Η εξομολόγηση της Χριστίνας Παυλίδου για τον σύζυγό της και τον ρόλο της μαμάς

 

Χριστίνα Παυλίδου: «Η πιο συγκινητική στιγμή στον Άγιο Παΐσιο ήταν όταν διάβασε το γράμμα που έστειλε ο Άγιος στη μητέρα του»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Χριστίνα Παυλίδου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη»

Η λατρεμένη ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Άγιος Παΐσιος» και υποδύεται τη μητέρα του Άγιου Παΐσιου, μίλησε μεταξύ άλλων για την επιθυμία του συζύγου της, Γιώργου Τσιάκκα να γράψει το σενάριο της σειράς αλλά και για τον ρόλο της ως μητέρα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

«Ήταν μία επιθυμία του Γιώργου εδώ και πάρα πολλά χρόνια, γιατί έχει διαβάσει ότι έχει γραφτεί γύρω από τον βίο του Αγίου. Όταν μου έγινε η πρόταση αγχώθηκα και έπεσα με τα μούτρα στην μελέτη και διάβασα όλα όσα γράφονται για αυτή τη γυναίκα, που τα περισσότερα τα έχει πει ο ίδιος ο Άγιος. Είναι μία γυναίκα που πέρασε πάρα πολλά στη ζωή της, πάρα πολλές δοκιμασίες, αλλά ήταν και άνθρωπος βαθιάς πνευματικής κατάρτισης. Ο ίδιος ο Άγιος έλεγε ότι η μητέρα του ήταν η πρώτη του εκκλησία, τα γόνατά της», είπε αρχικά η ηθοποιός.  

Και πρόσθεσε: «Η επιτυχία της σειράς πιστεύω πως οφείλεται στο ότι ο Άγιος Παΐσιος ήταν πολύ λαοφιλής. Είναι ένας Άγιος που έζησε στις μέρες μας δεν είναι κάτι μακρινό. Η σειρά δεν πραγματεύεται μόνο τη βιογραφία του Αγίου Παϊσίου, αλλά περνάει και μία ιστορική διαδρομή του Ελληνισμού».

Η πιο συγκινητική στιγμή για την ηθοποιό ήταν όταν διάβασε το γράμμα που έστειλε ο Άγιος στη μητέρα του. «Ο γιος της αποφάσισε να μην την αποχαιρετίσει για να μην έχει στο μυαλό του την εικόνα αυτή. Της έγραψε ένα ποίημα που της έλεγε ότι την αγάπα και την χαιρετά για να μονάσει. Αυτή η σκηνή με συγκίνησε πάρα πολύ».

«Στη μελέτη που έκανε ο σύζυγός μου για τον βίο του αγίου είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε μέλη της οικογένειάς του, τα ανίψια του. Μας έδωσαν πολύ ωραίες λεπτομέρειες, πράγματα που δεν γράφτηκαν που δεν γράφτηκαν σε βιβλία. Ένας κύπριος που γνώρισα και τον ήξερε προσωπικά μας έλεγε ότι όταν πήγε κοντά του αντιμετώπιζε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και ο Άγιος του έδωσε συμβουλές. Του έλεγε όμως: ‘δεν μου φτάνουν, σε θέλω κοντά μου’. ‘Θα με έχεις σύντομα πολύ κοντά σου, 600 μέτρα από το σπίτι σου. Ο κύπριος δεν καταλάβαινε τι του έλεγε γιατί ο άγιος μετά από λίγο πέθανε. Σήμερα 600 μέτρα από το σπίτι του υπάρχει μια εκκλησία αφιερωμένη στον Άγιο Παΐσιο.

Ευχή της Χριστίνας Παυλίδου είναι να καταφέρουν να γυρίσουν τον δεύτερο κύκλο της σειράς, με νέα επεισόδια. Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος κύκλος σταματά τη στιγμή που ο Άγιος Παΐσιος αποφασίζει να μονάσει. Τα επεισόδια της νέας σεζόν, θα εστιάσουν στην μετέπειτα ζωή του Αγίου, μέχρι να κλείσει τα μάτια του, αποχαιρετώντας τον κόσμο.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

#MasterChefGR: Ο νέος αρχηγός των μπορντό & ο παίκτης που έβγαλαν ομόφωνα υποψήφιο προς αποχώρηση
#SurvivorGR: Η σοκαριστική προδοσία που λύγισε την Δώρα και ο τραγικός Χριστόφορος δεύτερος μονομάχος
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια
Καταπέλτης η Άννα Χατζησοφιά: «Υποψήφιες για το βραβείο Α' γυναικείου ρόλου η Καραμπέτη και η Καγιά;»
Βλαδίμηρος Κυριακίδης:«Ομολογώ ότι στενοχωρήθηκα, είναι 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50, βγαίνω 61»
Η αποκάλυψη της Ασημίνας Χατζηανδρέου για τον γάμο με τον Χρήστο Δάντη: «Θα είναι κλειστός, δεν θα το ξέρετε»
#SurvivorGR: Σοκάρει ο Χριστόφορος και η αδιανόητη αλλαγή στην απόφαση των Κόκκινων για την Δώρα
#MyManCan: Ο #SuperFM Φάνης Λαμπρόπουλος, είπε ψέματα για να βάλει ζευγάρι να τσακωθεί!