Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

Οι έξι παίκτες που οδηγήθηκαν απευθείας στην τελική δεκάδα του #MasterChefGR!

  29/04/2022 08:40
Οι έξι παίκτες που οδηγήθηκαν απευθείας στην τελική δεκάδα του #MasterChefGR!

Οι έξι παίκτες που οδηγήθηκαν απευθείας στην τελική δεκάδα του #MasterChefGR!

  29/04/2022 08:40

#MasterChefGR: Η σκληρή κριτική στις δυο ομάδες και η νίκη που κρίθηκε στον... πόντο! Το «κυνήγι» της δεκάδας: Η πρώτη δοκιμασία ασυλίας!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στο επεισόδιο της Πέμπτης 28 Απριλίου, Kόκκινη ομάδα και Mπλε περίμεναν με ανυπομονησία την ετυμηγορία των τριών κριτών, οι οποίοι και τους επεσήμαναν τα λάθη τους, ώστε να μην τα επαναλάβουν στο μέλλον. Υπενθυμίζεται ότι το θέμα της συγκεκριμένης εβδομάδας -όπως και η κάθε εβδομάδα έχει θεματική- ήταν η ιταλική κουζίνα, με τους περισσότερους από τους παίκτες να δηλώνουν άμεσα τον ενθουσιασμό τους για αυτό.

Η ομαδική δοκιμασία ήταν ιδιαίτερα απαιτητική, με την μπλε και την κόκκινη ομάδα να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να καταφέρουν να κερδίσουν την ασυλία και, με αυτόν τον τρόπο, την παραμονή τους στον διαγωνισμό. Για την Μπλε ομάδα, αρχηγός ήταν η Ελισάβετ, ενώ για την κόκκινη ο Γιάννος.

Το πιάτο με την μπρουσκέτα των Μπλε κρίθηκε ως εκτός θέματος, αλλά και το πιάτο με τα νιόκι των Κόκκινων ως ακριβώς το ίδιο, μιας και η παρασκευή δεν παρέπεμπε στην ιταλική κουζίνα. Μετά την βαθμολογία των τριών πιάτων, η Mπλε ομάδα υπερείχε έναντι των Κόκκινων με μόλις έναν βαθμό, μιας και η βαθμολογία ήταν 67 έναντι 66.

Όλα κρίθηκαν στη λεπτομέρεια, μιας και στα δυο γλυκά τα λάθη δεν ήταν πολλά. Η ομάδα, που τελικά κατάφερε να κερδίσει την ασυλία για αυτήν την εβδομάδα ήταν η κόκκινη ομάδα, μιας και κέρδισαν με μόλις 6 βαθμούς διαφορά έναντι των Mπλε.

Οι έξι παίκτες της Kόκκινης ομάδας ήταν και εκείνοι, που απευθείας οδηγήθηκαν στην τελική δεκάδα!

Οι νικητές απολαμβάνουν αυθεντικό ιταλικό φαγητό δια χειρός Μάγκυς Ταμπακάκη

Mετά από την ήττα των Μπλε στην ομαδική δοκιμασία, οδηγούνται σε δοκιμασία ασυλίας, όπου νικητής θα ήταν ένας, ο οποίος και θα περνούσε απευθείας στην τελική δεκάδα του διαγωνισμού. 

Καθώς περνούν οι εβδομάδες, βλέπουμε ότι οι παίκτες έχουν ξεκινήσει να ξεπερνούν τον εαυτό τους και να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων τους, για να καταφέρουν να προχωρήσουν στο MasterChef.

Αυτή η εβδομάδα στο MasterChef είχε άρωμα Ιταλίας, μιας και η θεματική είχε να κάνει με την Ιταλική κουζίνα, κάτι που είχε ενθουσιάσει πολύ τους παίκτες. Μετά την απαιτητική ομαδική δοκιμασία, οι Κόκκινοι αναδείχθηκαν νικητές με έξι βαθμούς διαφορά και έτσι οι Μπλε οδηγήθηκαν σε δοκιμασία ασυλίας.

Η δοκιμασία ασυλίας είχε να κάνει με Ιταλικές μακαρονάδες και οι παίκτες είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε pesto, arabiata και μακαρονάδα με ελιές. Οι παίκτες έπρεπε να παρασκευάσουν δυο μακαρονάδες, σε χρόνο μόλις 30 λεπτά και η μια καλύτερη προσπάθεια, θα ήταν και εκείνη, που θα κατάφερνε να κερδίσει την πολυπόθητη ασυλία και το εισητήριο για την τελική δεκάδα.

Όταν έφτασε η στιγμή της κρίσης και πιο συγκεκριμένα η σειρά του Δημήτρη Ταϊρίδη να παρουσιάσει τα πιάτα του, η τύχη φάνηκε ότι δεν ήταν με το μέρος του. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η μια του μακαρονάδα ήταν αρκετά καυτερή, με αποτέλεσμα να κάψει τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, ενώ σε εκείνη με τις ελιές, ο Σωτήρης Κοντιζάς βρήκε ένα κουκούτσι.

Σε δηλώσεις του Μπόμπαινα στην κάμερα, ο ίδιος έβαλε τα γέλια και είπε «Το ζήσαμε και αυτό, σας την έφερα γατάκια»

Το trailer 69ου επεισοδίου - Παρασκευή 29.4.2022

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας