Η Amber Heard περιέγραψε με δάκρυα στα μάτια τον βιασμό της με μπουκάλι

 

O Johnny Depp μιλά για την ερμηνεία της ζωής της  - Δείτε την αντίδρασή της όταν ο πήγε να την πλησιάσει στο διάλειμμα! - Νέες φωτογραφίες που τον δείχνουν «λιπόθυμο από αλκοόλ και ναρκωτικά»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«Θυμάμαι να προσπαθώ να μείνω ακίνητη και να σκέφτομαι "Θεέ μου, κάνε να μην είναι σπασμένο το μπουκάλι που βάζει μέσα μου"», κατέθεσε κλαίγοντας και τρέμοντας η 36χρονη - Δείτε τι δήλωσε η πλευρά του Ντεπ μετά την κατάθεση.

 

 

 

Κλαίγοντας, τρέμοντας και με κομμένη ανάσα λόγω συναισθηματικής φόρτισης, η Amber Heard ισχυρίστηκε εχθές ενώπιον του δικαστηρίου όπου εκδικάζεται η μήνυση εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμηση, ότι ο πρώην σύζυγός της, Johnny Depp, την κακοποίησε σεξουαλικά μερικές εβδομάδες μετά τον γάμο τους.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Στην κατάθεσή της, την οποία η νομική ομάδα του 58χρονου σταρ χαρακτήρισε «ερμηνεία ζωής», η 36χρονη αναφέρθηκε στον μεγάλο καυγά του ζευγαριού τον Μάρτιο του 2015 στην Αυστραλία, κατά τον οποίο είχε τραυματιστεί αρκετά σοβαρά ο Johnny Depp στο δάχτυλο, με αποτέλεσμα να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Πριν από λίγες μέρες, ο Depp είχε υποστηρίξει από το εδώλιο του μάρτυρα ότι το δάχτυλό του ακρωτηριάστηκε από ένα μπουκάλι που του πέταξε η Χερντ. Η 36χρονη ωστόσο κατάθεσε ότι δεν είδε καν τον τραυματισμό. Όπως έγινε σαφές στο δικαστήριο, το ζευγάρι διέμενε εκείνο το διάστημα στην Αυστραλία, όπου ο Ντεπ γύριζε μία ακόμη ταινία του franchise «Οι Πειρατές της Καραϊβικής».

 

 

Σύμφωνα με την κατάθεση της Heard, ένα βράδι που ο Depp είχε πάρει μεγάλη ποσότητα χαπιών άρχισε να τη βρίζει και να την κατηγορεί ότι τον απατούσε με τον Έντι Ρεντμέιν (συμπρωταγωνιστή της στο The Danish Girl) και με άλλους ηθοποιούς, κάτι που η ίδια ισχυρίζεται ότι συνήθιζε να κάνει ο τότε σύντροφός της τις περιόδους των καταχρήσεών του.

Η Heard είπε στο δικαστήριο ότι ο Depp ήταν σε κατάσταση εκτός εαυτού, φώναζε, απειλούσε και έβριζε τους συνεργάτες του που πίστευε ότι τον κλέβουν. Όταν έστρεψε την οργή του πάνω της, συνέχισε η 36χρονη, ακολούθησαν φρικιαστικές στιγμές, με τον σταρ αρχικά να τη βρίζει και να της πετάει μπουκάλια και μετά να την κολλάει στο ψυγείο και να της σφίγγει τον λαιμό, λέγοντάς της ότι μετάνιωσε που την παντρεύτηκε ενώ όλοι του έλεγαν να μην το κάνει, και ουρλιάζοντας ότι του κατέστρεψε τη ζωή.

«Κοιτούσα τα μάτια του και δεν τον έβλεπα πια. Δεν ήταν εκείνος. Δεν έχω ξαναφοβηθεί τόσο στη ζωή μου. Με κοιτούσε. Προσπαθούσα να τον κάνω να συνειδητοποιήσει ότι ήμουν εγώ απέναντί του. Να φτάσω στον Τζόνι», ανέφερε η Χερντ στο δικαστήριο, εξηγώντας ότι όλες οι προσπάθειές της να του δείξει ότι πραγματικά την πονούσε έπεσαν στο κενό.

 

 

Η συνέχεια της αφήγησης είναι πραγματικά σοκαριστική: «Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να είμαι ξαπλωμένη με την πλάτη στο τραπέζι και να κοιτάζω το μπλε φως. Νόμιζα ότι μου έριχνε γροθιές. Ένιωθα την πίεση στο ηβικό οστό μου και έβλεπα το χέρι του να κινείται. Έμοιαζε σαν να μου ρίχνει μπουνιές. Αισθανόμουν μόνο την πίεση... Δεν θυμάμαι τι είπε, θυμάμαι απλώς ότι παρέμενα ακίνητη, μη θέλοντας να κινηθώ. Θυμάμαι να κοιτάζω το δωμάτιο, όλα τα σπασμένα μπουκάλια και ποτήρια. Θυμάμαι ότι δεν ήθελα να κουνηθώ γιατί δεν ήξερα εάν ήταν σπασμένο, δεν ήξερα εάν το μπουκάλι που έβαζε μέσα μου ήταν σπασμένο. Δεν μπορούσα να το νιώσω, δεν ένιωθα πόνο, δεν ένιωθα τίποτα. Υπήρχαν τόσα σπασμένα γυαλιά τριγύρω, που δεν ήξερα αν θα μπορούσε και ο ίδιος να καταλάβει εάν είναι σπασμένο ή όχι. Σκεφτόμουν "Θεέ μου, κάνε να μην είναι σπασμένο". Δεν ξέρω τι συνέβη μετά, ούτε πώς κατέβηκα από το τραπέζι. Θυμάμαι απλώς να βρίσκομαι στο μπάνιο, να κάνω εμετό. Θυμάμαι πώς ακουγόταν η φωνή μου. Έχασα τον έλεγχο της κύστης μου. Θυμάμαι να κάνω εμετό, και στο πάτωμα υπήρχε αίμα».

Η Heard είπε ότι το επόμενο πρωί που ξύπνησε άκουσε μουσική του Marilyn Manson στη διαπασών. Αμέσως κατάλαβε ότι ο Depp δεν είχε κοιμηθεί το βράδυ. Κοιτώντας τριγύρω, είδε πως είχε γράψει στους τοίχους «μηνύματα» για εκείνη με ξεραμένο αίμα και με μπογιά. Το σπίτι ήταν σε κακά χάλια, με τον σταρ να έχει καταστρέψει πίνακες που είχε ζωγραφίσει εκείνη και το πάτωμα να είναι γεμάτο σπασμένα γυαλιά.

«Είχε το χέρι του τυλιγμένο σε κουρέλια. Νομίζω ότι τα έβγαλε και μου έδειξε (το δάχτυλό του) σαν να μου έλεγε, είδες τι έπαθα εξαιτίας σου; Κατάλαβα ότι είχε χρησιμοποιήσει το δάχτυλό του ως πινέλο», είπε η Heard, εξηγώντας ότι στη συνέχεια κάλεσαν τον βοηθό του να τον παραλάβει και να τον πάει στο νοσοκομείο.

 

 

 ​

Νέες φωτογραφίες του Johnny Depp από το διάστημα που ήταν ακόμα μαζί παρουσίασε στο δικαστήριο η Amber Heard, με την ηθοποιό να ισχυρίζεται ότι ο λόγος που τις τράβηξε ήταν επειδή ο πρώην σύζυγός της δεν πίστευε ή αρνιόταν να παραδεχθεί πόσο εκτός ελέγχου ήταν ο εθισμός του με αλκοόλ και ναρκωτικά.

Η 36χρονη ισχυρίζεται ότι το φωτογραφικό υλικό που υποβλήθηκε στο δικαστήριο ως αποδεικτικό στοιχείο δείχνει τον Ντεπ λιπόθυμο μετά από χρήση αλκοόλ, χαπιών ή άλλων ναρκωτικών ουσιών.

Όπως εξήγησε τη δεύτερη ημέρα της κατάθεσής της στην πολύκροτη δίκη στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια της σχέσης της με τον Depp είχε αρχίσει να παρατηρεί ένα «μοτίβο αλλαγών στη συμπεριφορά» του, που περιέπλεκαν σε μεγάλο βαθμό την κοινή τους ζωή, «ανάλογα με την ουσία που έπαιρνε».

«Ο μόνος τρόπος να καταλάβω κάθε φορά τι είχε πάρει ήταν να αναζητώ στοιχεία» είπε εχθές από το εδώλιο του μάρτυρα η 36χρονη, εις βάρος της οποίας ο Johnny Depp.

«Λιποθυμούσε, αρρώσταινε και έχανε τον έλεγχο της συμπεριφοράς του. Τότε κάποιος τον μάζευε, τον καθάριζε και διόρθωνε τις ζημιές. Μετά είτε δεν μπορούσε να θυμηθεί, είτε το αρνιόταν, είτε με κατηγορούσε ότι μιλούσα για πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ. Και δεν υπήρχε κανείς να με υποστηρίξει. Υπήρχε μόνο αυτός, οι υπάλληλοί του, όλοι όσοι τον φρόντιζαν και απέναντί τους μονάχα ο λόγος μου. Γι' αυτό άρχισα να τραβάω φωτογραφίες, για να δείξω ότι αυτά τα πράγματα συνέβαιναν πραγματικά» είπε στην κατάθεσή της η ηθοποιός..

