Οι τρεις… γάμοι και το «αντίο» του Σάββα Κάλφα στο #SurvivorGR

 

Η Σταυρούλα ξέσπασε σε κλάματα για την επίθεση που δέχεται - Ο Άρης καλεί τους συμπαίκτες του και τον Λιανό στο γάμο του - Η Μυριέλλα ξεκαθαρίζει αν δέχτηκε πρόταση γάμου από τον John - Η Ευρυδίκη κάρφωσε Ρουβά και Ταραμπάνκο για την προσωπική τους ζωή

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Παραπονεμένη είναι η Σταυρούλα Χρυσαείδη από τη συμπεριφορά των συμπαικτών της προς την ίδια στο Survivor.

«Έχω απομακρυνθεί λίγο από όλους και κρατώ μια ουδέτερη στάση. Εννοείται πως θα με πειράξει αν φύγω, αλλά έχω μάθει στη ζωή μου να τα διαχειρίζομαι. Έχω περάσει και πιο δύσκολα στη ζωή. Πήγα να χάσω και τον πατέρα μου κι έχω μάθει να διαχειρίζομαι κάποια πράγματα. Πιστεύω ότι θα είναι περήφανος, γιατί έχουν δει την αγωνιστικότητά μου. Δεν θέλω να νιώθουν ότι κάποιος προσπαθεί να μειώσει το παιδί τους. Αυτό με ενοχλεί. Δεν με ενοχλεί η επίθεση που έχω δεχτεί αλλά ότι θα το δούνε οι γονείς μου» είπε με δάκρυα στα μάτια η Σταυρούλα.

«Έχω αντέξει πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου. Εμένα ας με χτυπήσουν, όσο θέλουν. Δεν μπορώ na δείχνω ότι δεν είμαι καλά, γιατί δεν είναι εδώ οι άνθρωποι μου. Βλέπουν μia επίθεση προς το πρόσωπό μου συνέχεια. Το μήνυμα που θέλω να τους δώσω είναι ότι είμαι καλά και ξέρουν πόσο σκληρό καρύδι είμαι» συμπλήρωσε η Σταυρούλα.

 

 

Διάθεση για πειράγματα είχε ο Γιώργος Λιανός στο Survivor και ρώτησε έναν έναν τους παίκτες που κέρδισαν χθες το έπαθλο επικοινωνίας για το τι ανέφεραν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στην ερώτηση για τα κουφέτα η Μυριέλλα απάντησε με χαμόγελο: «Με περιμένει μια έκπληξη αλλά δεν είναι πρόταση γάμου. Δεν είναι όλες οι εκπλήξεις το ίδιο. Μπορεί να είναι τραγούδια, μπορεί να είναι ταξίδια, μπορεί να είναι άλλα πράγματα.

Κι εγώ μίλησα με τον John ο οποίος μου είπε πολύ καλά πράγματα  και μέσα σε αυτά μου είπε ότι με περιμένει και μια έκπληξη στην Αθήνα. Και τώρα Γιώργο είμαι να μου επιτρέψεις, με το ένα πόδι στο Survivor και με το άλλο πόδι στην πατρίδα»

Ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος δέχθηκε μήνυμα από την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά μίλησε για την πρόταση γάμου που έχει κάνει στη δημοσιογράφο σύντροφό του και την κάλεσε όταν βγει από το Survivor να είναι έτοιμη να ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας. Μάλιστα, κάλεσε τους συμπαίκτες του και τον παρουσιαστή σε αυτή την τόσο ευτυχισμένη ημέρα για εκείνον.

 

 

Στο επεισόδιο του reality επιβίωσης, ο Γιώργος Λιανός ρώτησε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αν μίλησε με τον αγαπημένο της, ωστόσο εκείνη τόνισε πως δεν έχει δώσει το τηλέφωνο του στις επαφές για το Survivor.

Παράλληλα, η εκρηκτική ξανθιά «κάρφωσε» τον Απόστολο Ρουβά και την Κάτια Ταραμπάνκο ότι έκαναν το ίδιο, δίνοντας τους στεγνά ότι δεν είναι… singles στην προσωπική τους ζωή!

«Δεν είχα βάλει τον σύντροφο στα contacts, όπως και ο Απόστολος και η Κάτια…» αποκάλυψε η Ευρυδίκη με τον Γιώργο Λιανό να συμπληρώνει «Θέλετε να αφήσετε το κομμάτι αυτό εκτός δημοσιότητας».

 

 

 

Στο αγωνιστικό σκέλος οι δυο ομάδες χωρίστηκαν πάλι σε άντρες και γυναίκες, με τις μπλε να κάνουν περίπατο και να κερδίζουν τις κόκκινες με 6-1.

Στους άντρες οι κόκκινοι πήραν το αίμα τους πίσω και με 6-3 ισοφάρισαν σε 1-1, πηγαίνοντας το ματς σε μπαράζ.

Η τελική μάχη για τις γεμιστές τορτίγιες ήταν ντέρμπι που κρίθηκε στον τελευταίο πόντο, με τους Διάσημους να τον κατακτούν (5-4) και να πανηγυρίζουν ακόμα μια νίκη επί των Μαχητών μέσα στην εβδομάδα.

 

 

 

Λαβωμένοι ήταν αυτήν την εβδομάδα οι Μαχητές στο Survivor, αφού όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν από την ομάδα τους.

Συγκεκριμένα στο Συμβούλιο της Κυριακής και μετά την ήττα τους στο αγώνισμα για την ασυλία, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε για πολλοστή φορά ο Σπύρος Μαρτίκας. Την Δευτέρα οι Μαχητές κλήθηκαν να ψηφίσουν ξανά τους πιο αδύναμους παίκτες της ομάδας τους. Από τη ψηφοφορία των παικτών προέκυψε ως δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Σάββας Κάλφας, ο οποίος έχει συγκεντρώσει αρκετά αρνητικά σχόλια από τους συμπαίκτες του για τη συμπεριφορά του. Από την άλλη η Θωμαϊς Εμμανουηλίδου, η οποία κατόρθωσε να κερδίσει στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, έστειλε στον τάκο την Σταυρούλα Χρυσαειδή με πολλές αιχμές στο πρόσωπο της.

Όπως ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης της ομάδας που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και θα αναγκαστεί να επιστρέψει στην Ελλάδα, είναι ο Σάββας. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι οι συμπαίκτες τους, που ήθελαν να φύγει για το καλό της ομάδας τους ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως η Σταυρούλα με τόσο μικρή παρουσία στο παιχνίδι, κατάφερε να παραμείνει, παρά τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν.

«Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα και τα αποχαιρετώ όλα. Θα σας βλέπω από έξω και πραγματικά θα σας στηρίζω. Χαίρομαι πολύ που θα μείνει η Σταυρούλα και μπορείτε να τα βρείτε εδώ πέρα… Γυρίζω πίσω στη ζωή μου και το Survivor θα είναι πάντα χαραγμένο. Έχω μάθει πάρα πολλά και θέλω να τα μεταφέρω στον κόσμο. Δεν θα ξεχάσω καμία φάτσα από εδώ πέρα» είπε ο Σάββας Κάλφας.

.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Παραλήρημα Ερντογάν για #Eurovision: «Να γιατί δεν πάμε, δεν βρίσκεις πια ούτε έναν φυσιολογικό εκεί»
Demy: «Δεν είμαι έγκυος. Δεν συζητάμε για εγκυμοσύνες γυναικών αν δεν έχει πει κάτι η ίδια»
Ο Γιώργος Μαζωνάκης διαψεύδει την είδηση για διάρρηξη στο σπίτι του με λεία, 50.000 ευρώ
#MasterChefGR: Ο νέος αρχηγός των μπορντό & ο παίκτης που έβγαλαν ομόφωνα υποψήφιο προς αποχώρηση
#SurvivorGR: Η σοκαριστική προδοσία που λύγισε την Δώρα και ο τραγικός Χριστόφορος δεύτερος μονομάχος
Ο Τριαντάφυλλος απαντά στον Δάντη: «Σκάσε, απ’ την σκέψη μου βγες, δε μιλούν οι σκιές, σκάσε, σκάσε»
Αγνοείται ο πατριός της Τατιάνας Μπλάτνικ – Έκκληση από τις Αρχές του Μαλιμπού
Λάκης Γαβαλάς για την επίθεση από μοναχούς: «Δεν μπορούν να βρομίζουν την θρησκεία, είναι ελεεινοί»
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός θα τραγουδήσει στον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και Τάιλερ Μακμπεθ
Μάνεσης, Τσιμτσιλή, Τσουρός, Χρηστίδου και Αλευράς κατά Λιάγκα - Ξεσπά on air μετά τα αρνητικά σχόλια