Το αληθινό πρόσωπο - πρότυπο, μιας πραγματικής ηρωίδας στους «Πρωταγωνιστές»

 

Καθηλώνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Επέστρεψε στο σημείο που δέχτηκε την επίθεση - Οι εικόνες σοκ από το χειρουργείο – Χωρίς μάσκα περιγράφει τις φρικτές μέρες στο νοσοκομείο

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε για πρώτη φορά χωρίς την μάσκα της στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε στην Καλλιθέα.  

Η 36χρονη μίλησε στον Σταύρο Θεοδωράκη για την καθημερινότητά της πριν και μετά την μοιραία στιγμή που της άλλαξε όλη τη ζωή.

Οι φωτογραφίες από τα δέκα εφιαλτικά χειρουργεία που αναγκάστηκε να υποβληθεί μετά την επίθεση είναι σοκαριστικές…

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Παλιοσπύρου – για πρώτη φορά χωρίς την προστατευτική μάσκα της – υποδέχεται στο σπίτι της τον Σταύρο Θεοδωράκη και περιγράφει τις φρικτές πρώτες ημέρες στο νοσοκομείο και εξηγεί την άρνηση της, για πολύ καιρό, να δει το πρόσωπο της στον καθρέφτη.

«Τα πρώτα βράδια στο νοσοκομείο είχαν πολύ πόνο, πολλά ερωτηματικά, απελπισία. Προσπαθούσα απλά να κρατηθώ στη ζωή. Είμαι μεγάλη λάτρης της ζωής αλλά μέσα στο νοσοκομείο έκανα τη σκέψη πώς μπορούν κάποιοι να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Θυμάμαι αυτό το συναίσθημα και αυτή τη σκέψη, σαν να βρέθηκα και εγώ σε αυτό το σημείο. Σου φαίνεται λυτρωτικό. Τα βράδια έβλεπα όμορφα όνειρα, έβλεπα να είμαι με τους φίλους μου διακοπές και να διασκεδάζω…» εξομολογήθηκε η Ιωάννα.

«Ήταν λίγες μέρες πριν βγω από το νοσοκομείο. Οι γιατροί και οι ψυχολόγοι με πίεζαν αρκετές μέρες πιο πριν να κάνω το βήμα και να δω το πρόσωπό μου. Εγώ δεν ήθελα καθόλου, φοβόμουν πολύ αυτό που θα αντικρίσω. Ούτε τα χέρια μου δεν είχα δει, το απέφευγα. Προσπαθούσα να κερδίσω χρόνο. Έφτασε η ώρα, εννοείται ότι ήθελα να το κάνω με τη γιατρό μου. Ήθελα να είναι εκεί για μένα. Θυμάμαι ότι στην τουαλέτα στο νοσοκομείο είχε καθρέφτη και τους τρεις μήνες ήταν καλυμμένος γιατί δεν ήθελα να δω το πρόσωπό μου. Είχα την επιλογή να κοιτάξω τον εαυτό μου, όμως δεν τόλμησα ποτέ…

Μου έδωσε ένα στρογγυλό καθρεφτάκι, είδα τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτα, κράτησα την αναπνοή μου και λέω οκ… Δεν πίεσα τον εαυτό μου πάρα πολύ» τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη, επιστρέφει στην Καλλιθέα στο σημείο επίθεσης και περιγράφει τι ακριβώς έγινε την 20η Μαΐου του 2020…

«Δεν μου φώναξε κάτι… Κοιτούσα και περίμενα το ασανσέρ. Σε κλάσματα δευτερολέπτου κατάλαβα τι έγινε. Το πρώτο πράγμα που λειτούργησε ήταν η όσφρηση, ένιωσα αυτή την απαίσια χημική βαριά μυρωδιά. Κατάλαβα αμέσως τι έγινε. Κάψιμο, πόνοι αφόρητοι. Έφυγε τρέχοντας. Όταν έφτασα στο φαρμακείο φώναζα Θεέ μου βοήθησε με…

Με κοιτούσαν με απορία, μέχρι που από τα ουρλιαχτά μου τους τρόμαξα και άρχισαν να κινητοποιούνται. Έβλεπα στο νιπτήρα να πέφτουν τα μαλλιά μου, καιγόμουν… Στο νοσοκομείο είχα καταλάβει τι έγινε. Ήξερα ότι ήταν καυστικό υγρό, αλλά όχι βιτριόλι. Στο νοσοκομείο έχασα τελείως τη ψυχραιμία μου. Ένιωσα ασφάλεια με τους γιατρούς και στη συνέχεια κατέρρευσα…» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

 

 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, η οποία είδε τη ζωή της να αλλάζει από τη μια στιγμή στην άλλη όταν πριν δύο χρόνια δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι, δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χωρίς να φοράει την προστατευτική μάσκα της.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ο Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος έκανε την αρχική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έγραψε: 

«”Τι αξία έχει να συζητάμε ξανά για την Ιωάννα;”, με ρώτησε ένας φίλος.

Έχει και θα στο αποδείξω σε λίγες ώρες στους Πρωταγωνιστές.

Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Η αντίδραση της όμως, είναι αυτή που την κάνει ηρωίδα.

Αφού μάζεψε τα κομμάτια της – με την βοήθεια κυρίως γιατρών του δημοσίου συστήματος υγείας – έκανε ξανά ντου στην ζωή.

Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους, υπερασπίζεται αξίες που έχουμε ανάγκη: Πραότητα, καλοσύνη, αλληλεγγύη, υπερηφάνεια».

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αυτή τη φορά μας δείχνει το άλλο της προφίλ, χωρίς να χάνει στιγμή το χαμόγελό της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ξεσήκωσε η «σατανίστρια» Ιρλανδία με την πεντάλφα - Έξαλλη η εκκλησία: «5 ηρεμιστικά έδωσα σε αρχιμανδρίτη»
Ελευθερία Ελευθερίου για τη συμμετοχή της στη #Eurovision το 2012: «Έχω κενά μνήμης από εκείνες τις ημέρες»
Έλενα Τσαγκρινού: «Ο λόγος που δεν φτάσαμε τριάδα με το El Diablo ήταν λόγω του τίτλου»
Η αντίδραση της legendary Έλενας Παπαρίζου, τη στιγμή που η iconic Ελένη Φουρέιρα αποθεώνεται με το Fuego
H Ελένη Φουρέιρα πετάχτηκε από την καρέκλα τσιρίζοντας, για την επιτυχία της Silias Kapsi για την Κύπρο!
Η κατανομή των 10 φιναλίστ του Α’ Ημιτελικού στον Τελικό της #Eurovision 2024! Στο δεύτερο μισό η Κύπρος!
Η Μαρίνα Σάττι εξηγεί για το μονοπλάνο στη συμμετοχή της Ελλάδας στην #Eurovision 2024
#SurvivorGR: Νεύρα και εντάσεις και στους δύο πάγκους με την κόντρα Φάνη-Γκιουλέκα και ο νέος υποψήφιος
Μυστική αποστολή εις Αίγυπτον: H ιστορία των σοβιετικών πυραύλων SAM τους οποίους αγόρασε η Κύπρος
Η Κύπρος στον Μεγάλο Τελικό της 68ης #Eurovision! Αυτές είναι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν!