Η σπάνια εξομολόγηση της Αρβανιτάκη για τον πρόωρο θάνατο του πατέρα της

 

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μιλάει για την κινηματογραφική ζωή του πατέρα της και για τα παιδιά της, αναφέρει ότι το μοντέλο «η γυναίκα στο σπίτι και ο άντρας στη δουλειά» δεν της άρεσε ποτέ «Πότε αδικείται η οικογένειά σου, πότε η τέχνη σου» «ήταν άμυνα να ξεχάσω»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη για την κινηματογραφική ζωή του πατέρα της και για τα παιδιά της, για τα πάθη στη ζωή της και το τραγούδι.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια μιλάει για την κινηματογραφική ζωή του πατέρα της και για τα παιδιά της, αναφέρει ότι το μοντέλο «η γυναίκα στο σπίτι και ο άντρας στη δουλειά» δεν της άρεσε ποτέ και δηλώνει ότι δεν θέλει πια πάθη στη ζωή της, γιατί «σε κάνουν να χάνεις τον εαυτό σου».

«Η μητέρα μου δεν ήθελε να γίνω τραγουδίστρια. Φοβόταν τις ουσίες και τις κακές παρέες. Την καταλάβαινα αλλά ήξερα τι έκανα», ανέφερε στη δημοσιογράφο Δέσποινα Τσόκου. Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, αλλά και τη ζωή του, που ήταν «κινηματογραφική». Η ίδια αποκάλυψε πως δεν έχει πολλές μνήμες από εκείνον, καθώς τον έχασε, όταν ήταν 10 ετών. «Η ζωή του πατέρα μου είχε σκαμπανεβάσματα. Ο πρόωρος θάνατός του πιστεύω είχε σχέση με αυτά.. Δεν έχω πολλές μνήμες από εκείνον, νομίζω ήταν και μια άμυνα να ξεχάσω».

Κατόπιν, η Ελευθερία Αρβανιτάκη αποκάλυψε πως έγιναν αλλαγές στη ζωή της. «Σκληραίνεις όταν πρέπει να κάνεις διαπραγματεύσεις και να ορίσεις τα πράγματα γύρω σου».

Σε ό,τι αφορά τη μητρότητα, δήλωσε πως είναι δύσκολο να έχεις παιδιά και να διαγράφεις μία πορεία. «Πότε αδικείται η οικογένειά σου, πότε η τέχνη σου», είπε χαρακτηριστικά, ενώ δήλωσε ότι πιστεύει πως η οικογένεια γίνεται με τα δύο παιδιά, όταν έχουν παρέα και μεγαλώνουν μαζί.

Κατόπιν, αποκάλυψε πως έγιναν αλλαγές στη ζωή της. «Σκληραίνεις όταν πρέπει να κάνεις διαπραγματεύσεις και να ορίσεις τα πράγματα γύρω σου», συμπλήρωσε.

Ερωτηθείσα για το εάν την απασχολεί πότε είναι η κατάλληλη στιγμή να σταματήσει την καριέρα του ένας καλλιτέχνις του βεληνεκούς της, η ίδια απαντά χαρακτηριστικά πως «ο έρωτας του live είναι σα ναρκωτικό».

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους στην Αγία Νάπα
Έλενα Χριστοπούλου: «Χόμπι ανθρώπων που δεν είναι καλά, να λένε βαρύγδουπα πράγματα με αρνητίλα»
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Έσπασαν τον τάφο του Κώστα Βουτσά στο Πρώτο Νεκροταφείο – Απίστευτες ζημιές
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Βάνα Μπάρμπα: «Στην υγεία μου είμαι καλύτερα με τις ανοσοθεραπείες»
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Δημήτρης Λάλος και Έλενα Μαυρίδου χώρισαν και επίσημα - Όλες οι λεπτομέρειες
Tα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Σταρόβα και Δημήτρη Κόκοτα
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια