Αποχώρησε για δεύτερη φορά από το #MasterChefGR

 

Οι πέντε υποψήφιοι, το απαιτητικό πιάτο και η αποχώρηση στο #MasterChefGR

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Το πρωινό ξύπνημα βρίσκει τα μέλη της Mπλε ομάδας προβληματισμένα, με έντονη συναισθηματική φόρτιση για την ψηφοφορία, που έρχεται. 

Καθένας ετοιμάζει τη βαλίτσα του με την ευχή να επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι του MasterChef 2022.

Έπειτα από υπόδειξη του αρχηγού Δημήτρη Ταϊρίδη, ο Βασίλης Μπόλλος είναι ήδη ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση ενώ ο Γιώργος Μελανδίνος πήρε την ασυλία, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους. Παρομοίως και η Ελισάβετ Κοντοκώστα, αφού κατάφερε να κερδίσει στη Δοκιμασία Ασυλίας. Για τους υπόλοιπους, όλα τα ενδεχόμενα μοιάζουν ανοιχτά.

Μέσα σε ένα τεταμένο κλίμα, με εντάσεις και διαφωνίες, τα μέλη της Mπλε ομάδας καλούνται να ψηφίσουν και να υποδείξουν όσους θεωρούν υπαίτιους για την ήττα. Το χάσμα, ανάμεσα στον Δημήτρη και την υπόλοιπη ομάδα, φαίνεται να μεγαλώνει και το ρήγμα στην Mπλε ομάδα μοιάζει οριστικό.  

Η Φανή Ζιώγα, έχοντας τη μόνιμη κάρτα ασυλίας στα χέρια της, κλήθηκε, για άλλη μια φορά, να αποφασίσει αν θα τη χρησιμοποιήσει.

 

 

Η Ελισάβετ Κοντοκώστα κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας δεν κατάφερε να διαχειριστεί τα συναισθήματά της και ξέσπασε σε κλάματα, αφού όπως είπε, η στιγμή της ψηφοφορίας είναι για εκείνη η πιο άβολη στιγμή που έχει ζήσει.

Με κλάματα στα μάτια είπε στους συμπαίκτες της:

«Θα μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά. Μαγειρέψαμε όλοι πάρα πολύ καλά, Από τα λάθη μας μαθαίνουμε, λέω στα μωράκια και τους μαθητές μου. Είναι ίσως η πιο άβολη στιγμή στη ζωή μου…

Θα ακούσω την καρδιά μου. Δεν θέλω να ψηφίσω κανέναν από τους συμπαίκτες μου. Θέλω να τους κοιτάω στα μάτια. Συγγνώμη», είπε και συμπλήρωσε:

«Την μία ψήφο μου την καίω γιατί δεν μπορώ να ψηφίσω κάποιον και θέλω να με συγχωρέσετε για αυτό»

Όμως η Φανή Ζιώγα, έκανε την ανατροπή αφού χρησιμοποίησε την κάρτα ασυλίας της κι έσωσε τον Βασίλη.

Ο λόγος της μάλιστα ήταν πολύ συγκινητικός με την ίδια να μιλά με δάκρυα στα μάτια.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που κερδίσαμε και ζητώ συγνώμη από την κόκκινη ομάδα που δεν είχα την ψυχολογία να προσφέρω πόντο. Παιδιά, συγνώμη που λέω ότι χαίρομαι που κερδίσαμε αλλά εμένα ο στόχος μου είναι αυτός. Και πιο κοντά θα φτάσω με το να κερδίζω όπου κι αν βρίσκομαι. Αν λοιπόν μου στερήσει, Βασίλη, το ότι σου δίνω την κάρτα τον στόχο μου, τουλάχιστον θα το κάνει αλλά εγώ θα έχω κρατήσει την ταυτότητα μου και την αξιοπρέπεια μου ακέραια», είπε με τους παίκτες να λυγίζουν.

Στο τέλος της ψηφοφορίας, το αποτέλεσμα θα αφήσει τους διαγωνιζόμενους άφωνους, αφού κανείς δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη.

Δημήτρης Ταϊρίδης, ο Βάσιλης Μπόλλος και ο Γιάννος Σδούγκος, ήταν οι τρεις παίκτες που ψηφίστηκαν προς αποχώρηση. 

