Έτσι απάντησε η Νατάσα Καλογρίδη για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

 

«Δεν έφταιγα εγώ για την έκθεση. Εσείς μουρλαθήκατε όλοι, δεν ξέρω τι πάθατε. Εσείς θα μου πείτε»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Νατάσα Καλογρίδη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πολλά. Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, με τον οποίο η ηθοποιός διατηρούσε σχέση δεν θα μπορούσε να λείπει από την κουβέντα τους…

«Όλες οι μεγάλες μου σχέσεις ήταν άνθρωποι – θέλει μια ψυχανάλυση αυτό – που δεν ήθελα να τους ξέρω. Δεν μου έκαναν καθόλου. Πώς γινόταν… Ξαφνικά ήμασταν ζευγάρι! Δεν σπρώχνω τις σχέσεις, γεννήθηκα μέσα σε σχέση» ανέφερε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε για εκείνη την περίοδο της έντονης δημοσιότητας, η Νατάσα Καλογρίδη είπε χαρακτηριστικά:«Δεν έφταιγα εγώ για την έκθεση. Εσείς μουρλαθήκατε όλοι, δεν ξέρω τι πάθατε. Εσείς θα μου πείτε», είπε απευθυνόμενη στους δημοσιογράφους.

«Συνάντησα έναν άνθρωπο, μέναμε στην ίδια πολυκατοικία, απλά τα πράγματα. Κάποια στιγμή βγήκαμε, τα είπαμε, τα ξανά είπαμε, είναι ένας άνθρωπος με ένα πνεύμα…».  

Στην ερώτηση για το αν μένουν ακόμα στην ίδια πολυκατοικία, η Νατάσα Καλογρίδη απάντησε: «Πρόσφατα μεταφέρθηκε το γραφείο του από την πολυκατοικία».

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η ίδια θεωρεί πως όλος αυτός ο πανικός που επικράτησε, προκλήθηκε από το ότι δεν έδωσε ποτέ μια ξεκάθαρη απάντηση για το τι συμβαίνει μεταξύ τους.

Όταν ρωτήθηκε για το πιο αστείο περιστατικό που της συνέβη, σε όλη αυτή την περίοδο της υπερέκθεσης και του κυνηγητού από τους παπαράτσι, η Νατάσα Καλογρίδη θυμήθηκε ένα συμβάν στις Μαλδίβες.

«Ήμασταν στις Μαλδίβες. Έξω γινόταν χαμός. Σε κάποια στιγμή, ενεπλάκη ένας άνθρωπος της ασφάλειας του αεροδρομίου. Μου είπαν "εσύ θα φύγεις από εκεί" κι εγώ δεν καταλάβαινα τι γινόταν. Όλα αυτά έγιναν για να μην μας έχουν μαζί σε φωτογραφία στο αεροδρόμιο. Γιατί; Δεν ξέρω», είπε αρχικά.

«Εγώ δεν είχα πρόβλημα να βγω φωτογραφία, αφού ήδη είχαν βγει τόσα πράγματα. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί ενεπλάκη αυτός ο άνθρωπος, για να μπορέσει να να το οργανώσει και να μην υπάρχει κοινή μας φωτογραφία. Υπήρχαν ήδη φωτογραφίες, υπήρχε υλικό», δήλωσε η Νατάσα Καλογρίδη

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega