαμε, τα πράγματα τα οποία γράφουμε μέσα στην μουσική και τους στίχους μας γιατί τυχαίνει να μας ακούει το 8χρονο παιδί σου.

Εσύ είσαι ο γονιός του, πάρε το τάμπλετ, εξήγησε του ότι αυτοί είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν έχουν μεγαλώσει με τον ίδιο προνομιούχο τρόπο που μπορεί να μεγαλώνεις εσύ ή στις γειτονιές που έχετε μεγαλώσει εσείς γιατί νομίζετε ότι τα πιστόλια και τα μαχαίρια και τα εγκλήματα γίνονται μόνο στο Bronx και την Αμερική. Φαίνεται πόσα λίγα πράγματα ξέρετε για την καθημερινότητα της Ελλάδας. Είστε σαν την Μαρία Αντουανέτα με το παντεσπάνι. Δεν ξέρετε τι γίνετε στους δρόμους, οπότε καλύτερα θα ήταν να μην εκφέρετε άποψη, μείνετε εκεί στα πάνελ, αφήστε τους δρόμους για εμάς» τόνισε ο Light.

 

 

Στις δηλώσεις του τράπερ Light, ο οποίος ξέσπασε κατά των παρουσιαστών θέλησε να απαντήσει η Μπέττυ Μαγγίρα, μέσα από την εκπομπή της «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια το πρωί της Πέμπτης 16/6, μετά την προβολή αποσπάσματος όσων δήλωσε ο γνωστός τράπερ, στη συνέχεια θέλησε να απαντήσει στις δηλώσεις του, τονίζοντας πως ο ίδιος φέρει ευθύνη για όσα γράφει στα τραγούδια του.

«Δεν μπορείς να ξέρεις τι έχω περάσει για να είμαι εδώ σήμερα. Εγώ μεγάλωσα στην Ξάνθη σε μια γειτονιά στον δρόμο, που ευτυχώς όταν ήμουν παιδί δεν υπήρχαν αυτά τότε. Το ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν σημαίνει, ότι φέρεις ευθύνη εσύ, αλλά δεν σημαίνει, όταν αποτελείς πρότυπο δεν σε βαραίνει μια ευθύνη, στο ότι όταν αυτό το δείχνεις προς τα έξω ως κάτι δελεαστικό μέσα από τα τραγούδια σου, τα παιδιά να το βλέπουν ως κάτι ωραίο, ενώ δεν είναι», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Και συνέχισε: «Θα έπρεπε από τη στιγμή που το έχεις ζήσει και λυπάμαι για αυτό, να μην παροτρύνεις να το ζήσουν και οι άλλοι. Αυτό θα έπρεπε να σε κάνει πιο alert, στο να μην ζούνε τα παιδιά πλέον τέτοια πράγματα. Ξέρω τι συμβαίνει εκεί έξω, δεν ζω σε παλάτι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θέλω να το ζήσουν τα παιδιά μου».

«Σίγουρα δεν σε βαραίνει η ευθύνη της ανατροφής των δικών μου των παιδιών, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πόσο χρόνο καταναλώνω για τα παιδιά μου για να τα αναθρέψω σωστά», κατέληξε η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»
Το βίντεο του Γιάννη Καλλιάνου με δάκρυα στα μάτια: «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν»
Ο Πύρρος Δήμας μιλά για την αλλαγή επιθέτου της κόρης του και το θέμα που κάποιοι δημιούργησαν
Το δημόσιο μήνυμα του Γρηγόρη Πετράκου - Μετά τον κορωνοιό, αμφισβητεί και την αφρικανική σκόνη