Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023 | Επικοινωνία
Facebook Header Button  Tweeter Header Button   Youtube Header Button Instagram Header Button
trans gif

«Έφτασα μέχρι την Ελβετία. Στα 36 ο γιατρός μου είπε πως δεν θα κάνω ποτέ παιδί»

  29/04/2022 09:50
«Έφτασα μέχρι την Ελβετία. Στα 36 ο γιατρός μου είπε πως δεν θα κάνω ποτέ παιδί»

«Έφτασα μέχρι την Ελβετία. Στα 36 ο γιατρός μου είπε πως δεν θα κάνω ποτέ παιδί»

  29/04/2022 09:50

Μάρω Κοντού: «Έχω κλείσει 63 χρόνια στο θέατρο» «Πέταξα το μονόπετρο και τη βέρα του εφοπλιστή στη θάλασσα»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Αννίτα Πάνια υποδέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή «Ανοιχτά» τη Μάρω Κοντού.

Μιλάει για τα παιδικά της χρόνια, για τον ελληνικό κινηματογράφο και τις μαγικές στιγμές που έχει ζήσει, αλλά και για τους έρωτες της ζωής της. «Έχω κλείσει 63 χρόνια στο θέατρο», δήλωσε η Μάρω Κοντού, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως έχει κάνει στη ζωή της μόνο ένα face lifting. Μάλιστα, τόνισε πως μετά τα 50 έκανε το εσωτερικό της ψάξιμο.

Περιγράφει τα παιδικά της χρόνια στο Κουκάκι και αποκαλύπτει πως έχασε τον πατέρα της στην τρυφερή ηλικία των δύο ετών. Φυσικά, θυμάται και την αντίδραση της οικογένειας της, όταν έμαθαν ότι θα ασχοληθεί με τον χορό και την υποκριτική.

Η Μάρω Κοντού εξιστορεί και την πρώτη της συνάντηση με τον Δημήτρη Χόρν και μιλάει για τους θρύλους του ελληνικού κινηματογράφου, τον Ντίνο Ηλιόπουλο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Αλέκο Αλεξανδράκη και φυσικά το καλλιτεχνικό της ταίρι, που δεν είναι άλλο, από τον Γιώργο Κωνσταντίνου.

Η Μάρω Κοντού, αποκάλυψε πως πλέον έχει χαθεί με τη Μαίρη Χρονοπούλου, χωρίς ωστόσο να έχει συμβεί κάτι.

Η μεγάλη πρωταγωνίστρια αναφέρεται και στους μεγάλους έρωτες της ζωής της και αποκαλύπτει πως διέλυσε τον αρραβώνα που είχε με γνωστό εφοπλιστή για τα μάτια του πρώτου της συζύγου, του κινηματογραφιστή Αριστείδη Καρύδη-Φούκς.

«Έπρεπε πάντα να δώσω εγώ το σήμα για να ξεκινήσει το φλερτ», είπε η Μάρω Κοντού, ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε ότι γνωρίστηκε με τον άντρα της, όταν ήταν κομπάρσα σε ταινία. Ακόμα, αποκάλυψε πως διέλυσε τον αρραβώνα με γνωστό εφοπλιστή για τα μάτια του πρώτου της συζύγου, λέγοντας στην Αννίτα Πάνια, πως πέταξε το μονόπετρο και τη βέρα του εφοπλιστή στη θάλασσα.

Η Μάρω Κοντού για τις «αλητείες» που έχει κάνει στη ζωή της

«Έχω παρακολουθήσει άντρα όταν ήμουν ερωτευμένη», αποκάλυψε η Μάρω Κοντού στην Αννίτα Πάνια, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις ουσίες λέγοντας πως δεν έχει δοκιμάσει τίποτα.

Η Μάρω Κοντού εξομολογείται στην Αννίτα και πολύ προσωπικές ιστορίες, όπως όταν ταξίδεψε στην Ελβετία, στην προσπάθειά της να κάνει ένα παιδί. Ακόμα, αποκαλύπτει τις «μικρές αλητείες» που έχει κάνει στη ζωή της και περιγράφει τη βραδινή παρακολούθηση σε σύντροφό της, όταν κατάλαβε ότι εκείνος έχει μυστικά.

«Σε έναν από τους δύο γάμους μου είπα να κοιτάξω το θέμα μου τα ορμονικά. Ήμουν στα 36 κι ερωτευμένη πάρα πολύ. Όταν του είπα από την αρχή ότι δεν κάνω παιδιά, μου είπε να πάμε στην Ελβετία και να δούμε το γιατρό της Σοφία Λόρεν» είπε η Μάρω Κοντού.

«Μου είπε ο Γερμανοελβετός γιατρός δεν θα κάνετε ποτέ παιδί κι όποιος σας πει να το δοκιμάσετε, θα του πάρετε το κεφάλι. Εν αντιθέσει θα είστε νεότεροι από τις συνομήλικές σας και δεν θα πάθετε ποτέ καρκίνο. Το πέταξα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδί» πρόσθεσε η Μάρω Κοντού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πίσω στην αρχή της σελίδας