Όσα είπαν Μπάρκα, Καινούργιου, Τσιμτσιλή για τον πόλεμο στην Ουκρανία

 

Οι διαφορετικές ενάρξεις και θεματολογία των ψυχαγωγικών εκπομπών που βγήκαν σήμερα στον αέρα. Δείτε ποιες εκπομπές αναβάλλονται

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Λόγω της έκτακτης επικαιρότητας, όλα τα κανάλια τροποποιήσαν το πρόγραμμά τους και σήμερα, 25 Φεβρουαρίου. 

Λόγω των δραματικών εξελίξεων στην Ουκρανία, κάποιες από τις ψυχαγωγικές εκπομπές ματαιώθηκαν ή ακόμα και εκείνες που θα προβληθούν, δεν θα προβάλλουν θέματα lifestyle.

Η Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία έφερε αλλαγή στο πρόγραμμα της τηλεόρασης.

To «Happy Day μεταδίδεται κανονικά σε αντίθεση με το «Mega Καλημέρα που δεν θα μεταδοθεί λόγω του πολέμου στην Ουκρανία. Η εκπομπή «Super Κατερίνα» θα πάρει την σκυτάλη κανονικά σήμερα, 25/2, από το «Happy Day», σε αντίθεση με χθες που δεν μεταδόθηκε η εκπομπή.

Η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη», θα βγει αμέσως μετά την «Κοινωνία Ώρα MEGA», που θα καλύψει και το κενό του «MEGA Καλημέρα», στον αέρα στις 10:50. Στο STAR, η ψυχαγωγική εκπομπή «Breakfast at Star» δεν θα μεταδοθεί.

Στον ΣΚΑΙ θα έχει ενημέρωση, έτσι οι εκπομπές «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου και το «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά δεν θα μεταδοθούν.

Στο OPEN, θα επικρατήσει και εκεί η ενημέρωση ως αποτέλεσμα η εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» με την Μπέτυ Μαγγίρα να μην μεταδοθεί ούτε σήμερα, 25 Φεβρουαρίου.

Το «Πρωινό» στον ΑΝΤ1 συνεχίζεται κανονικά.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Μετά από μία μέρα απουσίας της εκπομπής, «Super Κατερίνα» εξαιτίας της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία, η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε με την ομάδα της.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Συγκεκριμένα η Κατερίνα καινούργιου τόνισε: «Λόγω των συγκλονιστικών εξελίξεων χθες δεν ήμασταν μαζί σας, σήμερα όμως είμαστε εδώ και εννοείται πως οι σκέψεις μας είναι στους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία. Οι εικόνες είναι σπαρακτικές, είναι γροθιά στο στομάχι. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από εσάς που να μην έχει συγκλονιστεί με αυτήν την τραγωδία που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη».

 

 

Με λίγα λόγια αλλά με πολύ νόημα η Δανάη Μπάρκα μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία μετά την εισβολή της Ρωσίας.

Η εκπομπή, «Πάμε Δανάη» επέστρεψε και η Δανάη Μπάρκα ανέφερε: «καλημέρα, όσο καλή μπορεί να είναι! Είναι λίγο αμήχανη η στιγμή, είμαστε εδώ, είναι περίεργα τα πράγματα.

Είμαστε όλοι μουδιασμένοι με τα τελευταία γεγονότα και τις εξελίξεις στη Ρωσία και την Ουκρανία… αλλά η δουλειά μας είναι να προχωράμε και μέσα από αυτές τις αμήχανες στιγμές να είμαστε ενωμένοι και να σκορπάμε όσο μπορούμε το γέλιο, την αισιοδοξία, την αλληλεγγύη και την ενσυναίσθηση.

Φυσικά θα μιλήσουμε και για τα γεγονότα και τις εξελίξεις…»!

 

 

Εντελώς διαφορετική η εκπομπή «Happy Day» λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ξεκίνησε την εκπομπή της χωρίς κάποιο μουσικό χαλί ή κάποιο παιχνίδι, που ως είθισται κάθε πρωί ξεκινούσε την εκπομπή της, όμως η παρουσιάστρια ανέφερε ότι λόγω της έκτακτης επικαιρότητας έχουν διαμορφώσει ανάλογα και το πρόγραμμα της εκπομπής στον Alpha!

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μακάρι να ήταν μια Ηappy Day, είναι η δεύτερη μέρα πολέμου και τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Έχετε μια πλήρη εικόνα για το τι συμβαίνει, εμείς θα προσπαθήσουμε να φωτίσουμε την ανθρώπινη πλευρά».

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»