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ξεκίνησε να φωτογραφίζει τον Ντεπ γύρω στα δύο χρόνια σχέσης, σε μια περίοδο που αναζητούσε στοιχεία για το αν ο σταρ είχε ξαναρχίσει ή όχι τα ναρκωτικά.

«Συγκέντρωνα στοιχεία προκειμένου να μπορέσω να καταλάβω τι αντιμετώπιζα... Έχοντας κατανοήσει πώς λειτουργεί ο εθισμός, ήξερα ότι πρέπει να πιάσεις πάτο, να δεις τις συνέπειες του εθισμού σου για να αρχίσει να γίνεσαι καλά» είπε στο δικαστήριο η ηθοποιός.

Οι φωτογραφίες που παρουσιάστηκαν εχθές τον δικαστήριο δείχνουν τον ηθοποιό να κοιμάται σε καρέκλες και στο πάτωμα, με την Χερντ να ισχυρίζεται ότι τραβήχτηκαν μετά από εκτεταμένη κατανάλωση αλκοόλ ή μετά από χρήση ναρκωτικών από τον 58χρονο.

 

    

 

 

 

 

 

Σε νέα δήλωσή της, η νομική πλευρά του Johnny Depp σημείωσε ότι η πρωταγωνίστρια του «Aquaman» έδωσε «ερμηνεία ζωής» στο εδώλιο, υπενθυμίζοντας ότι «ιστορίες κακοποίησης» της Χερντ διανθίζονται συνεχώς με νέες λεπτομέρειες που τη βολεύουν, ενώ αντιθέτως οι αναμνήσεις του Ντεπ από εκείνη τη νύχτα παραμένουν ακριβώς ίδιες τα τελευταία έξι χρόνια. Η δήλωση κλείνει με μια προειδοποίηση προς την Amber Heard ότι, κατά την αντεξέταση, οι δικηγόροι του σταρ θα αναδείξουν τις πολλές εφαλμένες δηλώσεις που η ίδια προσπάθησε να παρουσιάσει ως γεγονότα στην μπερδεμένη κατάθεσή της.

 

 

 

Ο 58χρονος σταρ κατευθύνθηκε προς τη μεριά της 36χρονης στο διάλειμμα μετά τη σοκαριστική της κατάθεση, κατά την οποία η Ηeard ισχυρίστηκε ότι ο Depp τη βίασε με μπουκάλι μερικές εβδομάδες μετά τον γάμο τους.

Παραλίγο να έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο εχθές η Amber Heard και ο Johnny Depp όταν, μετά από μία ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά κατάθεση της 36χρονης, το δικαστήριο έκανε διάλειμμα και οι δυο τους κόντεψαν να «πέσουν» ο ένας πάνω στον άλλον.

Την ώρα που είχε κατέβει η 36χρονη από το εδώλιο, ο Depp, που είναι σχεδόν τυφλός από το αριστερό μάτι και έχει περιορισμένη όραση από το δεξί, άρχισε να κινείται προς τη μεριά της Heard. Όπως μπορεί να δει κανείς στο βίντεο, εκείνη τη στιγμή παραλίγο να υπάρξει οπτική επαφή ανάμεσα στους δύο πρώην συζύγους και νυν αντίδικους, κάτι που ο Depp απέφευγε επιμελώς κατά τη χθεσινή κατάθεση της πρώην αγαπημένης του, κρατώντας χαμηλωμένο το κεφάλι και κρατώντας συνεχώς σημειώσεις...

Η Heard, με μια φοβισμένη έκφραση στο πρόσωπό της, έκανε ένα βήμα πίσω από τον πρώην της, προτού ένας υπάλληλος του δικαστηρίου βάλει το χέρι του μπροστά από το στήθος του Ντεπ για να τον κατευθύνει προς την άλλη πλευρά. Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» ανασήκωσε τους ώμους του αδιάφορα και γύρισε την πλάτη του στην Χερντ, καθώς μια άλλη υπάλληλος τη συνόδευε στη θέση της.

Σύμφωνα με τη New York Post, μετά την «παρολίγο συνάντηση», ο Depp βγήκε έξω για τσιγάρο, ενώ η Heard παρέμεινε στη θέση της καθ' όλη τη διάρκεια του 15λεπτου διαλείμματος.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»