Καπουτζίδης–Κοζάκου: Tο σχόλιο για διαγωνιζόμενη της #Eurovision που μετάνιωσαν

 

«Tην βλέπουμε κλαμένη να πηγαίνει στα καμαρίνια.  Δεν χρειαζόταν να συμβεί αυτό, αλλά ήταν η επισφράγιση ότι δεν θα κακολογήσουμε ποτέ κανέναν άνθρωπο ή να μιλήσουμε υποτιμητικά»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στον καναπέ του «Στούντιο 4» κάθισαν ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου. Οι δυο τους, είναι τα πρόσωπα που για ακόμη μια φορά θα βρεθούν πίσω από τα μικρόφωνα σχολιασμού της Eurovision και με αφορμή αυτό, μοιράστηκαν με τους δυο παρουσιαστές μερικάάγνωστα περιστατικά που τους έχουν συμβεί τις προηγούμενες χρονιές.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Τους θαυμάζω τους καλλιτέχνες αυτούς, ακόμα και ένα τραγούδι να μην μου αρέσει. Γιατί πολλά τραγούδια δεν είναι ωραία και το σχολιάζεις πάντα. Αλλά μην ξεχνάμε ότι αυτό που κάνουν είναι πάρα πολύ δύσκολο. Να είσαι εκεί και να σε βλέπουν 200 εκατομμύρια άνθρωποι και πόσοι εκεί» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον ρόλο του σχολιαστή που τους έχει ανατεθεί.

Από τη δική της πλευρά. Η Μαρία Κοζάκου εξήγησε ποιος είναι ο λόγος που δεν εκφέρουν άποψη για τις συμμετοχές, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως έχουν μετανιώσει για ένα έμμεσο σχόλιο που έκαναν μία από τις περασμένες χρονιές. «Είναι ένα ηθικής τάξης ζήτημα, το οποίο το συζητάμε συχνά και αφορά και στον δημόσιο λόγο.

Το γεγονός ότι εμείς τα βλέπουμε τα παιδιά, μας κάνει να βλέπουμε και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Άλλοι είναι όντως cool, άλλοι είναι στην κοσμάρα τους, άλλοι είναι εμφανώς αγχωμένοι. Θυμάμαι μια περίπτωση με την Leonora στην Πορτογαλία που ήταν ένα πολύ μέτριο τραγούδι που ήταν ένα πολύ μέτριο τραγούδι και αυτή ήταν κακή. Η ίδια ήταν ταλαντούχα, αλλά ήταν κακή παρουσίαση.

Κάνουμε ένα πολύ έμμεσο χιούμορ «από πού να αρχίσω Leonora μου», για το πόσα λάθη είχε το στήσιμο. Με το που τελειώνει ο ημιτελικός όπου αποκλείεται η Πορτογαλία, βλέπουμε την Leonora κλαμένη να πηγαίνει στα καμαρίνια. Δεν χρειαζόταν να συμβεί αυτό, αλλά ήταν η επισφράγιση ότι δεν θα κακολογήσουμε ποτέ κανέναν άνθρωπο ή να μιλήσουμε υποτιμητικά. Κι ας μη μας ξέρει».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου