#GGT: Τα θεαματικά αγόρια που απέσπασαν με τον χορό τους το Golden Buzzer!

 

 

#GGT: Η πολύχρωμη ομάδα που τρέλανε τους κριτές & o χορευτής μπαλέτου που πέρασε το πιο συγκινητικό  Δείτε όλα τα act πριν προβληθούν στην κυπριακή τηλεόραση

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι οντισιόν για το ποιος από όλους θα βρεθεί πιο κοντά στη διεκδίκηση του επάθλου των 50.000 ευρώ συνεχίζονται και οι συμμετέχοντες ανεβαίνουν στη σκηνή  με σκοπό να περάσουν στους φετινούς ημιτελικούς του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο».   

 Ποιος θα «παίξει» με το μυαλό των κριτών και θα τους γυρίσει πίσω στα μαθητικά τους χρόνια;

Ποιοι έρχονται στο σόου για να κάνουν το χατίρι της γιαγιάς τους;

Ποιος θα ανεβάσει την… καψούρα του στη σκηνή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και πώς θα αντιδράσουν οι 4 κριτές παρακολουθώντας ένα «ζωντανό» έργο τέχνης;

Μαθήματα ισορροπίας, φωνητικής, salsa και rumba στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» είναι πιο συναρπαστικό από ποτέ!  

Οι συμμετέχοντες έβαλαν τα δυνατά τους επί σκηνής με σκοπό να πείσουν κριτές και κοινό. Ωστόσο, μια ομάδα από την Λαμία που φέρει το όνομα Nocuocus μπόρεσε να κερδίσει όχι μόνο τους κριτές και τους θεατές, αλλά και τους παρουσιαστές, Νικόλα Ράπτης και ο Σταύρο Σβήγκο.

Συγκεκριμένα, τα αγόρια έκαναν επίδειξη των ικανοτήτων τους στο parkour, εντυπωσιάζοντας όσους τους παρακολούθησαν.

Ωστόσο, τους περίμενε μια ευχάριστη έκπληξη κατά την διάρκεια που οι κριτές άρχισαν να τους αξιολογούν. Την στιγμή που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τους είπε το ναι από την μεριά του, εισέβαλλαν στο πλατό οι δύο παρουσιαστές, πλησίασαν το τραπέζι των κριτών και πάτησαν το κουμπί του golden buzzer.

Ακολούθησαν οι πανηγυρισμοί των αγοριών, οι οποίοι ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς.

«Θα τα πούμε στους ημιτελικούς» τους είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και τους αποχαιρέτησε.

 

 

Στο σημερινό επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε την προσπάθεια ενός 28χρονου χορευτή, ο οποίος και έβαλε τα δυνατά του, για να περάσει στην επόμενη φάση. 

Ο Ανδρέας παρουσίασε ένα ανδρικό σόλο στον κλασσικό χορό και ενθουσίασε τους κριτές, οι οποίοι και του έδωσαν την ευκαιρία να συνεχίσει στον διαγωνισμό.

Μετά την ολοκλήρωση της εμφάνισής τους, ο πρώτος από τους κριτές που θέλησε να πάρει τον λόγο και να μιλήσει ήταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, μιας και θέλησε να ρωτήσει το γιατί τους παρουσίασε μια χορογραφία σε μόνο ενάμιση λεπτό.

Ο 28χρονος Ανδρέας του είπε ότι ήθελε να παρουσιάσει ένα ανδρικό σόλο, το οποίο έχει πάντα μια διάρκεια στο ένα με ενάμιση λεπτό. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου του έδωσε το πρώτο ναι, μιας και του είπε ότι αυτό που τους παρουσίασε του άρεσε πάρα πολύ και ότι δείχνει να το αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και του αξίζει να περάσει στην επόμενη φάση.

Ο Ανδρέας εκείνη την στιγμή θέλησε να μιλήσει, μιας και είπε ότι παλαιότερα δεν υπήρχαν τόσοι άνδρες που ασχολούνταν με τον χορό και γενικώς υπήρχε η αποδοχή σε όλο αυτό. Πλέον, όπως είπε και ο ίδιος, τα πράγματα τείνουν να γίνονται λίγο καλύτερα και μάλιστα είπε ότι με την συμμετοχή του θέλει να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν περιορισμοί και στερεότυπα, αν κάποιος αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και θέλει να το ακολουθήσει επαγγελματικά.

Η Κρυσταλλία και ο Τάκης Ζαχαράτος ήταν οι επόμενοι που του έδωσαν δυο ναι, ενώ η Έλενα Χριστοπούλου του έδωσε ένα όχι, μιας και δεν ήταν σίγουρη από τις κινήσεις του ότι μπορεί να προχωρήσει στον διαγωνισμό.

 

 

Ο Σταύρος Σβήγκος και ο Νικόλας Ράπτης τους χαρακτήρισαν ως την πιο πολύχρωμη ομάδα χορού, που είχαν δει στον φετινό κύκλο του Ελλάδα έχεις Ταλέντο, με τους ίδιους να απολαμβάνουν την χορογραφία τους.

Η ομάδα Rebels απαρτιζόταν από άτομα ηλικίας 8-26 ετών, με τους ίδιους να δηλώνουν από την αρχή απόλυτα έτοιμοι, για να καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού και να προχωρήσουν. Μετά το τέλος της εμφάνισής τους και αφού έδωσαν στην σκηνή τον καλύτερό τους εαυτό, η χορογράφος της ομάδας συστήθηκε και ήταν και η πρώτη που μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος και ξεκίνησε την κριτική του.

Η χορογράφος της ομάδας είπε ότι δεν έχουν καταφέρει να κάνουν μια πρόβα της προκοπής, μιας και δεν έχουν χώρο, για να μπορέσουν να είναι απόλυτα οργανωμένοι. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε: «Δεν έχουμε αίθουσα και ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσουν τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα. Να φανταστείτε ότι όλο αυτό που σας παρουσιάσαμε σήμερα το προετοιμάσαμε και προσπαθήσαμε να το φτιάξουμε στον δρόμο».

Ο Τάκης Ζαχαράτος, εκείνη την στιγμή, σηκώθηκε στην σκηνή με ένα αθλητικό παπούτσι στο χέρι του, μιας και είχε φύγει από μια κοπέλα. Για να καταλάβει ποιά είναι και να της το δώσει, ο ίδιος είπε: «Ψάχνω την Πατρινή Σταχτοπούτα να της δώσω το παπούτσι της». Μόλις έβαλε στην κοπέλα το παπούτσι της, εκείνος τους είπε ότι και από εκείνον είναι ναι για την επόμενη φάση του «Ελλάδα έχεις Ταλέντο».

Μιας και η Κρυσταλλία έδωσε το πρώτο όχι στους διαγωνιζόμενους, η Ελένα Χριστοπούλου ήταν η τελευταία που έπρεπε να ψηφίσει και η ψήφος της ήταν εκείνη που θα έκρινε το αν οι διαγωνιζόμενοι θα πέρναγαν στην επόμενη φάση του bootcamp. Η Έλενα Χριστοπούλου είπε ότι ναι μεν μπορεί η χορογραφία να μην ήταν ότι πιο δυνατό έχει δει στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο», αλλά η ίδια έκανε την ανατροπή και έδωσε το τρίτο ναι στην ομάδα χορού.

 

 

Δείτε όλα τα act:

 

Ελεάννα Δημοπούλου

 

 

Infinity Dance Project

 

 

Άγγελος και Έμμα

 

 

EΒox

 

 

Κωνσταντίνος Σαββίδης

 

 

Lara Jacobs Rigolo - Sanddorn Balance

 

 

Χριστίνα Κοτζα

 

 

Κωνσταντίνος Μπρούμας

 

 

Vesto the Magician

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Θεατρικό dream team για Πάσχα στο σπίτι του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στο Πήλιο
Ο ξέφρενος χορός της Δέσποινας Βανδή με τον Γιώργο Αρσενάκο στην Μύκονο
Η πρώτη οικογενειακή φωτογραφία του Πύρρου Δήμα & Αφροδίτης Σκαφίδα, αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους
Μιχάλης Ρέππας, Κατιάνα Μπαλανίκα & Σταμάτης Κραουνάκης συγκινούν για τον χαμό της Άννας Παναγιωτοπούλου
Οι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον τραγουδιστή του επικού «Στέλλα, σ' αγαπάω... Τάκης», Αντώνη Τουρκογιώργη
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα – Η ανακοίνωση και το τέλος του έρωτα
#SurvivorGR: Καρέ καρέ ο σοκαριστικός τραυματισμός - Πήγε στο νοσοκομείο και αμέσως έφυγε για Ελλάδα
Δημήτρης Κόκοτας: «Έχει κάποιες αντιδράσεις, δεν έχει ξυπνήσει για να λειτουργήσει μόνος, χρειάζεται υποστήριξη»
Η Έλενα Παπαρίζου επέστρεψε 20 χρόνια μετά την νίκη της, στην #Eurovision - Aδύνατο να λείπει η Number Οne
Θανάσης Κουρλαμπάς: «Μετανιώνω είναι που διαμορφώθηκε μία εικόνα, η οποία δεν με εκφράζει»