Σίσσυ Χρηστίδου, Ελένη Τσολάκη, Ελένη Μενεγάκη για τον πόλεμο στην Ουκρανία

 

Εκτός αέρα η Ελένη Τσολάκη: Η ανακοίνωσή της - Σίσσυ Χρηστίδου: «Έχει σφιχτεί το στομάχι μας, έχει πιαστεί η καρδιά μας» - Ελένη Μενεγάκη: «Oμολογώ πως ό,τι έχω να σας πω έχει να κάνει με μία γυναίκα που έχει παιδιά, αγωνίες, που σκέφτεται»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Μετά τα σοβαρά γεγονότα με τον πόλεμο στην Ουκρανία να κάνουν έναν ολόκληρο πλανήτη να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα, η ψυχαγωγία είναι λογικό να δίνει τη σκυτάλη στην ενημέρωση, στο τηλεοπτικό τοπίο. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Έτσι, εκτός αέρα μένει σήμερα η Ελένη Τσολάκη με την εκπομπή της Open Weekend μετά την απόφαση του καναλιού να δώσει προτεραιότητα στις εξελίξεις που συμβαίνουν στην Ουκρανία.

«Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν τον πόνο και τη θλίψη στη θέα αυτών των εικόνων και των στιγμών που ζούνε οι συνάνθρωποί μας στην Ουκρανία.

Σήμερα το Open Weekend δε θα βγει στον αέρα. Δε χωράει χαμόγελο μέσα σε τόση δυστυχία. Η προσευχή μας είναι μαζί σας. Ο Θεός να είναι μαζί σας» έγραψε η Ελένη Τσολάκη στο Instagram λίγο πριν την ώρα έναρξης της εκπομπής της στο Open σήμερα το πρωί.

Τη θέση του «Open Weekend» πήρε η εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη, «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» η οποία συνέχισε την ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού για τα όσα συμβαίνουν στα μέτωπα της Ουκρανίας μετά την εισβολή της Ρωσίας.

 

 

Με σφιγμένο στομάχι έκανε έναρξη της εκπομπής της «Χαμογέλα και πάλι» η Σίσσυ Χρηστίδου, όπως παραδέχτηκε και η ίδια!

Η εκπομπή ξεκίνησε με το τραγούδι του Φίλιππου Πλάτσικα, «Αν θα μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» και η παρουσιάστρια θέλησε να σχολιάσει με τον πλέον συγκινητικό τρόπο τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, μετά την εισβολή της Ρωσίας.

«Μακάρι να μπορούσε ο κόσμος να αλλάξει με ένα τραγούδι, έτσι απλά. Όλων η σκέψη είναι στην Ουκρανία.

Έχει σφιχτεί το στομάχι μας, έχει πιαστεί η καρδιά μας. Είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές και οι ώρες που περνάνε» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου καταρρακωμένη με όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία.

 

 

Με ένα συγκλονιστικό βίντεο από τον πόλεμο στην Ουκρανία επέλεξε να ξεκινήσει την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής 25/2. Η παρουσιάστρια, ίσως στην πιο διαφορετική έναρξη της πορείας της -έτσι όπως επιβάλλεται από το κλίμα των ημερών- , καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό φανερά επηρεασμένη από τη δραματική κατάσταση στη γειτονική χώρα.

«Καλησπέρα σας, αυτό το μικρό παιδάκι τα είπε όλα και είναι αυτό το μικρό παιδάκι που όλοι νομίζω έχουμε παρακολουθήσει αμέτρητες φορές από χθες τα ξημερώματα, από την εισβολή που έγινε στην Ουκρανία, και ομολογώ πως ό,τι έχω να σας πω και ό,τι θα συζητήσουμε έχει να κάνει με μία γυναίκα που έχει παιδιά, με μία γυναίκα που έχει αγωνίες, με μία γυναίκα που σκέφτεται τι συμβαίνει στον κόσμο. Το περιμέναμε αυτό μέχρι εχθές;» σημείωσε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Και πρόσθεσε: «Ξαναλέω ότι δεν είμαι άνθρωπος της ενημέρωσης, δεν είμαι βαθιά μέσα στα πράγματα, ζω όμως σε αυτή τη χώρα και με ενδιαφέρει τι γίνεται γύρω μου, τι γίνεται στα σύνορά μας, τι γίνεται στην Ευρώπη. Και αναρωτιέμαι: κάπου εκεί κοντά είναι τα σύνορα της Ευρώπης; Αυτή η εισβολή λέγεται εισβολή ή λέγεται πόλεμος; Βλέπουμε αυτά τα νεογέννητα παιδάκια που ξαφνικά τα μετέφεραν σε καταφύγια, το πρόσωπο της δασκάλας με τα αίματα παντού, ανθρώπους να μαζεύουν τα πράγματά τους και να φεύγουν οπουδήποτε μακριά από την πατρίδα τους…».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου