Κλάματα και οδυρμοί με την αλλαγή στις ομάδες - Οι νέοι Κόκκινοι και Μπλε!

 

 

#SurvivorGR: Βόμβα Λιανού στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού: «Από σήμερα, θα αλλάξουν όλα» - Aναζωπυρώνεται το love story Κατσαούνη-Μυριέλλας; Οι αγκαλιές και τα γλυκόλογα! - Ο Σχίζας αφιέρωσε σε ένα... Α τη νίκη του και άρχισαν πάλι οι φήμες για την Παναγιώταρου!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Στο επεισόδιο παρακολουθήσαμε ένα έκτακτο συμβούλιο του νησιού, στο οποίο μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους παίκτες τόσο των Διασήμων, όσο και των Μαχητών. 

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι από το συγκεκριμένο συμβούλιο, το μέλλον των παικτών και των δυο ομάδων θα είναι διαφορετικό από εκείνο που πίστευαν όλοι.

 

 

Από την έναρξη του επεισοδίου του Σαββάτου (19-3) είδαμε ότι Κόκκινοι και Μπλε μπήκαν σε σκέψεις, όταν η Σοφιάννα και αντίστοιχα ο Απόστολος Ρουβας από τους Διάσημους βρήκαν ένα γράμμα, το οποίο τους είχε στείλει ο Γιώργος Λιανός και τους καλούσε σε έκτακτο συμβούλιο του νησιού. Οι αντιδράσεις των παικτών ήταν ποικίλλες, με τους Μαχητές, κατά κύριο λόγο, να φοβούνται για το χειρότερο.

Μόλις ξεκίνησε το συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ξεκίνησε να ρωτά τους παίκτες για το τι πιστεύουν ότι θα συμβεί, με τους περισσότερους να απαντούν ότι φοβούνται, γιατί το γράμμα αφορούσε το μέλλον. Ο παρουσιαστής εκείνη την στιγμή ανακοίνωσε ότι από το συγκεκριμένο συμβούλιο και έπειτα, οι ομάδες θα αλλάξουν οριστικά, μιας και έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές και πλέον οι Διάσημοι και οι Μαχητές δεν θα έχουν καμία σχέση με πριν.

 

 
 
Οι παίκτες έπαθαν σοκ και περίμεναν να μάθουν με αγωνία για το ποια θα ήταν η νέα ομάδα τους.
 
 

 

Μετά την πρώτη ανακοίνωση του, ο ίδιος ρώτησε τους παίκτες για τα συναισθήματά τους, αλλά και για τι φοβούνται εκείνοι, μιας και οι περισσότεροι ξέσπασαν σε κλάματα. Η Σοφιάνα, από την αρχή, δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί, μιας και φοβόταν ότι θα χωριστεί με την Ασημίνα, με την οποία έχουν δεθεί πάρα πολύ. Το ίδιο συνέβη και με την Βρισηίδα, η οποία δεν θέλησε με τίποτα να αποχωριστεί από την Ευρυδίκη, την οποία και χαρακτήρισε στήριγμά της.

Μετά την ανακοίνωση, οι νέες ομάδες διαμορφώθηκαν και οι ανατροπές ήταν τεράστιες.

Η νέα ομάδα των Διασήμων αποτελείται πλέον από:

  • Γιώργος Κατσαούνης
  • Μυριέλλα Κουρεντή
  • Στάθης Σχίζας
  • Ανδρέας Ματθαιακάκης
  • Τζο Μαριδάκη
  • Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου
  • Ασημίνα Χατζηανδρέου
  • Σταυρούλα Χρυσαειδή
  • Απόστολος Ρουβάς

Η νέα ομάδα των Μαχητών αποτελείται πλέον από:

  • Σπύρος Μαρτίκας
  • Ευριδίκη Παπαδοπούλου
  • Βρισηίδα Ανδριώτου
  • Αρης Σοϊλέδης
  • Τάκης Καραγκούνιας
  • Θωμαϊς Εμαννουηλίδου
  • Σοφιάνα Αβραμάκη
  • Γιώργος Ταλάντσεβ

 

 

Η τελευταία παίκτρια, η οποία θα πήγαινε είτε στην ομάδα των Μαχητών, είτε των Διασήμων, ήταν η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Ο Άρης Σοϊλέδης ήθελε όσο τίποτα να είναι μαζί της στην ίδια ομάδα, μιας και τόσο με εκείνη, όσο και με τον Απόστολο Ρουβά, είχαν έρθει πάρα πολύ κοντά και μάλιστα αποκάλυψε ότι τους έχει προτείνει να γίνουν κουμπάροι του στον γάμο του με την Μαρία Αντωνά, με την οποία θα παντρευτούν το καλοκαίρι.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μόλις ανακοινώθηκε ότι θα παραμείνει στους Κόκκινους, είπε ότι ναι μεν χαίρεται που θα είναι μαζί με την Μυριέλλα και τον Απόστολο Ρουβά, αλλά ταυτόχρονα στενοχωριέται πολύ για τον Άρη, ο οποίος, με την είσοδό του στους Μαχητές, έχει μείνει μόνος του, μιας και είναι πολύ δεμένοι.

Ο Άρης Σοϊλέδης, μετά τα λόγια της Ναυσικάς, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, μιας και ένιωσε πιο μόνος από ποτέ. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδιος είπε στον Γιώργο Λιανό: «Δεν καταλαβαίνω γιατί με έχουν αφήσει μόνο μου. Με χώρισαν από όλους. Μου πήραν όλους μου τους φίλους. Είχα ξεκινήσει να έρχομαι κοντά και με την Μυριέλλα. Δεν ξέρω αν μπορώ να συνεχίσω, δεν ξέρω αν θέλω να γυρίσω πίσω στην καλύβα. Δεν μπορώ να συνέλθω με τίποτα».
 
 
 

Δυστυχώς για τις δυο πρώην συμπαίκτριες, η Ασημίνα, μετά τις αλλαγές, πήγε στην Kόκκινη ομάδα των Διασήμων, εν αντιθέσει με την Σοφιάννα, η οποία παρέμεινε στην ομάδα των Μαχητών.

Στην ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι η Σοφιάννα δεν θα ακολουθήσει την φίλη της, η ίδια δεν μπορούσε να συγκρατήσει την στενοχώρια της και ξεκίνησε να κλαίει με λυγμούς.

Μόλις ο Γιώργος Λιανός ζήτησε να μάθει πως νιώθει, εκείνη του είπε ότι δεν μπορεί να πιστέψει όλο αυτό που έχει γίνει, μιας και η Ασημίνα ήταν στο παιχνίδι το στήριγμά της και ο άνθρωπος που καθημερινά ήταν δίπλα της, για να την στηρίζει στα δύσκολα.

Η Ασημίνα, από την πλευρά της, είπε ότι ναι μεν είναι μια εξέλιξη που δεν την περίμενε, αλλά σκέφτεται ότι πρέπει να παραμείνει ψύχραιμη, για να μπορέσει να συνεχίσει στο παιχνίδι.

 
 
 
 

Η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου και ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, όλον αυτόν τον καιρό που ήταν μαζί στην ομάδα των Μαχητών, είχαν έρθει πάρα πολύ κοντά, μιας και μετά την αποχώρηση του Σάββα Κάλφα, ο ένας ήταν το στήριγμα του άλλου. Και οι δυο τους ξέσπασαν σε κλάματα και δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν, μιας και τους ήταν δύσκολο να διαχειριστούν το ότι πλέον θα αγωνίζονται ως αντίπλαοι και δεν θα μπορούν να περνούν όλη την ημέρα μαζί.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έκλαψα και δεν θέλω να κλάψω άλλο. Πρέπει να παραμείνω δυνατή και να δεχτώ όλο αυτό που συμβαίνει. Μιλάμε για μια μεγάλη ανατροπή. Είναι μια πρόκληση όλο αυτό, όπως και είναι όλο το Survivor για εμένα. Με τον Ανδρέα είχαμε έρθει πάρα πολύ κοντά, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι πλέον θα είμαστε σε άλλη ομάδα. Νομίζω ότι θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε παρακάτω, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο. Ξέρω όμως ότι ο Ανδρέας θα είναι εκεί για εμένα, για ότι του ζητήσω...»

 
 

 

Μετά την αλλαγή των ομάδων στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Κατσαούνης και η Μυριέλλα Κουρεντή είναι πλέον μαζί στην ομάδα των Κόκκινων. 

Η σχέση των δυο παικτών έχει περάσει από σαράντα κύματα, με εκείνους να προσπαθούν πλέον να βρουν τα πατήματά τους, μιας και ανήκουν στην ίδια ομάδα.

Το πρώτο πρωινό στην παραλία των νέων Διασήμων ήταν κάπως περίεργο, με την απουσία κυρίως του Άρη Σοϊλέδη, σύμφωνα με όλα όσα είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Η ίδια έκανε λόγο και για την σχέση της Μυριέλλας και του Γιώργου Κατσαούνη, τραγουδώντας «Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη» και λέγοντας ότι οι δυο τους έχουν ξεκινήσει να μιλούν ακατάπαυστα, δείχνοντας ότι έρχονται και πάλι κοντά.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είπε χαρακτηριστικά:«Νομίζω μέχρι το τέλος της ημέρας να τα έχουμε βρει και να μπορούμε να συμπορευτούμε παρέα. Τον Γιώργο τον είδα πιο συγκαταβατικό. Είδα μια καλή πρόθεση και είμαστε και οι δύο διατεθειμένοι να ξαναγνωριστούμε από την αρχή. Τον κοιτάω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα είμαστε στην ίδια ομάδα». Μάλιστα, η ίδια του έκανε και ένα δώρο, λέγοντάς του ότι μόλις το έπιασε από την παραλία, τον σκέφτηκε.

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κατσαούνης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αν με ρωτούσαν αν ήθελα να πάω στην ίδια ομάδα με τη Μυριέλλα θα έλεγα όχι. Από τη στιγμή όμως που το ένιωσα και το κατάλαβα ότι θα είμαστε την ίδια ομάδα, είπα δεν είναι κακή ιδέα. Ίσα ίσα που και αυτή το χάρηκε νομίζω. Η Μυριέλλα με πλησίαζε και μου έδωσε κάτι που δεν το περίμενα και μου είπε ότι μοιάζω σαν φτερό αγγέλου. Να την δω φιλικά δεν νομίζω γιατί από τη στιγμή που κάνω κάτι με μία κοπέλα δεν μπορώ μετά να την δω φιλικά, πρέπει να είμαι χαζός. Δεν ξεχνάω όμως ότι η Μυριέλλα παραποίησε τα λόγια μου και με έβγαλε στον τάκο»

 

 

 

Στο επεισόδιο είδαμε τον Στάθη Σχίζα να μπαίνει δυναμικά στον στίβο μάχης, με τον ίδιο να παίρνει τελικά την νίκη και να την αφιερώνει σε ένα... Α. 

Οι φήμες για την σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα φουντώνουν τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο, παρά το γεγονός ότι το νεαρό μοντέλο το έχει αρνηθεί και επιμένει ότι είναι μόνο φίλοι.

Οι δυο τους έχουν σίγουρα πολύ ιδιαίτερη σχέση, με την ίδια να έχει παραδεχτεί δημόσια ότι είναι ένας πολύ ξεχωριστός φίλος για εκείνη και ότι λατρεύει τον χαρακτήρα του.

Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε πει πως θα μπορούσε να έχει σχέση μαζί του, μιας και έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά, που θα ήθελε να έχει ο σύντροφός της. Επίσης, είπε ότι με τον Στάθη συχνά τους λένε ότι ταιριάζουν σαν ζευγάρι, επειδή μεταξύ τους υπάρχει πολύ μεγάλη χημεία.

Kατά την διάκρεια του αγώνα επάθλου ανάμεσα στις δυο ομάδες, είδαμε ότι ο Στάθης Σχίζας αγωνίστηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα, τον οποίο και κέρδισε και κατάφερε να δώσει έναν σημαντικό πόντο στην ομάδα των Διασήμων.

Μετά από τη νίκη του, ο ίδιος κοίταξε την κάμερα και έκανε με τα χέρια του το γράμμα "Α", κάνοντας έτσι μια αφιέρωση σε κάποιο πρόσωπο. Μήπως ήταν για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Μήπως μεταξύ τους τρέχει κάτι άλλο από μια μεγάλη φιλία;

 

 
 

Tο τελικό αποτέλεσμα δικαίωσε τους Μαχητές που κατάφεραν να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού με τελικό σκορ 12-5 και απόλαυσαν βάφλες με μέλι.

Οι ίδιοι πανηγύρισαν έξαλλα την νίκη τους, μιας και ήθελαν να αποδείξουν το πόσο δυνατοί είναι. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Τάκης Καραγκούνιας και η Ευρυδίκη είδαμε ότι ήρθαν και πάλι κοντά, μιας και εκείνος της έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο, δίνοντάς της συγχαρητήρια για τις νίκες της.

 
 

 

Trailer | 20/03/2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»