O εκνευρισμένος Αλέξης Κούγιας έκλεισε κατάμουτρα το τηλέφωνο στην Γερμανού

 


Μετωπική σύγκρουση Αλέξη Κούγια - Ιωάννη Βλάχου: «Να μην με διακόπτετε είπα! Σας είπα μη με διακόψετε πάλι»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στην τηλεφωνική γραμμή της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε σήμερα ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος βρισκόταν σε δικαστήριο εκτός Αθήνας και βγήκε από την αίθουσα προκειμένου να μιλήσει στην εκπομπή.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ο γνωστός ποινικολόγος ρωτήθηκε για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη τον οποίο εκπροσωπεί αλλά και όσα συνέβησαν χθες κατά τη διάρκεια της δίκης. 

Ωστόσο κάθε φορά που κάποιος από την εκπομπή προσπαθούσε να θέσει κάποιο ερώτημα στον Αλέξη Κούγια εκείνος εμφανιζόταν ιδιαίτερα εκνευρισμένος.

Κάποια στιγμή μάλιστα και ενώ η Ναταλία Γερμανού προσπαθούσε να τον ρωτήσει κάτι ο Αλέξης Κούγιας έκλεισε το τηλέφωνο με την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να μην εκπλήσσονται  αφού όπως είπαν είπε όσα ήθελε να πει.

 

 

Ιωάννης Βλάχος: «Καταθέτω μήνυση στον Λιγνάδη για κατοχή πορνογραφικού υλικού»

 

 

 

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ο συνήγορος του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Αλέξης Κούγιας.

«Το υλικό στο οποίο αναφέρεται ο κ. Βλάχος έχει αξιολογηθεί από τη δικαιοσύνη & δε βρέθηκε τίποτα αξιόποινο»

Αναφερόμενος στις αποκαλύψεις του Γιάννη Βλάχου, δικηγόρου δύο εκ των φερόμενων ως θυμάτων του ηθοποιού, ο κ. Κούγιας σημείωσε ότι «Μου κάνει εντύπωση ότι ένας δικηγόρος που χειρίζεται την υπόθεση ένα χρόνο ανακαλύπτει μετά από ένα χρόνο υλικό που υπάρχει στη δικογραφία, το οποίο αξιολογήθηκε από τη δικαιοσύνη και δε βρέθηκε τίποτα αξιόποινο. Και έρχεται αυτός ο δικηγόρος, αποδεικνύοντας ότι μάλλον δε γνωρίζει το υλικό της δικογραφίας, και λέει ότι θα κάνει μήνυση για αυτό το υλικό. Αυτό το υλικό είναι γνωστό σε όλους μας εδώ και ένα χρόνο. Είχε βρεθεί ένα κινητό με φωτογραφίες ανθρώπων που δεν έχει καμία σχέση με ανήλικους. Δεν είναι πορνογραφικό υλικό. Το υλικό αυτό το γνωρίζω, δε γνωρίζω να υπάρχει πορνογραφικό υλικό. Αυτά βρέθηκαν σε ένα κινητό τηλέφωνο στο σπίτι του αδερφού του κ. Λιγνάδη. Πρώτη φορά συναντώ τέτοιες συμπεριφορές».

«Συνεχώς αποδομείται η κατηγορία κατά του κ. Λιγνάδη στο δικαστήριο. Η συμπεριφορά του συγκεκριμένου δικηγόρου, του κ. Βλάχου, οδήγησε το δικαστήριο 5 φορές σε διακοπή. Ζήτησε να απαγορευτούν ερωτήσεις μου. Με ομόφωνη απόφαση το δικαστήριο έκρινε ότι οι ερωτήσεις ένα μέσα στο θέμα και είναι σωστές γιατί αναδεικνύεται η προσωπικότητα του φερόμενου ως βιασθέντα», συνέχισε ο κ. Κούγιας αναφερόμενος στην ένταση εντός της δικαστικής αίθουσας την Παρασκευή.

«Η Τζεφ Μοντάνα δεν έχει μπει μέσα στο δικαστήριο, δεν είναι μάρτυρας»

Μιλώντας για τη Τζεφ Μοντάνα και την εμπλοκή της στην υπόθεση, ο ίδιος τόνισε ότι

«Το δικαστήριο δεν είναι κέντρο διερχομένων. Εμφανίστηκε η Τζεφ Μοντάνα και υποστήριξε ότι είναι μάρτυρας κατηγορίας, κάτι που δεν ισχύει. Δεν έχει μπει μέσα στο δικαστήριο. Κάθεται έξω στο προαύλιο και φωτογραφίζεται. Ο δικηγόρος που σήμερα μιλάει για τα δικαιώματα των διεμφυλικών, τον παρουσιάζει στον κατάλογο των μαρτύρων ως Τζεφ Ασημακόπουλο. Αυτός ο κύριος είναι κάθε μέρα στο δικαστήριο, δεν είναι μάρτυρας, δεν του επιτρέπει να μπει κανείς, και όλα τα μέσα ενημέρωσης τον παρουσιάζουν».

«Θα κάνω μήνυση στο Γιάννη Βλάχο, όπως μου ζήτησε ο κ. Λιγνάδης»

Επανερχόμενος στο θέμα της έντασης με το δικηγόρο δύο εκ των φερόμενων θυμάτων, ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθάρισε ότι «Ο συγκεκριμένος δικηγόρος διακόπτει χωρίς κανένα λόγο, με ένα τρόπο απαράδεκτο. Το ότι δημιουργήθηκε ένταση από δική μου πλευρά στο δικαστήριο, είναι παραπληροφόρηση. Στο δικαστήριο μέσα υπάρχει πανωλεθρία για τη μεριά των καταγγελλόντων. Θα κάνω και μήνυση και αγωγή, όπως μου έχει ζητήσει ο κ. Λιγνάδης, στο συγκεκριμένο δικηγόρο για αυτά που λέει εδώ και ένα χρόνο»

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Η Ελένη Φουρέιρα ετοιμάζεται να κερδίσει για 3η φορά την #Eurovision - Η θεά επέστρεψε στην σκηνή του εγκλήματος
H Μαρίνα Σάττι μοιράστηκε τα προβλήματα που αντιμετώπισε στη δεύτερη πρόβα στη σκηνή της #Eurovision
H υπερσέξι Φαίη Σκορδά χορεύει Beyonce και εντυπωσιάζει με τις ικανότητες της
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της #Eurovision - Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Εντυπωσίασε η Μαρίνα Σάττι στη δεύτερη πρόβα της #Eurovision
Δεν σταματούν οι πρόβες της Μαρίνας Σάττι και των χορευτών - Νέο βίντεο