 

 

Στη Δοκιμασία Αποχώρησης, η καλεσμένη chef Σταυριανή Ζερβακάκου, φέρνει ένα πιάτο υψηλών απαιτήσεων, που απαιτεί μαγειρική αντίληψη, καλή διαχείριση χρόνου, συγκέντρωση και κατανόηση των βημάτων της συνταγής.

 

 

Για κάθε διαγωνιζόμενο, η στιγμή της δοκιμασίας είναι «ή τώρα ή ποτέ» και όλοι είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Κάθε διαγωνιζόμενος προσπάθησε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και όλοι ήταν αποφασισμένοι να παραμείνουν στο MasterChef. Οι τρεις κριτές όμως, μαζί με την καλεσμένη τους, είχαν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο με την βαθμολογία στα πιάτα που δοκίμασαν.

Κατά τη δοκιμασία σε πιάτο αντιγραφής, όμως, ουδείς σχεδόν δεν βρέθηκε στο πλευρό του παίκτη ο Δημήτρη Ταϊρίδη για να τον στηρίξει στην προσπάθεια παραμονής του.

Έτσι, σε κάποιο σημείο, ο Δημήτρης Ταϊρίδης δεν άντεξε και ξέσπασε με δάκρυα στην κάμερα του MasterChef. «Τυράκι, φάκα, κανένας δεν το αντιλαμβάνεται. Ρε σεις ακούτε έναν μάγειρα να λέει στον εξώστη, «Γρηγόρη σε παρακαλώ μίλα μου». Δεν πετάγεται κανένας να πει, «ρε είμαι και γω εδώ»! Είμαστε στο ίδιο σπίτι, πίνουμε έναν καφέ. Καλά, που δεν πίνουμε και καφέ με κανέναν… Κάθομαι μόνος μου».

«Είχα την εμπειρία σαν μάγειρας για να μπορέσω να βγάλω το πιάτο. Ήθελα να δω αν θα φιλοτιμηθεί κανείς να πει «ρε μ@λ@κα είμαι και γω εδώ». Τίποτα. Ζήτησα την βοήθεια του αρχηγού της αντίπαλης ομάδας. Τι ειρωνεία! Δεν πειράζει, μην το κάνουμε δράμα ούτε μελό. Απλώς είναι κάτι που με έχει ενοχλήσει στο μαγειρικό κομμάτι και θα το ξεπεράσω. Έχω περάσει δυνατά πράγματα» συμπλήρωσε φορτισμένος ο παίκτης του MasterChef ζητώντας από τον κάμεραμαν να διακόψει το πλάνο.

Έτσι, σύμφωνα με την απόφαση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου, του Πάνου Ιωαννίδη και του Σωτήρη Κοντιζά, από το MasterChef αποχώρησε ο Νίκος Μπέρκας όσο και αν η πλειοψηφία στον εξώστη επιθημούσε να δει την πόρτα της εξόδου ο Δημήτρης Ταϊρίδης.

 

 

To trailer 22ου επεισοδίου - Κυριακή 27.2.2022

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Επική ορκωμοσία στο Χαροκόπειο: Πήρε πτυχίο και ευχαρίστησε… την Απόλυτη! «Ευχαριστώ την Άννα Βίσση!»
Διακαναλικός ο Τάσος Τρύφωνος τα Σαββατοκύριακα! Τα απογεύματα στον Alpha και το βράδυ στο Omega
#Eurovision 2024: Aναχώρησε η Silia Kapsis για το Μάλμε της Σουηδίας
#Eurovision 2024: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σκηνή του φετινού υπερshow, σε σχήμα σταυρού!
Δημήτρης Παπανώτας: «Περιμένω δράση, από τις Μπεκατώρου, Δούνια, Μαγγίρα, Μπακοδήμου & χήρα Νικολαΐδη»
Η Μαρίνα Σάττι ξέσπασε σε κλάματα για την απώλεια του πατέρα της
#SurvivorGR: Ο Γιάννης Περπατάρης πήγε σπίτι του με 16.000 ευρώ στο λογαριασμό του & οι Μπλε στη Νέα Υόρκη
#MasterChefGR: O θρίαμβος της Χριστίνας Χριστοφή! Κέρδισε τα 20.000 ευρώ του Silver Award και πάει Άννα Βίσση!
Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου