«Δεν γίνεται να φτάσουμε στην δικτατορία των… ιδιαιτεροτήτων»

 

 

Αλέξης Κούγιας: Καταγγελία για την εκπομπή της Καινούργιου – Η δημόσια στήριξη της Τσιμτσιλή - Η Τζεφ Μοντάνα ξανά στο δικαστήριο - Η Εισαγγελέας ζητά να αποχωρήσει από την υπόθεση!
 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, καθώς συνεχίζεται η δίκη του προφυλακισμένου ηθοποιού και πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη.  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Μιλώντας στις κάμερες, ωστόσο, ο γνωστός ποινικολόγος επέλεξε να αναφερθεί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου με αρκετά αιχμηρό λόγο.

«Θέλω να πω το εξής χωρίς να θέλω να κάνω σύσταση γιατί σχεδόν πενήντα χρόνια συνεργαζόμαστε με τους δημοσιογράφους στο δικαστικό ρεπορτάζ σε όλες αυτές τις δίκες. Θέλω να κάνω μια καταγγελία. Για μένα είναι αδιανόητο να με περιμένει μια κυρία χθες έξω από τις φυλακές που είχα ένα δικαστήριο, να της κάνω την τιμή και να της δίνω μια συνέντευξη και να διαστρεβλώνει την συνέντευξη μου. Να την κόβει και να της δίνει άλλο νόημα. Αυτό έγινε στην εκπομπή της κυρίας Καινούργιου. Λυπάμαι πολύ που το λέω αλλά είναι μια φέρελπις δημοσιογράφος, παρουσιάστρια αλλά σε μια τόσο σπουδαία δίκη θα πρέπει να υπάρχει μια αντικειμενικότητα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Καλό θα είναι να ενημερώνεστε από αυτούς που είναι μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου γιατί υπάρχουν ένορκοι, οι οποίοι έχουν κοινωνικό περιβάλλον και στο τέλος θα βγει μια απόφαση και ενώ θα έχουν δηλητηριαστεί οι τηλεθεατές των εκπομπών, οι ακροατές και οι αναγνώστες των sites από μια διαφορετικότητα, όταν θα έρθει μια αθωωτική απόφαση θα κλονιστεί το αίσθημα ασφαλείας και το αίσθημα της κοινωνικής ειρήνης που πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας» συμπλήρωσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Για ποιον λόγο θα πρέπει να γνωρίζω εγώ το Σωματείο των Διεμφυλικών; Ούτε είναι το αντικείμενο της επιστήμης μου. Σεβόμαστε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν μία ιδιαιτερότητα, ζούμε μαζί τους, τα παιδιά μας πλέον ζουν μαζί τους. Εμένα στο κοινωνικό μου περιβάλλον υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με ιδιαιτερότητες. Όμως προς Θεού, μη φτάσουμε σε μία δικτατορία των ιδιαιτεροτήτων. Το τονίζω αυτό. Θα πρέπει πραγματικά τα πράγματα να αντιμετωπίζονται με περισσότερη ψυχραιμία» ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τις δηλώσεις του σχετικά με τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον οποίο αποκάλεσε με λάθος επώνυμο, ο Αλέξης Κούγιας είπε: «Εγώ θα σας πω κάτι, δεν πήγα κολέγιο, ούτε μεγάλωσα με το θέατρο. Η επαφή μου, η πρώτη και η τελευταία ήταν με το θέατρο του Κουν, εκείνος που θυμάμαι τελευταίος ήταν ο Αρσένης. Έκτοτε δεν είχα σχέση με το θέατρο. Είχα την εντύπωση ότι λέγεται Μπίμπιλας».

Αμέσως μετά την προβολή των δηλώσεων του ποινικολόγου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στήριξε δημόσια την Κατερίνα Καινούργιου.

«Είμαι σίγουρη ότι η Κατερίνα θα παίξει το απόσπασμα και θα απαντήσει. Αυτό που θέλω να πω με όλο τον σεβασμό στον κ. Κούγια είναι ότι ξέρει τους δημοσιογράφους, ξέρει που δουλεύουν, έχει φιλοξενηθεί άπειρες φορές τις τελευταίες εβδομάδες στην Καινούργιου, οπότε αν είχε κάποιο προσωπικό θέμα μαζί της δεν θα έπρεπε να μιλήσει ευθύς εξαρχής. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ένας ποινικολόγος με το βιογραφικό και το μυαλό του κ. Κούγια δεν ξέρει που μιλάει, είναι το παιχνίδι της δημοσιότητας».

 

 

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε το πρωί της Παρασκευής να απαντήσει στις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια που έκανε σχετικά με την εκπομπή της, εξαιτίας μιας συνέντευξης που έδωσε στην «Super Κατερίνα». 

 

 

Η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα»:

«Η συνέντευξη που μας έδωσε ο Αλέξης Κούγιας ήταν 17 λεπτά. Δεν ήταν δηλώσεις, ήταν συνέντευξη και πραγματικά τον ευχαριστούμε για αυτό. Σε αυτά τα 17 λεπτά μίλησε για πολλά ενδιαφέροντα θέματα, για τη δίκη Λιγνάδη, για την Ελένη Τοπαλούδη, κάποιες υποθέσεις της ζωής του. Ο κ. Κούγιας γνωρίζει καλύτερα από όλους εμάς ότι μια 17λεπτη συνέντευξη δεν μπορεί να παίξει σε μια εκπομπή. Πρέπει να μονταριστεί. Κόψαμε ένα απόσπασμα 3.5 λεπτών που αφορούσε στον Αλί.

Από εκεί και πέρα δεν διαστρεβλώσαμε τίποτα από αυτά, απλά παίξαμε ένα απόσπασμα. Με χαρά αν θέλει ο κ Κούγιας να έρθει εδώ να τα συζητήσουμε όλα. ακόμη. Δεν προσπαθήσαμε να διαστρεβλώσουμε τίποτα και ειδικά σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση. Ακόμη και ο μεγαλύτερος εγκληματίας έχει το δικαίωμα υπεράσπισης». 

 

 

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο βρέθηκε η Τζεφ Μοντάνα το πρωί της Παρασκευής 18/3. Το μοντέλο έδωσε ξανά το «παρών» για να παρακολουθήσει από κοντά τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως είναι γνωστό, η Τζεφ Μοντάνα κλήθηκε ως μάρτυρας υπεράσπισης των θυμάτων στη δίκη του σκηνοθέτη, ωστόσο κάτι τέτοιο αμφισβητήθηκε από τον συνήγορο υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια.

Η Τζεφ Μοντάνα έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: 

«Όλα αυτά που κάνει (σ.σ. ο Αλέξης Κούγιας) είναι επικοινωνιακά τεχνάσματα, τα οποία σκοπό έχουν να αποπροσανατολίσουν και είναι άσχετα παντελώς με την ουσία της υπόθεσης. Μπορεί και να τον συνάντησα σήμερα. Είμαι και κάποια μέτρα πιο ψηλή από εκείνον» ανέφερε αρχικά η Τζεφ Μοντάνα.

«Βγαίνω στα κανάλια για να ζητήσω και από εσάς να μας υπερασπιστείτε. Δεν είναι εύκολο συναισθηματικά για εμάς και άμα σταθούμε στο συναισθηματικό, δεν θα μπορέσουμε ψύχραιμα και λογικά να σταθούμε στην ουσία. Έχουμε ξεφύγει από την ουσία. Τα επικοινωνιακά τρικ τα γνωρίζετε καλύτερα από εμένα.

Έχετε στην εκπομπή έναν ευφυή και σπουδαίο άνθρωπο, τον πιο καλό στην επικοινωνία στην Ελλάδα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος μπορεί να σας αναλύσει και να σας εξηγήσει ακριβώς τι είναι το ΚΕΘΕΑ, οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, το ότι θέλει να τον βγάλει εξαρτημένο. Εγώ ξέρω ότι δεν είναι αθώος, ξέρω ότι είναι υπερόπτης, το γνωρίζω, το έχω δηλώσει για αυτό έχω έρθει να καταθέσω. 

Όταν το 2016 πήγα στα μπουζούκια και ο Κούγιας ήταν πρώτο τραπέζι πίστα και τραγουδούσε ο Ρουβάς ξαφνικά δεν είδα ότι αυτοί οι δύο είναι κολλητοί;» σημείωσε στη συνέχεια η Τζεφ Μοντάνα. 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Πέτρος Ξεκούκης: «Έζησα από θαύμα. Ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το αυτοκίνητο…»
Γιώργος Αμούτζας – Τάνια Μπρεάζου: Η έμμεση παραδοχή της σχέσης τους στην κάμερα
Γιώργος Αρμένης: «Με κορόιδευαν επειδή δεν είχα πατέρα, με πληγώνει αυτό ακόμα & τώρα που είμαι 80 χρόνων»
Μάνος Γαβράς: «Όταν ήμουν στο εξωτερικό κοιμόμουν στο αυτοκίνητο και έκανα μπάνιο στο γυμναστήριο»
Πάνος Σταθακόπουλος: «Σκοτώθηκε ο ξάδερφος μου & έπρεπε να πάω στο θέατρο και να χτυπιέμαι σε ένα φέρετρο»
Γιώργος Αγγελόπουλος: «Κάναμε τα πάντα από ιατρικής πλευράς & προσευχόμασταν για τη σωτηρία της μητέρας μας»
Η αποκάλυψη της Ιωάννας Τούνη για το πρόβλημα που την ταλαιπωρεί και πώς το κόλλησε
Στο Παρίσι o Κωνσταντίνος Βασάλος με τη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου
Δημόσια στροφή 180 μοιρών αποφάσισε να κάνει ο Κώστας Αρζόγλου για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο
Νίκος Πολυδερόπουλος: «Nιώθω ότι είναι παντού ο αδερφός μου, όπου τον ζητήσω, έρχεται»