Οι έξι παίκτες που οδηγήθηκαν απευθείας στην τελική δεκάδα του #MasterChefGR!

#MasterChefGR: Η σκληρή κριτική στις δυο ομάδες και η νίκη που κρίθηκε στον... πόντο! Το «κυνήγι» της δεκάδας: Η πρώτη δοκιμασία ασυλίας!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 28 Απριλίου, Kόκκινη ομάδα και Mπλε περίμεναν με ανυπομονησία την ετυμηγορία των τριών κριτών, οι οποίοι και τους επεσήμαναν τα λάθη τους, ώστε να μην τα επαναλάβουν στο μέλλον. Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της συγκεκριμένης εβδομάδας -όπως και η κάθε εβδομάδα έχει θεματική- ήταν η ιταλική κουζίνα, με τους περισσότερους από τους παίκτες να δηλώνουν άμεσα τον ενθουσιασμό τους για αυτό.

Η ομαδική δοκιμασία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, με την μπλε και την κόκκινη ομάδα να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία και, με αυτόν τον τρόπο, την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Για την Μπλε ομάδα, αρχηγός ήταν η Ελισάβετ, ενώ για την κόκκινη ο Γιάννος.

Το πιάτο με την μπρουσκέτα των Μπλε κρίθηκε ως εκτός θέματος, αλλά και το πιάτο με τα νιόκι των Κόκκινων ως ακριβώς το ίδιο, μιας και η παρασκευή δεν παρέπεμπε στην ιταλική κουζίνα. Μετά την βαθμολογία των τριών πιάτων, η Mπλε ομάδα υπερείχε έναντι των Κόκκινων με μόλις έναν βαθμό, μιας και η βαθμολογία ήταν 67 έναντι 66.

Όλα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια, μιας και στα δυο γλυκά τα λάθη δεν ήταν πολλά. Η ομάδα, που τελικά κατάφερε να κερδίσει την ασυλία για αυτήν την εβδομάδα ήταν η κόκκινη ομάδα, μιας και κέρδισαν με μόλις 6 βαθμούς διαφορά έναντι των Mπλε.

Οι έξι παίκτες της Kόκκινης ομάδας ήταν και εκείνοι, που απευθείας οδηγήθηκαν στην τελική δεκάδα!

 

 

Οι νικητές απολαμβάνουν αυθεντικό ιταλικό φαγητό δια χειρός Μάγκυς Ταμπακάκη

 

 

 

Mετά από την ήττα των Μπλε στην ομαδική δοκιμασία, οδηγούνται σε δοκιμασία ασυλίας, όπου νικητής θα ήταν ένας, ο οποίος και θα περνούσε απευθείας στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού. 

Καθώς περνούν οι εβδομάδες, βλέπουμε ότι οι παίκτες έχουν ξεκινήσει να ξεπερνούν τον εαυτό τους και να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να καταφέρουν να προχωρήσουν στο MasterChef.

Αυτή η εβδομάδα στο MasterChef είχε άρωμα Ιταλίας, μιας και η θεματική είχε να κάνει με την Ιταλική κουζίνα, κάτι που είχε ενθουσιάσει πολύ τους παίκτες. Μετά την απαιτητική ομαδική δοκιμασία, οι Κόκκινοι αναδείχθηκαν νικητές με έξι βαθμούς διαφορά και έτσι οι Μπλε οδηγήθηκαν σε δοκιμασία ασυλίας.

Η δοκιμασία ασυλίας είχε να κάνει με Ιταλικές μακαρονάδες και οι παίκτες είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε pesto, arabiata και μακαρονάδα με ελιές. Οι παίκτες έπρεπε να παρασκευάσουν δυο μακαρονάδες, σε χρόνο μόλις 30 λεπτά και η μια καλύτερη προσπάθεια, θα ήταν και εκείνη, που θα κατάφερνε να κερδίσει την πολυπόθητη ασυλία και το εισητήριο για την τελική δεκάδα.

Όταν έφτασε η στιγμή της κρίσης και πιο συγκεκριμένα η σειρά του Δημήτρη Ταϊρίδη να παρουσιάσει τα πιάτα του, η τύχη φάνηκε ότι δεν ήταν με το μέρος του. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η μια του μακαρονάδα ήταν αρκετά καυτερή, με αποτέλεσμα να κάψει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ σε εκείνη με τις ελιές, ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε ένα κουκούτσι.

Σε δηλώσεις του Μπόμπαινα στην κάμερα, ο ίδιος έβαλε τα γέλια και είπε «Το ζήσαμε και αυτό, σας την έφερα γατάκια»

 

 

 

Το trailer 69ου επεισοδίου - Παρασκευή 29.4.2022

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»