Η ώρα μηδέν έφτασε για το #MasterChefGR! Aναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής!

Eίναι γεγονός ότι δεν υπήρχε άγχος για το νικητή, αφού και οι δύο φιναλίστ του #MasterChefGR υπήρξαν υποδειγματικοί χαρακτήρες και μάγειρες! Όποιος και να έπαιρνε τα λεφτά κερδισμένη έβγαινε σίγουρα η τηλεόραση!

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά από μία σειρά απαιτητικών μαγειρικών προκλήσεων, οι δυο φιναλίστ Παναγιώτης Κουμουνδούρος και Καλλιόπη Μπεζαντέ άναψαν για μία τελευταία φορά τις κουζίνες τους, ούτως ώστε να δημιουργήσουν το καλύτερο πιάτο τους. Oι τρεις chef κριτές Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχθηκαν τους δύο διεκδικητές του τίτλου του MasterChef στην τελευταία τους δοκιμασία, που έκρινε ποιος ήταν αυτός που κατέκτησε την πρώτη θέση.

Η δοκιμασία αντιγραφής ήταν η σημαντικότερη του τελικού του διαγωνισμού καθώς η δημιουργός του πιάτου ήταν κι εκείνη που έκρινε και βαθμολόγησε τις προσπάθειες των δύο φιναλίστ. Ο λόγος για την κορυφαία Βρετανή chef, Clare Smyth, η οποία αποτελεί τη μόνη γυναίκα με την ανώτατη διάκριση του οδηγού Michelin στη χώρα της. Η ίδια έφερε στους δυο φιναλίστ του MasterChef ένα εξαιρετικής κομψότητας πιάτο, που στόχο είχε να κλέψει τις εντυπώσεις.

Η απαιτητικότητα του πιάτου ανέβασε την αδρεναλίνη στα ύψη κι οι μαγειρικοί πάγκοι της Καλλιόπης και του Παναγιώτη πήραν φωτιά, ούτως ώστε να ανταποκριθούν όσο πιο ψύχραιμα και με καθαρό μυαλό στο ζητούμενο. 

 

Κι ενώ ο μεγάλος τελικός του MasterChef είναι σε εξέλιξη κι όλοι περιμένουν να μάθουν το μεγάλο νικητή, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος άναψε φωτιές λίγο πριν τη live μετάδοση.

Συγκεκριμένα μόλις ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των πιάτων των δύο φιναλίστ, ο σεφ ανέφερε πως μένει να μάθουν το αποτέλεσμα αλλά και κάτι άλλο. «Μένει να ανακοινώσουμε τις υπόλοιπες βαθμολογίες και να μάθουμε αν αληθεύει ότι ο Σωτήρης μπορεί του χρόνου να μην είναι μαζί μας στο MasterChef.»

Εκείνη τη στιγμή όλοι οι κριτές ξέσπασαν σε γέλια, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να αγκαλιάζει τον Σωτήρη Κοντιζά και τον δεύτερο να λέει: «Που το ήξερες;»

Η ώρα της ανακοίνωσης έφτασε και νικητής του MasterChef 2022 αναδείχθηκε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Ο Παναγιώτης συγκέντρωσε 58 βαθμούς συνολικά έναντι των 53 της Καλλιόπης.

 

 

Συγκίνηση, ενθουσιασμός και φυσικά πολλά χαμόγελα επικράτησαν στο πλατό του ριάλιτι μαγειρικής μετά την ανακοίνωση του ονόματος του μεγάλου νικητή!

Με το που ανακοινώθηκε λοιπόν το όνομα του Παναγιώτη Κουμουνδούρου ως του μεγάλου νικητή του φετινού κύκλου του MasterChef απέναντι σε μία πολύ δυνατή αντίπαλό πως ήταν η Καλλιόπη Μπεζαντέ, όλοι άρχισαν να πανηγυρίζουν, τρέχοντας προς το μέρος των δύο μονομάχων για να τους συγχαρούν.

Φυσικά δεν έλειψαν και τα δάκρυα χαράς του νικητή αλλά και εκείνα των δικών του ανθρώπων που ήθελαν να τον δουν στο βάθρο.

Όσο για τους κριτές, έσπευσαν φυσικά και εκείνοι με τη σειρά τους να τον συγχαρούν, χαρίζοντας όμως και μία μεγάλη αγκαλιά στην άξια αντίπαλό του.

Στο τέλος ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε τη διεξαγωγή του επόμενου κύκλου του MasterChef ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παρότρυνε τους πάντες να φάνε, να χορέψουν και να χαρούν το τέλος του φετινού κύκλου.

 

 

 

Οι πρώτες δηλώσεις του νέου MasterChef Παναγιώτη Κουμουνδούρου.

 

 

 

 

Το πρώτο μήνυμα στο Instagram μετά τη νίκη του

Λίγες ώρες μετά το φινάλε του φετινού MasterChef, ο νέος Έλληνας MasterChef άνοιξε ξανά τον λογαριασμό του στο Instagram και έστειλε το πρώτο του μήνυμα.

«Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τα καλά σας λόγια. Εύχομαι και εγώ με τη σειρά μου σε όλους σας πάντα ό,τι επιθυμείτε. Ωραία πράγματα έρχονται» έγραψε ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

 

 

Η πρώτη ανάρτηση της Καλλιόπης

Λίγες ώρες μετά το φινάλε του τελικού, η Καλλιόπη, που έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό, έστειλε το πρώτο της μήνυμα στο Instagram.

«Η ζωή είναι ένα παιχνίδι! Πρέπει να κάνουμε αυτά που αγαπάμε πάντα με χαμόγελο και θα είμαστε νικητές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα! Ευχαριστώ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που με στήριξε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι των 5 μηνών. Ετοιμαστείτε για δυνατές γεύσεις και συγκινήσεις» έγραψε η Καλλιόπη, που ανέβασε παράλληλα και ένα κολάζ με μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και μία από το MasterChef.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό